Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretitti

Dlaczego faceci nie chcą się żenić?

Polecane posty

No wiesz ike. A gdzie solidarność jajników? Gdzie kobieca przyjaźń i współpraca? No pytam się - gdzie? w ciemnej części ciała co to chciał ją wypiąć regres

cos sie przepalilo na stykach Regres ja sie pytam co z fota bez zwierząt i recznika? :)

zła wyprowadzić cię z błędu albo w ogóle wytłumaczyć ci cokolwiek to jak uleczyć schizofrenika za pomocą magicznej różdżki

Regres ja sie pytam co z fota bez zwierząt i recznika?" czyli z czym?

I bynajmniej nie chodzi nam o fotkę Twoich pośladków. :D

Regres ja sie pytam co z fota bez zwierząt i recznika?" czyli z czym? a nic nie uderza na pierwszy rzut oka? to nie chce :P

Regres, mój ostatni ryzykowny wyczyn pozwolił mi zarobić niezłą kasę w parę dni. O takim ryzyku mowię. Jak słusznie zauważyłeś - nie zrozumiałam :-P

nie mów? kupiłaś świąteczne zdrapki? ja tam nic nie chcę mówić ale istnieje takie jedno kafeteryjne powiedzenie:) głupi ma zawsze szczęście :)

Regres ja sie pytam co z fota bez zwierząt i recznika?" czyli z czym? a nic nie uderza na pierwszy rzut oka? to nie chce " Mam ładne kafelki w łazience :) Rybki i ręczniki wyniosę do foty :D

Regres, mój ostatni ryzykowny wyczyn pozwolił mi zarobić niezłą kasę w parę dni. yo ho ho and the bottle of rum

Regres masz pod recznikiem kafelki? ze o pojawiajacych sie znienacka rybkach juz nie wspomnie... :D

Ja chyba nie przelicytuję Złej pisząc, że w święta rozbiłam auto.

hoho, widzę że się temat rozkręca ;) ciekawe co nam tu zostanie pokazane, bo chyba nie zawiedziesz kobitek ? ;> wiesz, ani tego nie wybaczymy, ani nie zapomnimy, więc lepiej uważaj ;>

w sześc błota stóp sześć błota stóp dziewięć sążni wody i sześc błota stóp

Gość nie ma mnie i nigdy nie byloo
ktoś tam mówił, że ma 21 lat ;) No to jesteś jeszcze gówniarą... Zakładam zatem, że w tej twojej deklaracji więcej bicia piany niż treści, więcej słów niż własnych przekonań opartych o mądrość życiową czy kobiecą intuicję... No bo na co komu argument, że "się zakochuję ale to mija". Dziwki po dobrym seksie też tak czasami mają ale szybko im mija ;), zresztą taka jest funkcja seksu, wytworzyć więź emocjonalną między kobietą i mężczyzną. Jesteś dziecko wytworem współczesności a dokładniej mówiąc jego właścicieli, którzy w celu zapewnienie sobie lepszej kontroli zabrali się za rozbijanie RODZINY i MAŁŻEŃSTWA ( przeczytaj wypowiedź luventelinsabo może coś z tego zrozumiesz ) Jako kobieta masz inna psychikę niż mężczyzna, inną funkcje do spełnienia i jeśli wierzysz, że możesz to samo, co on bez płacenia za to wysokiej ceny, to jesteś w błędzie. I na koniec, nie wierz w bajki, że to kobieta używa mężczyzn, JEST ZAWSZE ODWROTNIE, to oni używają ciebie, używają i zużywają . Jeśli pozwolisz im na to za "darmo", zostaniesz z niczym ;):) Wiedziała to twoja babka, wiedziała matka, TY JUŻ CHYBA NIE CZAISZ ;):):) p.s. Oczywiście tekst powyższy traci rację bytu, jeśli miałoby się okazać, że rozważałaś uczynienie z seksu formy zarobkowania, czego ani nie potępiam ani nie pochwalam, bo nie taki był cel tej wypowiedzi ;)

wiem:D przed świętami otrzymaliśmy z mężem przesyłeczkę z wyroczkiem i karusią za podobne cacuszko:D

ciekawe co nam tu zostanie pokazane, bo chyba nie zawiedziesz kobitek ? ;" o masz ci....następna Czy wy łazienki nigdy nie widziałyście?