Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

Gość zawsze nowy
Na plecach nie mam . Ale na reku zobaczyłem dzisiaj pierwszy siwy włos. Pasożytem trochę jestem .

NB-Zgadzam się z tobą.Też uważam że łysa głowa lepiej mi pasuje.

Gość Bagn0
Założyłem konto na sympatii z łysą głową i napisałem, cytuję z pamięci: Jestem 26 letnim prawiczkiem w czasie chemioterapii z niewielkimi szansami przeżycia :( a nie chcę umierać nie zaznając kobiety, i 4 do mnie napisały. Podobam się :)

prawiczy prawiczek 28 ___-Tylko że oni popełniają samobójstwa po stracie osoby z którą długi czas żyli.Tak sami jak ci nieszczęśliwie zakochani.Ja się nie zakochuje,jak mnie coś bierze to do łazienki i wodę pod kran i mi przechodzi.Więc ludzie którzy się zakochują są dużo bardziej narażeni na samobójstwa niż ludzie co nie mają uczuć wyższych,tak jak ja.

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Ogólnie to jest modelowy opis prawiczka z kafe http://en.wikipedia.org/wiki/Love-shyness spoko okłamuj się dalej z samobójstwami i związkami. To oczywiste czemu to robisz.Bo samoocena poleci jak się przyznasz, że spierdoliłeś sobie życie. WIęc bronisz się takim teoryjkami jak to dobrze być samotnym. Czysta racjonalizacja. Dotyka wszystkich z zaburzeniami. Poczytaj tomka. Jesteś dokładnie taki sam. Tylko masz inny repertuar. ALe zasada i powód jest ten sam.

prawiczy prawiczek 28 ___-Ale powtarzam ci że mogłem mieć dziewczynę,a mimo to zerwałem z nią kontakt internetowy,gdybym chciał to była moja.I nie tylko ta.Więc coś ta twoja teoria nie pasuje.A po za tym czemu niby skoro sobie wmawiam to nie mam przynajmniej konta na sympatii?

Gość darek 28
hej ale pieprzycie prawiczek człowiek prawy, to człowiek uczciwy wobec siebie, wobec bliźniego. To osoba, która ma swój system wartości. System ten stanowi fundament wszystkich działań. Prawy człowiek jest świadomy tego, kim jest, jak funkcjonuje świat, w którym się porusza. Ta świadomość pozwala mu działać w zgodzie nie tylko z sobą, ale z rzeczywistością. Człowiek prawy wie, że spokój sumienia jest składnikiem szczęścia a więc sukcesu życiowego, dlatego działa w zgodzie z nim. Cieszy się z tego kim jest, z kim jest, z tego co ma, co robi. Bycie sobą ma dla niego dużą wartość.

Zerwałeś kontakt bo nie mogłeś. Gdybyś mógł to byś nie zerwał. Nawet bez randek i realnej oceny "ona mi się nie podoba"? Zerwałeś ze strachu. A teraz to tłumaczysz bzdurami.

nie jestem łysa ale borykałam się przez długi czas z wypadaniem włosów, co zakończyło się niestety ostrym cięciem :D

prawiczy prawiczek 28 ___-A czego miałem się bać?Byłem 24 letnim facetem,miałem pracę,głupi też nie jestem,więc czego miałem się bać?

Nie spotkałeś się z ładną i zainteresowana dziewczyną będąc 24 letnim facetem z pracą. I to z taką z którą dobrze się gadało przez randki? To nie jest normalne

odrastają od głowy ale i tak cały czas łykam żelazo :D profilaktycznie :p a jak Twoja noga?

przecież to focia z 2009r. :D obecnie mogę być łysa, z irokezem, blond, a nawet niekoniecznie to musi być moje zdjęcie :p

A mnie się podobają niektóre dziewczyny z krótkimi włosami.Niektórym to naprawdę taka fryzurka pasuje. Nb-Czemu masz tylko połowę fotki?Ładna dziewczyna z ciebie,a przynajmniej ta na fotce

A mnie się podobają niektóre dziewczyny z krótkimi włosami na zasadzie: ładnemu to we wszystkim ładnie?

korjonos-Chyba bardziej na zasadzie że jednemu pasuje lepiej w krótkich a innemu w długich.

ja akurat nie kłamię, ale w internecie nikomu się nie wierzy :D czyż nie? :p

dobra cecha korjonos, ale tylko jeśli będziesz trafiał na takie osoby jak ja :classic_cool:

aaa, zapomniałam :) mam połowę twarzy, bo druga jest identyczna i nie wnosi niczego nowego do wizerunku :p już 3-go :D :D :D ja tam nie mam przerwy świątecznej ;)

Bez przesady, nie jestem jakiś naiwny, po prostu nie przejmuje sie rzeczami, które nic mnie kosztują. Jak twoje zdjecie to ok, jak nie to też bez różnicy - i tak za darmo jest.

mam połowę twarzy, bo druga jest identyczna Czyli jest symetryczna, co z kolei wskazuje na urodę. Podobno to symetria jest wskaźnikiem piękna. Widzę, że nie należysz do osób szczególnie skromnych

To po co mówi, że jest symetryczna? To przecież tak jakby powiedziała "jestem piękna".