Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

Gość BrzydalKamil23lata
Nie rozśmieszaj mnie przy ładnych nawet nie stałem:o

Gość BrzydalKamil23lata
przy ładnych nawet mi nie stanął :o

Gość beznadziejaaaaaaaaa
a założymy sie żebyś nie miał? ja tam nie jestem brzydki ani niski ani gruby i lysy a tez nie mialem dziewczyny to kwestia zjebanego charakteru i dobrze o tym wiesz

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"akby mógł to by wyglądał. a jakoś nie wygląda. myślisz że dlatego że nie chce? w trybie przypuszczającym to można wszystko ale wróćmy do rzeczywistości." a spytaj go co w tym kierunku zrobił? Na pewno nicccccccccccccc

Enfant Terribl-A rzeczewiście,nie zauważyłem.Jesteś z 84?

Gość czemu matka nie wyśle tomka
do psychiatry?

Enfant Terrible-Może i jesteś w moim wieku ale pewnie już dziewicą nie jesteś:-P

Gość BrzydalKamil23lata
''Kamil ty chyba brzydkich nie widziałeś'' Tak jasne:O

Gość beznadziejaaaaaaaaa
"a nie przyszło ci do głowy że ja jestem inny niż ty?" moze i inny ale napewno nie gorszy faith hope glory jesli twoim problemem jest tylko wyglad to spoko zawsze mozna isc na silke i ogolnie zadbac o siebie bo zjebanego jak moj charakteru juz nic nie zmieni

Charakter jest też uzażniony od wyglądu i akurat u mnie nic nie da się zrobic z wyglądem czy jakby był karkiem wypchanym to zwiekszyło moej szanse i u jakich dziewczyn ?

offerma zlituj się kaloryfer na brzuchu sam się nie robi, brwi się same nie regulują, opalenizna też nie. Bóg mu to przez sen dał? :O

Gość beznadziejaaaaaaaaa
ja jestem dnem czyli zerem to w takim razie kim ty jestes?

Tak mnie zdołowaliście że wróciłem do śledzenia swojej wymarzonej dziewczyny w necie. Znowu jestem pier##lony stalkerem . Ona ma konto na forum dla samobójców. Myśli że jest tam anonimowa , dla mnie nie jest. Z nowszych informacji : ona już nie jest dziewicą. Jest szczęśliwą ,dwudziestodwuletnią KOBIETĄ . A ja mam ochotę jechać do nocnego, kupić flaszkę i zakończyć to życie na sznurku . A wy tu dalej toczcie bezpłodne dysputy i niech wam życie przelatuje bokiem. To nie jest wyznanie samobójcy , więc mi tu nie świrujcie. Stwierdzam tylko fakt.

ale może a on włożył? wiec jak się da wysiłkiem coś osiągnąć to czemu nie można w dziedzinie atrakcyjności seksualnej? Można tak samo.

przecież ten koleś z sympatii tez nie jest mistrzem świata w kulturystyce. Spalić tłuszczyk i zrobić trochę mięśni to każdy może. Nie mów, że nie. Reszta to stylówa czyli tylko PLNy

Enfant Terrible-W sumie żadne,ale po twojej wypowiedzi wywniskowałem że już nie.

offerma-A więc masz prawko i auto,a to już coś.Ja nawet prawka nie mam bo mi zabrali a nowego nie chce mi się zdawać:-o

Bagno Enfant Terrible-W sumie żadne,ale po twojej wypowiedzi wywniskowałem że już nie. tylko powiedz mi na podstwie której wypowiedzi wyciągnąłeś takie wnioski :P?

Enfant Terrible-Nie ważne,ważne że wywnioskowałem.Chyba że chcesz mi powiedzieć że moje wywnioskowanie i domysł był mylny?Ale raczej się nie mylę,w 90% jestem pewny swojego domysłu

Gość Hmmm, ja tez jestem prawiczkie
m, ale jestem mlodszy od was wszystkich. Dlaczego jestem prawiczkiem ? Bo nie mialem dziewczyny ? Dlaczego nie mialem ? Byla to moja wina, bo zamiast dbac o siebie, mialem we wszystko wyrabane, ale postanowilem wszystko zmienic, odchudzilem sie (a schudlem 30 kg) kupilem sobie dobre ciuchy i ... po prostu zaczalem rozmawiac z kobietami zaiast uczestniczyc w matriksie. Z jedna zaczalem umawiac sie na kawke nawet.

Jak chcesz byc nie wiem jak, i dla ilu, atrakcyjny bez wysiłku to nic dziwnego, że sienie udaje. Jakąs przeciętna czy inną tzw. szarą mychę znalazł bys sobie na pewno. Ale ty chcesz hot laskę nie wkładając nic w to, żeby samemu być hot. Myślisz, że ten koleś nie trenował od 18, czy którego tam, roku życia? Więc z czym masz problem? nie chcesz się najebać to nie masz. Jeżeli nie wychodzi ci naturalnie to musisz pracować nad tym. Chyba, że obniżysz wymagania. Zresztą ty nie masz problemu bo sympatia nie, poznać nie ma gdzie, znajome nie bo juz po. Tak to się nigdy nie uda.