Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

Do związków po prostu trzeba się nadawać.Po pierwsze trzeba być uległym,nie wolno być upartym.Dzisiaj kobieta rządzi a jak nie to jest źle i zaczyna wykańczać psychicznie swojego partnera.Więc jak ktoś jest pokorny,daje sobą pomiatać i sobą rządzić to być może że będzie w związku szczęśliwy.Ważne też żeby pracował tak średnio z 14 godzin,bo psychika może mu wysiąść z kobietą.Chyba że jest silny psychicznie.I nie ma co liczyć na to że kobieta będzie z niego zadowolona.Ona zawsze będzie zrzędziła,krytykowała i narzekała na wszystko.Zawsze będzie źle i niedobrze.Jeśli komuś odpowiada takie coś to niech śmiało wstępuje w związki i niech się żeni.

Gość Izaguf
Bagno, zrobię twoją charakterystykę: beznadziejny inteligentny komfortowy zrównoważony fanatyczny odpowiedzialny A co, nudzi mi się. :P

Hmmm, ja tez jestem prawiczkie-Nie słyszałem żeby ktoś się powiesił z samotności.Po za tym ty młody jesteś.Jak byś tak poczekał jeszcze parę lat to też byś stwierdził że kobieta ci szczęścia nie da a jedynie czasami sex.No ale żeby do tego dojść to trzeba więcej wiedzieć o tym świecie.Ale skoro jesteś zdolny do związku,to bardzo mnie to cieszy.W końcu ludzie muszą się rozmnażać,i mam nadzieję że będziesz miał przynajmniej troje dzieci bo mamy spadek demograficzny

Nie zgadzam się z beznadziejnym i komfortowym,a po za tym to się wszystko zgadza.

Gość Hmmm, ja tez jestem prawiczkie
Hahaha, czlowieku, az takiego steku bzdur to jak zyje nie sluchalem. Wyrzuc telewizor lepiej :) Skad taka osoba jak Ty moze miec doswiadczenie w tym jakim facetem nalezy byc w zwiazku skoro sam w nim nie byles ? Jestes niespojny, ja jestem soba. Moze zmien znajomych, nie wiem, ktos Cie w zyciu ogranicza i robi krzywde. Ja spadam spac, jutro mam randke na ktora umowilem sie bez rozmyslania o statystyce samobojcow wykonczonych przez kobiety, ktore kiedy tylko sie rodza to zostaje w nie wszepione cos zlego... Jestes zalosny. Dobrej nocy.

Gość Hmmm, ja tez jestem prawiczkie
Patrzac na Twoja date urodzenia w mailu jestem 4 lata mlodszy od Ciebie. Ty zmarnowaes 4 lata wiecej, to przykre [czesc} 3majcie sie.

Gość Fugazi-izaguf
Bagno, musisz być bardzo inteligentny, skoro całą swoją mądrość czerpiesz z doświadczenia innych ludzi. Czy ty przypadkiem nie jesteś prawiczkiem? :classic_cool: Z mojego doświadczenia wiem, że nie można budować wiedzy w oparciu jedynie o doświadczenia innych ludzi. :-?

Hmmm, ja tez jestem prawiczkie-A czy żeby mówić o II wojnie światowej to trzeba było na niej być?Chyba nie.Związki czy kobiety to nie jest temat tabu.Można och spotkać w sklepie,na ulicy czy u kolegi.Więc człowiek cały czas się spotyka z związkami i widzi jak to wygląda,I śmieszne jest to że praktycznie wszędzie tak samo.u jednych lepiej albo gorzej ale zawsze źle.Być może że im takie coś odpowiada,ale mnie by to wykańczało.To to samo co patologia,z tym że dzieci nie mają wpływu na wybór dzieciństwa ale na dorosłe życie już tak.Więc było by głupotą żeby z jednego bagna iść do innego bagna.Ja ma za dużą godność i honor,żeby się dać poniżać żonie i być pod jej rozkazami,a tak to dzisiaj wygląda,a po za tym kocham wolność.A kobiety je skutecznie odbierają.

Gość Fugazi
Menele spod sklepu przyznają sobie nawzajem rację, beznadziejne przypadki prawiczków również. Menele też obserwują i wyciągają wnioski dotyczące otaczającego ich świata. Ale nadal pozostają menelami.

Gość Fugazi
Hej, odebrałeś mi ostatni post. A ja zawsze uważam, że ostatni post jest albo tak nudny, że przez niego wszyscy poszli do domu albo tak celny, że uciekli w popłochu przed okrutną prawdą.

Gość mały orendż:)
prawiczku bez wiary to dlaczego sie nie ogolisz na łyso ? lepiej świecic łysą czaszką niż przeswitami :)

Gość mały orendż:)
prawiczku wierzę, że możesz się źle czuc, ale to kwestia przyzwyczajnia a łysa głowa moze byc seksi :P

Wiara ty sie tak zakolami nie przejmuj. Zobaczysz co będziesz miał na głowie za pieć lat, wtedy zrozumiesz co znaczy słowo "tragedia" :o

Gość Jakoś daje rade !!#19
A ja wam powiem tak,każdy człowiek który ma spierdoloną genetykę nie powinien mieć żądnych dzieci i przekazywać chorych genów na niewinnego człowieka,to jest po prostu największe skurwysyństwo jakie można wyrządzić człowiekowi,tacy ludzie to po prostu egoiści.

Gość Robuś28
a co wy tak łysiejecie?

Dla mnie włosy nie są problemem.Ja jeszcze nie łysieje,ale lubię mieć łysą głowę.Wiec mogę i tak zacząć łysieć,nie robi mi to różnicy.Geny też mam dobre,jestem zdrowy fizycznie,z sportem nie miałem problemu.Nadwagi nie mam.Żadnych kłopotów z zdrowiem też nie,tylko co z tego jak kobiety są takie dziwne,a ja nie nadaję się do związków,bo czuł bym się w nich źle.Może tylko na początku by się mi podobało a potem by mi przeszło i byłbym nieszczęśliwy.

genów nie wybierasz, jeden jest łysy, inny gruby, inny brzydki :) i tyle ;) łysina to nie dramat, zapewniam

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"ie-Nie słyszałem żeby ktoś się powiesił z samotności" cytat z artykułu o samobójstwach -> "W Polsce na jedną kobietę, która popełniła samobójstwo przypada 5 mężczyzn-samobójców. Najczęściej popełniane są samobójstwa w wieku 1621 oraz 4555 lat. Osoby rozwiedzione czy owdowiałe są też częściej samobójcami, niż osoby żyjące w związkach małżeńskich, czy osoby w stanie wolnym. W tym przypadku pierwsze próby samobójcze pojawiają się szybko, do roku od momentu owdowienia czy rozwiedzenia."

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
nie tylko testosteron - może mniej masturbacji :classic_cool: maci włosy na rękach i plecach? zostaje jeszcze: - tarczyca - grzybica - inne choroby skóry - problemy z krążeniem - zła dieta - stress - depresja - pasożyty - 100 innych rzeczy powodujących łysienie.

Mam 32lata i wyłysiałem. Co w tym dziwnego? To tylko kolejny kamyczek wrzucony do paskudnego ogródka mojego wygladu :o

zanieczyszczenie środowiska, zbyt wiele chemii w życiu codziennym :) widuję coraz więcej kobiet paskudnie podłysiałych :o a przecież włosy są atrybutem kobiecości - nie męskości :p