Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

Gość Brzydka dziewczyna
sam spieprzaj impotencie

offerma jako ze nie jestem juz szlaoną małolatą to pozwole sobie cos Ci powiedziec ten kolo z linku jest .... straszny :O:O wiem, ze o gustach się nie dyskutuje, no ale .... bez przesady to nie jest absolutnie zaden punkt odniesienia

offerma-Ale ja nie jestem przystojny,jakiś super brzydki też nie.Więc teorytycznie tylko brzydkie powinine na mnie iść a kilka naprawdę ładnych lasek tam było.Choćby jedna na ciebie poszła to już twój sukeces.Ale rób jak chcesz,jak nie zagrasz to mnie wygrasz.

Gość maciej prawiczek35
to wartosciowe chlopaki jestem na nk

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Pożyjemy zobaczymy. Aktualnie mam większe problemy niż niejasne motywy znajomej. Oni mu dziewczynę przywiozą, ci kosmici :D Szybko faith jest. 2012 grudzień dziewczyna a 2014 narodziny córki. Jeszcze po drodze 9 miesięcy ciąży. Czy tam ile jest u kosmitów ;) "Raczej miasto lub województwo i mam więcej niż 190cm" no to wiadomo czemu wchodziły. Każda by chciała 202 cm mutanta :P na sympatii da się na 100% zaznaczyć więcej niż miasto i województwo. Chyba, że masz IQ niższe o 120 od wzrostu i nie widzisz gdzie. Taka opcja zwykle nazywa się wyszukiwanie zaawansowane. Dam sobie rękę uciąć że jest bo musi być.

Enfant Terrible-Jak on jest straszny to ja też zaczynam mieć kompleksy na tle wyglądu:O Może przystojny nie jest ale nie straszny.A ty jesteś facet czy kobieta?

Gość Brzydka dziewczyna
Co? tamto to podszyw! a ty jesteś chamem, ale ludźmi z internetu się nie przejmuję

prawiczy prawiczek 28 ___oczywiście że jest taka opcja.Ale kto szuka po kolorze włosów albo po tym jakiego jest wyznania.Większość to szuka po wojewódźtwie,mieście i wieku

"yć konto na photoblogu. wrzucać tam ciekawe zdjęćia i opisywać swoje przemyślenia." a jak się nie ma tematu interesującego dziewczyny? Bo np fotoblog o rekonstrukcji czołgu w garażu nie zainteresuje kobiet :P

Bagno nosz qrwa , kobieta jest straszny, bo wyglada jak podrasowana peezda a nie facet solara, brwi wyregulowane lepiej niż u niejednej laski i co najgorsze tępy wyraz ryja - dlatego :O

Gość czytaj i płacz FHG
23:11 WróżkaAniela ''Być może was zaskocze, ale to co jest w tym roku to pikuś. Za rok zima będzie najzimniejsza w historii. W styczniu 2012 pobity zostanie rekord mrozów, albowiem w niektórych rejonach Polski będzie poniżej -40 stopni. A potem lato 2012 będzie najcieplejsze w historii i padnie rekord ciepła. W ogóle 2012 będzie to dziwny rok, ale jak niektórzy mówią, żadnego końca świata nie będzie. P.S. Faith Hope Glory nie będziesz miał dziewczyny w 2012 roku. Popełnisz samobójstwo na początku 2013. Pozdrawiam Heya🖐️ '' Przykro mi Faith:(

Bagno za bardzo się tym ekscytujesz jak to laska do ciebie napisała, żeby być wiarygodnym. Albo puszczaniem oczek. Uświadomię ciebie. Oczka puszczały ci dziewczyny co chciały żebyś do nich napisał i podał im swój email bo nie kupiły abonamentu :classic_cool: cieszysz się?

".Ale kto szuka po kolorze włosów albo po tym jakiego jest wyznania." kobiety 🖐️

Enfant Terrible-To mnie uspokoiłaś,a po nicku sądziłem że facet jesteś.Ja na szęście unikam słońca i wszelkich depilacji,nie licząc golenia.Ale i tak myślę że na niego by więcej poleciało niż na mnie.I on znalazł by szybciej laskę do seksu niż ja.A ile masz lat?Bo opinia 40 latki raczej może być inna niż opinia 20 latki z całym szacunkiem dla 40 letnich kobiet

Gość WróżkaAniela
Faith Hope Glory jeszcze tej nocy narobisz w majty a śmierdziało będzie do Sylwestra

ten typ z sympatii to raczej wygląda na takiego co jest w guście stereotypowych klubowych lasek. Choćby po znajomych widać. Typowe imprezowe laski mają raczej takich facetów jacy się offermie podobają, a reszta ma normalnych.

Gość dffjfjfjfjf94
kurwa zalozcie sekte dla prawiczkow debile bo oni nie sa ludzmi , jestem kobieta i bronie tych mezczyzn prawiczek to prawiczek tamto a autorka ma pajeczyne miedzy nogami i nie rowno pod kopuła pusta idiotka ;/

offerma "jest straszny, bo wyglada jak podrasowana peezda a nie facet " już tych pierdół mi się nawet słuchać nie chce. a co gorsza na nie odpowiadać. a dlaczego twierdzisz , ze to pierdoły :O? to prawda a nie pierdoły, chcesz wierz, nie chcesz- nie wierz , przekonywac Cie nie będe Bagno a czy sadzisz, ze facet walnął by sobie taką stopke jaką ja mam :P? chyba jestem w Twoim wieku (84r?)

zwalę konia i idę spać

kolega co wkleił, nie swoje raczej, zdjęcie to mógłby wyglądać jak tamten. Pisałeś kiedyś, że ćwiczysz na siłowni? To chyba możesz mu powiedzieć, że w 2 lata zrobiłby sobie jakąś muskulaturę co kobieta by już zauważyła? Stylizacja, samoopalacz i praca pakowacza śledzi w UK. I już facet jest hot na sympatii