Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

Gość Hmmm, ja tez jestem prawiczkie
Offerma, kimkolwiek jest ma racje, ludzie nie maja czasu za bardzo na latanie na silownie czy baseny.

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"udzie mają normalne życie, szkołę, pracę, egzaminy które muszą pozdawać, nadgodziny które trzeba wziąć bo jest dużo roboty." i myślisz, że zamiast siedzieć na kafe i wklejać swoje zdjęcie to nie znalazł by czasu na jakiś program treningowy na 1 h dziennie? Przecież nie ma być mistrzem śwaita a tylko nie wystraszyć laski chudszym niż jej przedramieniem i piwnym brzuchem. W końcu on tez pewnei chciałby dziewczynę z jędrnym ciałem a nie taką 90 kg. NMo chyba, że on z takich z wola okrągłe

"yla to moja wina, bo zamiast dbac o siebie, mialem we wszystko wyrabane, ale postanowilem wszystko zmienic, odchudzilem sie (a schudlem 30 kg) kupilem sobie dobre ciuchy i ... po prostu zaczalem rozmawiac z kobietami zaiast uczestniczyc w matriksie. Z jedna zaczalem umawiac sie na kawke nawet. " i gość za pół roku będzie miał dziewczynę. z 30 kg nadwagi i pewnie też studiuje, pracuje czy co tam. Jakoś się da

A ja cwiczylem 1 godzine 3 razy w tygodniu i mi to pomoglo. Mam pamiatke z czasow duzego brzucha w postaci rozstepow, ale nie przejmuje sie tym z czym i tak nic nie zrobie. W kazdym razie moja pewnosc siebie wzgledem kobiet zwiekszyla sie :P. Dostalem nawet na swieta od kumpla ksiazke "Alchemia Uwodzenia" hahah :P

Bagno Enfant Terrible-Nie ważne,ważne że wywnioskowałem.Chyba że chcesz mi powiedzieć że moje wywnioskowanie i domysł był mylny?Ale raczej się nie mylę,w 90% jestem pewny swojego domysłu jak juz powiedziałam, jakie to ma znaczenie pozza tym , nie jestem tutaj zeby kogokolwiek do czegokolwiek przekonywac :P tymczasem 🖐️ :):)

i studiuje i pracuje, ale przeciez mam troche czasu wolnego. Moge wstac godzine wczesniej, lepiej sie czuje jak pocwicze, mam lepszy humor i jestem usmiechniety. :)

prawiczy prawiczek 28 ___-Ale on chce mieć dziewczynę.Tylko jeszcze nie wie że to go w życiu zniszczy.Mnie tam nic nie brakuje z sylwetki a jakoś nie mam laski na sex.Mimo że jeszcze nie dawno chodziłem po klubach i dyskotekach.Z tym że nie podrywałem i nie umiem tańczyć więc tylko chlałem.Nie zawsze powodzenie zależy od wyglądu,ale od psychiki.

a czemu chesz być usainem boltem? Ale pomiędzy: niedbający o siebie facio - dbający o siebie facio jest dla kobiet różnica. I możesz sie przesunąć w kierunku tych atrakcyjniejszych. Ale wolisz zrzędzić na kafe, że sie nie podobasz :P

bo ty masz zryty beret :O

Gość macie problemy
pochodzilibyście dzień w butach na obcasie, wymalowalibyście sobie pysk haha brudasy nawet zadbani nie jesteście?

Nad swoja psychika tez pracuje, zmienilem swoje podejscie do kobiet. Kiedys bylem uwieziony w matriksie takim. Gadalem o tym, ze kobiety sa tylko dla bogatych, pieknych itd i nie warto sie starac. Tak nas programuje spoleczenstwo,ale moje zachowanie bylo niespojne, nie znalem kobiet praktycznie zadnych, a myslalem, ze wiem o nich wszystko, a mialem kolegow, ktorzy utwierdzali mnie w tym falszu. Poznalem na studiach goscia, ktory ma mega powodzenie, a nie jest wcale wielce ladny, on mi pomogl sie zmienic, moze tak powiem : Dal mi strategie zmiany, ktora wykorzystalem.

Gość Fugazi
"Gadalem o tym, ze kobiety sa tylko dla bogatych, pieknych itd i nie warto sie starac. Tak nas programuje spoleczenstwo" To najprawdziwsze z całego tematu.

Hmmm, ja tez jestem prawiczkie-Tylko że ty myślisz że związek to taka fajna sprawa.Ale tylko na początku.Sam się przekonasz jakie to nudne i bezsensu.A otem jak się od seksu uzależnisz to będziesz w związku właśnie tylko dla seksu.A twoje zniszczone nerwy nie będą tego warte

Gość Fugazi
Bagno, przestań wciągać normalnego faceta. :classic_cool:

faceci z symaptii co do nich kobiety piszą też nie są usainem i ronaldo razem wziętymi ale ileś czasu poświęcili na to chcesz mieć ładne ciało bez wysiłku? :O chesz byćatrakcyjny dla kobiet bez wysiłjku :O nie jesteś jak chcesz być to musisz się wysilic i tyle. Ale teraz się pogniewasz na cały świat bo kumpel to ma a ty nie. Nie widzisz analogii z usainem? On ćwiczył z dziewczynkami, kumpel nie usain chociaż usain pewnie też, od dzieciństwa a ty sobie wybierałeś księżniczki albo się obrażałeś. Teraz dalej się obrażasz a mógłbyś jakąś znaleźć. Tylko co wtedy? Świat by ci się zawalił bo by się okazało, że jakaś na ciebie leci. Wtedy byś ja kopnął w dupę do nie wygląda jak doda albo, że nie masz o czym gadać z obcą babą. Nawet jeden z prawiczków, niejaki darker, robi coś żeby mieć laskę. a ty nic Tylko wymyslasz jakies usprawiedliwienia żeby nic nie robić w celu podniesienia swoich szans.

bagno - wypowiedź kolesia prowokatora co w dupie był i gówno widział. Widać, że sam mam większe doświadczenie z kobietami i związkami niż on. żal Mniej słuchania kumpli a więcej przebywania z różnymi dziewczynkami. Jest sporo całkiem fajnych.

prawiczy prawiczek 28 ___-Przebywanie z kobietami i związek z nimi zawsze prowadzi do kataklizmu.Trzeba być idiotą żeby wiązać się z kobietą albo po prostu lubieć w życiu cierpieć i być poniżanym.Ja tam wolę być samotny i szczęśliwy i nie myśleć tak jak wy.Po prostu faceci bez kobiet są szczęśliwi i tego faktu nie da się zaprzeczyć: http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/stary-kawaler-wie-co-mowi-zycie-z-kobieta-jest-za-_133916.html

Wypowiedź racjonalizującego frustrata, w SE czyli gazetce dla półinteligentnego motłochu, dowodem na jakąś tezę? wybacz Kto czyta gazetki jak super expres cy fakt? :O plotki i bzdury żeby się kilku mało rozgarniętych ludzi podniecało. Pozostaje nam życzyć kolesiowi jednego udanego związku, tak z rok, a potem krachu. Żeby zobaczył jaka ta samotność jest wspaniała :P. Czytałeś o czymś takim jak loveshyness? Dziwnym trafem z badania populacji facetów co to się wstydzą kobiet, wychodzi ponury obraz. To banda nieudaczników którzy nawet jak mają możliwości to je marnują. A dlaczego? Bo dla mężczyzny najważniejsza motywacją jest kobieta i porażka na tym polu w większości przypadkwo przekłada się na wszytko inne.

pewnie dlatego tusk i ten drugi dali wywiady świąteczne w fakcie i se :D to tak dla offermy bo on taki pisowiec

Gość Fugazi
Bagno, nie wierzę, że jesteś prowokatorem. Ale widzę, że temat jest m.in. o tobie właśnie. Pozdrawiam normalnych prawiczków.

Mizogini też się zakochują ? Wiem że robię z siebie ciotę w tym momencie ale chciałbym wiedzieć .

prawiczy prawiczek 28 ___-Ale co to znaczy motywacja dla ciebie?Mam się ożenić.wziąść kredyt na 30 lat,wyremontować dom i potem pracować po 16 godzin żeby było na spłatę kredytu i na życie?To jest według ciebie motywacja?Bo ja to nazywam głupotą i niszczeniem sobie życia

Ktoś siebie musiał w dzieciństwie mocno skrzywdzić. Jak małżeństwo rodziców? Rozpadło się przez metkę?

Gość tchórze i tyle
normalni i odważni ludzie próbują założyć rodzinę

prawiczy prawiczek 28 ___-Nie rozpadło się,u mnie w rodzinie nie było rozwodów,tylko patologia.Więc twoje psychologiczne wywody nic nie dają.Bo właśnie dzieci z rodzin patologicznych szybko wchodzą w związki i zakładają rodziny,bo szukają miłości i akceptacji.A jak widzisz,to ja tego nie potrzebuję i miłość nie jest mi do szczęścia potrzebna,Tym bardziej że ludzie i to i tak wszystko jest sztczne.Bo za wszystko odpowiada seksualizm człowieka.Jak by seksualności nie było to i miłości by nie było,więc miłość to nic innego jak oszustwo ludzkiej psychiki.

Ty Bagno dzialasz jak taki agent spoleczny z matrixa. :P Ja znam wiele zwiazkow, w ktorych ludziom sie zyje dobrze, to po 1, a jak sie bedzie zylo zle to zawsze mozna sie rozstac, nie ? :)

tchórze i tyle normalni i odważni ludzie próbują założyć rodzinę Tchorze, masz racje, nie chca wyjsc po za granice komfortu i wola siedziec w necie i przekonaywac ludzi, ze kobiety to najwieksze zlo tego swiata.

*poza

Hmmm, ja tez jestem prawiczkie-Pożyjemy,zobaczymy,nie jeden już tak szczekał a potem się wieszał przez swoją żonę.Jak będziesz miał sznur na szyi albo lufę z pistoletu w ustach to wspomnisz moje prorocze słowa.

Ludzie od zarania dziejow lacza sie w zwiazki, ale Ty skupiasz sie na tych paru przypadkach, w ktorych facet popelnial samobojstwo bo wykonczony psychicznie przez zone byl. Ludzie sie tez wieszaja przez samotnosc. To co piszesz jest usprawidliwieniem wlasnej nieudolnosci. Myslalem kiedys podobnie jak Ty, ale na szczesnie slucham teraz juz siebie, a nie "Agentow spolecznych"