Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaOla

WY JESTEŚCIE AŻ TAKIE GŁUPIE ??????

Polecane posty

Gość kluseczkaaahmg
No właśnie ja wierzę też w to że dopiero po ślubie lepiej zamieszkać i chcę żyć w zgodzie z tym co wierzę więc to nie tylko chodzi o kłócenie się z rodzicami... Chyba właśnie pożyję trochę sama w mieszkaniu , a chłopak będzie przyjeżdżał i na noc wracał do mamy i taty

Gość kluseczkaaahmg
a tam od razu ze wsi, z jednego z większych miast w Polsce, i to od urodzenia :) po prostu skoro jestem katoliczką to chcę tez tak żyć, nawet jesli niektóre rzeczy wydają się dziwne, ale nic nie jest idealne

Nie;) a wiesz dlaczego droga pomarańczko??:) bo on już co nie co o ślubie gadał, bez żadnego mojego naporu, czegokolwiek:) także nie ma problemu:) poza tym już niedługo razem zamieszkamy więc wszystko idzie ku dobremu:) a wcale nie jestem wyszczekana tylko mówie szczerze co myślę;)

No ok kluseczko, Twoje życie, Twoja sprawa. Ja tylko mówię konkretnie o tych co tu wypisują, ze się nie oświadczył jakby kafeterianki/nie i inne podszywki miały wielką siłą perswazji i telepatycznie namówiły jej faceta do zaręczyn :D

Gość jfdghfgh
A co Ci do tego jak inne panny sie zareczaja?

Kluseczko, najważniejsze żebyś żyła tylko i wyłącznie według własnych przekonań :) oczywiście wraz z wyborem partnera życiowego będziesz musiała pójść na pewne kompromisy, ale pamiętaj, że to Ty masz być szczęśliwa, a nie mamusia, ciocia ani babcia :) one miały już swoje szanse. pozdrawiam Wszystkich :)

Nic, ale mam prawo wyrazic swoje zdanie;) i tyle.. od tego to forum jest aby m.in wymieniac swoje poglądy, takie jest moje zdanie.. może jakaś mająca parcie na ślub przeczyta ten temat i zda obie sprawę, ze się poniżała prosząc o pierścionek i odpuści. Pokażcie klasę.

Gość jfdghfgh
To ze gadal o slubie, nie znaczy ze chce Cie za zone hehe. Niejeden facet gada, pobzyka i rzuca panne po kilku ladnych latach. Tak sie nie ciesz naiwniaczko:) Wydaje Ci sie, ze wygralas wszystko:) Patrzysz z pogarda na laski ,ktore 'zmuszaja' facetow do zareczyn. Ciekawe jak za kilka lat zaspiewasz, jak twoj misio pysio nadal bedzie tylko przebakiwal o slubie, radosnie bzykajac cie :P

Gość jfdghfgh
Nie porownuj swego zwiazku ( 2 letniego) do zwiazkow z o wiele dluzszym stazem .Po 2 latach zwiazku to masz gowno do powiedzenia w tym temacie:P

Po 1 jestem pewna, ze jestes frustratką, która ma parcie na ślub i wyżywasz się na mnie za ten temat po 2 ślub to nie obowiązek , nikt mi nie powiedział, ze mam kiedykolwiek za mąż wychodzic :D chociaż i tak wiem, ze on ma większe parcie na ślub, tzn szybciej niż ja :D poza tym jesli nie będzie chciał ( co wiem, ze jest niemożliwe:D) to nie założę tu dennego tematu,bo nic mi to nie da :D także daruj sobie, niczym się nie różni małżeństwo od super zgodnego, kochającego się związku prócz kwestii majątkowych i innych także pozdrawiam i jakże współczuje, że ma Cię w w dupie:)!

Gość jfdghfgh
Tak ,jestem frustratka ,happy?:P

Gość jfdghfgh
Pewnie jestes z rocznika 87 lub wyzej ,czyli z rocznika tzw gimgowien- glupich,pustych panienek ,korym sie wydaje ze jak tylko otworza jape, to powiedza cos madrego:P

jfdghfgh Te panienki o których mówisz, to rocznik 92' i powyżej ;]

Mój wiek tu nie ma nic do rzeczy ;D każda normalna kobieta Ci powiem, ze ględzenie o ślubie jak facet nie robi żadnego ruchu i wręcz błaganie go o to jest brakiem klasy i poniżeniem :P tyle ode mnie;)

Gość kalina ochujska
kluseczka a uprawiasz seks czy też nie po katolicku :D

Gość jfdghfgh
hmmm a myslalam ze juz 87 to dno...W sumie, powyzej 90 to juz masakra, totalne zeszmacenie:P

I jeszcze raz się powtórzę :) nie chodzi mi o rozmowy na początku związku jaki się ma stosunek do ślubu i dzieci, bo to ważne, aby potem stworzyc fajną relację. Ale o kobiety co narzekają, że im się po 3 latach nie oświadczył i nie reaguje na prośby... to tak jak bycie małą dziewczynką i błaganie mamy o jakąś zabawkę, której ona nie chce kupic, ale często zostaje przymuszona i kupuje - mimo, że tak naprawdę tego nie chciała;)

Gość jfdghfgh
Wczoraj bedac w pizzerii widzialam grupe zmalowanych gowniar, na oko 16-18 lat. Matko ,jak otworzyly japy, to myslalam ze padne- takie tepaki. Myslalam, ze autorka to ten sam rocznik:P

zeszmacenie, dno?:) a znasz jakieś słowa na wyższym poziomie? czy to już wyższa szkoła jazdy?:) a może kompleksy, bo dziewczyny powyżej rocznikina 90 są młode, zgrabne itd :)? ani jedna, ani druga nie trafiła w mój wiek a nawet nie była blisko :D ahhh teee orange :D

Gość jfdghfgh
A ja uwazam, ze jak facet nie oswiadcza sie po 3-4 latach to cos nie halo:) Tak to bawic moga sie gowniarze, w chodzenie za raczke:P Podejrzewam, ze autorka topicu ma gora 22 lata ,wiec latwo przychodzi jej na wydawanie takich opinii. Co innego jak laska poznaje kolesia w wieku np 29 lat.Rozumiem ze ma chodzic z nim 6 lat i czekac wiernie do 35 na zareczyny? dwa,trzy lata i spadaj chloptasiu jak nie chcesz, bedzie inny.

hahahahaha :D A czy ja się posługuję jakimś językiem nieodpowiednio i 'jak otwieram japę tooo...' ? to jest smieszne :D mówię szczerze, nie przeklinam a to że dosadnie .. hmm czasem czemu komuś coś powiedziec trzykrotnie aby zrozumiał.. ale widac, że jesteś jakaś nijaka, nawet nick to mówi ;D

Gość jfdghfgh
Zgrabne, ladne? Co 2 wydlada jak tania podroba Dody:P dziewczynko w jakim ty swiecie zyjesz? Od kiedy piekno to 100 warstw taniej tapety na tepej gebie?:P Rzadko mozna spotkac ladna, naturalna 20 stke-wtedy owszem popatrze nawet z zazdroscia:) A Ty mowisz o 90 % tandety :P

Gość jfdghfgh
ale widac, że jesteś jakaś nijaka, nawet nick to mówi ;D o matko, to na pewno gimgowno:P Dziewczynko ,ja pisze w pospiechu i nie potrzebuje zaczerniac mego nicka i kombinowac jaka nazwe wymyslec:P

Skąd Ty wiesz o czym ja mówię i jaka jest wg mnie definicja piękna?? weź się puknij w czoło, bo widac,że już pod 30 zalatujesz i plujesz jadem.. oraz generalzujesz, że każda 20 i ponizej to kilo tapety i podróba Dody .. Tak to usprawiedliwasz jakbys miała masę kompleksów i tłumaczysz sobie, że one są FU, bo wymalowane i w ogóle. Jest sporo pięknych, młodych dziewczyn.. nie każda to fluid i różowy top.

Gość jfdghfgh
Mam 24,5:) Ups a to niespodzianka glupolku:P

ja nie celuje w Twój wiek Autorko :) po prostu chciałam podzielić się opinią o tym, jak zachowują się owe roczniki. Niestety, sasiadowałam z gimnazjum i szok przeżyłam, gdy zobaczyłam wytapetowane nastolatki, które wyglądają starzej ode mnie :o i jeszcze taka siksa wyskakiwała do mojej matki, trochę się rozsierdziłam :D

Zresztą to temat na inny topik, ten mówi o czym innym i nie zamierzam się wdawac z Tobą w takie dyskusje. Na siłę chcesz wiedziec ile mam lat .. uspokoje Cię- gimnazjum mam dawno za sobą, szkołę średnią też :) nie pisz do mnie jak możesz, bo szkoda czasu.

Gość Błekitno oka
Uuuu.. Wydaje mi sie że autorka tego tematu ma jakiś problem...może z tym że go nie kocha i nie w głowie jej ślub a może w tym że jej partner jest mało atrakcyjny niż koleżanek faceci...Ja ze swoim partnerem sie uśmieliśmy czytając to:) Niektórzy są ze sobą bo chcą mówią o takich ważnych rzeczach jak zaręczyny i małżeństwo bo się po prostu kochają:) a tu chyba miłości nie ma jest tylko zazdrość albo strach...