Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Masz racje nie pokazuj, że Ci ciężko, bądź twarda i stanowcza.

Gość dgfjinjidngfdgf
no ale masz twardy dowód na niego czy tylko ten sms ? bo jesli sms to takie nic ! poczekaj spokojnie na wiecej dowodów jesli takowe beda sorki ale nic z tego nie jarze co sie na koncu wydarzyło bo podszywy swoje zdziałaly

Gość Wandzia co chciała blond fina
pisz co dalej, nawet jesli to prowo to sie wciagnełam ;)

Gość Ja 35+
oszalałaś? będziesz pakować jego rzeczy po tym co ci zrobił? przez okno wyrzuć, nich zbiera :D

Właśni, przez okno:D potraktuj Go ja śmiecia, zasłużył sobie na to.

Gość dgfjinjidngfdgf
te podszywy mnie wkuzraja ! odkryała cos jeszcze poza smsmsem ?

Gość pannica ta prawdziwa
same podszywy moja ostatnia wiadomosc to ta ze jade , nic wiecej nie pisalam od tamtej pory nawet czarny nick to nie ja , opisze wszystko jak wroce do domku narazie jestem u mamy i wpadlam na kompa zrobic szybki przelew i wracam do kuchni , pozdrawiam oczekujcie mnie kolo 22 , 23 wczesniej na pewno mnie nie bedzie aa i zaczernie wtedy jakiegos logina pozdrawiam

Gość smartoonmatli
no to ja juz sie pogubilam, ale czekam cierpliwe heh

Gość hfjdfhfdhjvgh
no autorka jakaś spokojna czyżby coś dobrego się wydarzyło

Gość sdfsfhh
zaciekawiło mnie to

Gość hfjdfhfdhjvgh
oby tylko idiota nie naściemniał jej a ona w to uwierzyła :/

Gość iksłajzet
zauwazcie, ze wcześniej autorka caly czas pisała bez polskich znaków.

Gość czarny sniaeg
autorko czekamy na Ciebie a faceci hmmm wszyscy to świnie

Gość kupa smiechuuuuu
czekamy

nie mam pojecia po co ktos sie podszywa po autorke nie rob sobie komedii z czyjegos nieszczescia! nie zycze tobie abys znalazl/la sie w takiej sytuacji autorko trzymam za Ciebie kciuki

Gość tak bardzo przeżywamy nie
swoje życie że sramy tu po kątach bo nie wiadomo co prawdziwe a co podszywy ale jakbyś autorko podała swój adres to dzielny odział z kafeteri kobiet wyzwolonych przyjedzie do ciebie obije morde twojemu facetowi a tej jego dziwce włosy wyrwie co dojednego :D:D:D:D:D:D:D:D

myslalam ze temat umrze pod moja nieobecnosc po kolei nie meszkam na stale z partnerem on ma swoje mieszkanie ja swoje ale pomieszkujemy glownie w moim - ma u mnie wiele rzeczy etc dzis poprosilam go zeby zostal wyjatkowo u siebie bo mam kilka rzeczy do zrobienia i potrzebuje blogiej ciszy , zdziwil sie i to bardzo bo zazwyczaj naciskam zeby zostal u mnie. Do rzeczy jezdzilam po tej ulicy ale auta nie znalazlam natomiast wiem gdzie suczysko mieszka zapytalam , nie zapukalam nie jestem jeszcze gotowa doszlam rowniez do wniosku ze mam za malo dowodow i teraz prosba do Was jak moge zdobyc takie ktore beda w 100 % pewne dopiero wtedy bde mogla zawitac w jejj malym domku co do frajera to przyjechal godzine po cczasie tlumaczac sie ze korki i wogole byl normalny nic nie wskazywalo ze wlasnie byl u niej co za szuja !! to juz moj staly login podszywom dziekuje za podtrzymanie tematu

Gość nie chce mi się zalogować.....
to nie grypa tylko nerwy niestety. po co Ci to wszystko? wiesz, że zdradza, po co chcesz mu to udowodnić? tylko się wrzodów nabawisz. powiedz mu, że wiesz, że ma babę na boku, powiedz, że wiesz z wiarygodnego źródła, że ktoś ich razem widział lub coś podobnego i nie wdawaj sie z nim w żadne dyzkusje bo szkoda Twojego zdrowia.

nie chce mi sie logowac- ale ja tak nie potrafie wiesz zostawie go on dalej sie bedzie spotykal z ta suka a ja bede siedziala i sie zadreczala za duzo wlozylam w tego fagasa musze miec 100 % pewnsci ze mnie porabia to raz a dwa ona wie o mnie wiec i jej nie odpuszcze , brzydze sie zdrada i wspolczuje jej kolesiowi

i marny podszyw nie widzisz, ze zaczelam pisac spad zielonej budki a nie spod? co za ludzie chcesz to sobie ciagnij ten temat podszywie jak chcesz. Ja nie bede sie z wami bawila w jakies podchody chcecie sie podszywac i robic sobie zabawe z cudzego nieszczescia to sobie robcie. Podchwycilisice temat i wymyslacie jakies durne zakonczenia tej historii. Tak naprawde nie skonczylo to sie w zaden sposob, ale widze ze podszywy wymyslily sobie juz ciag dalszy to prosze bardzo. Piszcie sobie co chcecie ale wszystko o niku "pannica spod zielonej budki" lub inne temu podobne to marne durne podszywy ja mam nik na ktorym pisze od pcozatku teraz zaczerniony i tyle. ale nie chce mi sie wam tlumaczyc jestem zalamana zle mi i w ogole dowiedziec sie o zdradzie to nic milego nie jest mi do smiechu tak wiec znikam stad i tyle. mam nadzieje ze psrawa wyjasni sie wkortce ale nie wracam na kafeterie nie widze sensu podszywacze maja radoche to niech sie ciesza i sie podszywaja zegnam.

17:40 [zgłoś do usunięcia] pannica spad zielonej budki Na górze marne podszywy. Nie zamierzam go pakować jestem ciekawa co jeszcze mi powie jak wróci. Nie pokarze mu jak bardzo mnie zranił będę twarda. Wyjdę z tego z twarzą. Chociaż już teraz od środka się sypie pannico spad zielonej budki zajmij sie swoim zycie raz ze w zyciu bym nie napisala pokarze przez rz a dwa nie pisze z polskimi znakami co wczesniej robilas !!!!!!!! dopiero jak ktos wyzej zauwazyl to zmienilas styl pisania a 3 to ja bym w zyciu nie odpuscila i nie byla taka mdla !!!