Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość smartoonmatli
wiesz co, no lipa moze byc, na Twoim miejscu zrobilabym teraz szybki prysznic, ululala go do snu i usunela swojego smsa i spowrotem podmienila nr tak jak bylo wczesniej i wtedy przemysl dokladnie strategie bo tak to faktycznie zonka na siebie tylko szykujesz:(

Gość łłokietka
czytam i czytam i pzreczytalam wszystko. dziewczyny,dziewczyno(!), czemu ty sie tak katujesz? na ch.j tak sie meczysz? na co czekasz? ja bym od razu go wypier....ła z domu

Gość taki mam pomysł
kurde sorry o tym nie pomyslałam ;/ no ale przynajmniej sie zorientuje ze cos jest nie tak

Gość kurde jak w brazylijskim
ja to dopiero w gorącej wodzie jestem kąpana bo bym nie wytrzymała tyle od razu bym japę darła i wygoniła śmierdziela, ale jeszcze dobry uczynek trzeba zrobić dla partnera tej zdzirki a niech wie z kim się zadaje

Gość wygląda na prowo jakich wiele
już było.Czytam bo sie nudzi:(

Gość wygląda na prowo jakich wiele
Tak, usuneła..haha ciekawe jak i kiedy skoro on jest w domu napewno nie zauważył że grzebiesz w jego pilnie strzeżonym telefonie.Cały czas piszesz i tez go to nie dziwi ale mjazda ale pisz dalej :D

on juz przysypia zrobilam to szybko odwal sie ode mnie nie dobijaj mnie i Ty kurde nie wiem co robic teraz to zalatwic czy jutro , z drugiej strony nie dam rady zasnac kolop niego jestesmy 3 lata razem on zawszde idzie spac ja na kompie a pisalam z lazienki z kompa tutaj wiec wez w koncu sie odwal i nie doszukuj sie prowo

Gość słabiutka misia
tylko sluchaj teraz on moze powiedziec, ze to tylko kolezanka ze chcial sie z nia spotkac, bo np. to kolezanka z pracy czy cos, a nie chcial bys byla zazdrosna dlatego napisal do niej o tej ściemie. I to w sumie moze byc racja, bo brzmi prawdopodobnie. Moze jeszcze mase innych rzeczy wymyslec, a ty tak naprawde nie masz zadnego na niego dowodu zdrady. Bo ten sms nic nie znaczy naprawde. Poprostu cie oklamal, ale nie znaczy, ze zdradza. Naprawde poczekaj , przemysl nie rob nic pochopnie. Źle ze zaprosilas go na noc. Powinnas odpuscic przemyslec sobie wszystko w nocy moze wymyslilabys jakis plan sensowny a teraz robisz wszystko na szybko i tak naprawde nic z tego dobrego nie wyjdzie. I na dodatek musisz spedzic z nim noc trzeba bylo juz odpuscic te wspolna noc. Ale teraz sie musisz przemeczyc. Tylko na rzaie z nim nie gadaj, bo jak mowie on walnie scieme, a ty i tak nie bedziesz miala pewnosci czy klamie czy nie. Musisz poczekac na wiecej dowodow bo tak to nigdy nie dowiesz sie jak bylo naprawde

Gość dsfsdfsdf
no pewnie. pojdz do niego postaw sprawe jasno, powiedz ze wiesz o wszystkim. nie wiem czy dobrze przeczytalam, ale znasz jej imie i nazwisko. mozesz zapytac co mysli o xy. on sie zdziwie pewnie nie bedzie wiedzial co powiedziec i sprawa jasna

ja bym powiedziała bo bym nerwowo nie wytrzymała

po co się tak męczyć że niby co koleżanka z pracy...a czemu ukrywa ... mim zdaniem ten esems to dowód akurat

Gość dsfsdfsdf
powiedz ze o wszytkim wiesz. jak cie faktycznie zdradza nie bedzie mial wyboru. bedzie musial sie przyznac

Gość słabiutka misia
No, ale co mu powiesz? wiesz może przygraj troche na jana. I powiedz mu, ze wyciagnelas od tamtej info ze zadzwonilas i ona sie przestraszyla i wszystko wygadala Ci i wiesz o wszystkim. Nawet jesli nie wiesz to wal ścieme. Powiedz jak ma na imie gdzie mieszka przeciez to akurat wiesz. I zobaczymy co powie powiedz, ze wszystko zaczelo sie od smsa w jego telefonie. Mysle, ze powie cala prawde, bo nie bedzie mial jak sie wykrecic. Albo zacznij normalnie i zapyta kto to jest i podaj imie i nazwisko itd, a on powie ze nie zna badź ze jakas kolezanka to powiedz ze o wszystkim wiesz wiec niech nie sciemia tylko mowi prawde albo wypierdala

Gość smartoonmatli
o to to to, jezeli chcesz z nim dzisiaj pogadac to zacznij tak jak ci wyzej radza, od spokojnego pytania dot. tamtej, np. co sadzisz o xxx? , albo: powiedz mi kochanie ktora lepiej z nas caluje, ja czy xxx?:P nie zadawaj pytania na ktore moze odpowiedzec tak lub nie typu czy znasz xxx? odpowiedz jest oczywista

Gość słabiutka misia
wsytarczy ze mupowiesz, ze o wszystkim wiesz. I ze wiesz kim jest i tu podasz imie nazwisko adres wiecej szczewgolow nie musisz mu zdradzac to on tobie ma sie tlumaczyc a nie ty jemu. Najwazniejsze informacje posiadasz wiec masz na czym sie opierac.

ja to bym się zapytała czy zna niejaką xy? i czekała co powie

Gość słabiutka misia
jak masz nie wytrzymac to go obudź. Jak bedzie zaspany to nie bedzie trzeźwomyslal i nie walnie ściemy bo sie poplacze w tym powie prawde tylko czy ty gotowa jestes te prawde uslyszec?