Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość dferwerw
jak chce konfrontacji oki. ale nie z kochanka i kuplem bo mozna sie dogadac ale i za fcaetem tej kochanki i zona kupmpla. hehe smieszny jest ten łajdak. ja tez moge sie umowic z kolezanka i jakism kuplem i mojemu mozemyw iele wmowic ale to nie o to chodzi. nie martw sie kochana. dupek jeden.

wysłuchaj go na spokojnie bo teraz działaja emocje pogadajcie w spokoju i ciszy co do kolegi to popieranie czesto ulega trendom co nie oznacza ze on z tego korzysta choc jest postepowanie negatywne

jest idiota beznadziejnym na maxa - boli mnie to ze tyle mu dalam a on chce mnie upokazac przy kochance i koledze jakims durnym co wyglada jak 1000 nieszczesc ehhhh sms- odpisz cos prosze , napisz cokolwiek ale daj znac ze nic sobie nie zrobilas buhaha glupek jak malo mnie zna mysli ze z powodou takiego szmaciarza bym robila cokolwiek !

Gość przeciez to prowokacja jest
wszyscy, ktorzy zakladaja prowokacje tak pisza. po prostu juz sie gubisz w tym co piszesz. :D

Gość do pannicy
wiesz co ja bym zrobila zgodzila sie na to spotkanie tylko przyprowadzilabym jeszcze zone tego kolegi i wtedy zobaczylabys kto klamie bo jesli twoj by to wymyslil i kolega po prostu by gral dla niego to przy zonie powiedzialby ze to jest kochanka twojego faceta a nie jego tylko ze on go poprosil zeby pomogl a jesli prawda jest to co mowi twoj to przynajmniej uratujesz kobiete od frajera . ps. trzymaj sie wspolczuje Ci mialam podobna sytuacje ale nie bylam w 1oo % pewna i wybaczylam eh ale nie ufam mu do tej pory nie wiem czy to ma sens

Gość ja bym doniosłaaaaa
facetowi tamtej, bo puszcza sie tak czy inaczej z którymś z nich:) Moim zdaniem facet wali Ci taką scieme, że aż obraża Twój intelekt (widać że jesteś inteligentna i masz olej w glowie) Trzeba być mega zjebem zeby mysłeć ze ktoś uwierzy, ze bzykając panienke na boku, wcisnie swojej lubiej kit, ze to bzykanko kumpla ;) kumpel idzi bzykać dupe, Twoj wymyśła mu alibi z klockami, po czym dokładnie w tym samym czasie idzie sam wymieniać klocki...nosz kurwa mać :):):) Gdyby poszedł taki es, a On w tym czasie byłby z Toba byłby cien nadziei (tylko cień!!!) ze może coś to ma z kumplem wspólnego... A najlepsze z tego wszystkiego jest to ze jak sie przebudził to mu sie wymsknął standardzik, ze "to ona sie doczepiła" :):):) Znajdż sobie dziewczyno normalnego faceta, bo do tego, pomijając niewierność, nie pasujesz intelektualnie Powinien związać się z kijanką ;)

Gość przeciez to prowokacja jest
juz napisalam sporo prowokacji. na kazdym topiku mi wierzyli. :D tak samo jak tutaj wierza tobie. :D po prostu to co piszesz nie tworzy logicznej calosci. :D🖐️ no ale dalej prowadz sobie ten temat. niech sie kafeterianki ekscytuja ta jakze urzekajaca historia 🖐️

Gość ja bym doniosłaaaaa
kazdy topik bez wyjątków może być prowokacją... Nie ma sie co rozwodzić.... W zyciu takie sytuację sie zdarzają i nawet jakby ta była wymysłona, to i tak o tym nie wiemy, a radzimy szczerze i jesli nie autorce, to kiedys to sie na pewno komuś przyda ;)

Gość dferwerw
odpisz mu: spadaj, przez takiego dupka jak ty nie odbiore sobie zycia nie warto.

Gość do pannicy
hhahahaa smieszny on jest co on pisze w ogole xd na twoim miejsu nie odzywalabym sie on by wezlal policje i narobil by sobie wstydu a ty bys wteyd otworzyla i powiedziala ze spalas tylko xd

Gość ja bym doniosłaaaaa
jeszcze jedno: Myśłę, że nie powinnaś informowac bezposrednio o tym żony tego kumpla. To, ze zgodził sie wciągnąć w tak prymitywną zagrywke świadczy o nim jak najgorzej, ale tamtej dziewczynie świat może zawalić się na głowę i może to mieć potem konsekwencje jeszcze długo, długo po... Może facet na tym polu jest akurat porządny, a to ze głupi, to już inna sprawa... Takie moje zdanie :)

Gość SamantaHAHAH
Wiesz :D to taka sciema ze sie niby martwi teraz to bedzie tak ciagle heheh przykre dosyc takie zachowanie ale co zrobic ;] faceci juz tacy sa niestety...

Gość kątem oka
napisz mu że z frajerami nie rozmawiasz i szkoda Ci tych 3 lat które spędziłaś przy okropnym dupku, który nawet nie potrafi się do porażki przyznać

Gość kątem oka
napisz mu że nie jest wart byś o nim myślała a co dopiero sobie coś przez niego zrobiła!

Gość panna rogalinska
mowice co chcecie ale ja mu wierze :D

A mi właśnie przyszło coś do głowy, skoro Panna Rogalińska tak go broni to może to ta Kochanka:)

Gość ja bym doniosłaaaaa
Panna rogalinska Biegnij pod dom autorki, ten biedaczek tam własnie koczuje i masz kobieto farta, bo jest akurat do wzięcia ;)

Gość panna rogalinska
wiadomo :D I smieje sie autorce w twarz!!! mmm fajnie bylo z Twoim ex ;)

Gość totalny kit
upokorzona, biedna, zdradzona... Gdybyś zostawiła ten problem między Wam to pewnie byś się czuła inaczej. A tak cała znudzona kafeteriańska społeczność przezywa to z Tobą. Matki, żony i kochanki, zapracowane biurwy i dzieci na feriach :) To dopiero upokorzenie hahahahaha Niektóre brudy trzeba prać niestety w domu.

Gość a jednak napiszę
Nikt mi nie wierzył a nawet obrończynie się znalazły. Kto z takimi problemami się na forum ujawnia. To pośmiewisko przecież. Upokorzenie można znieść w samotności i tak nie boli mocno, gorzej właśnie jak wiele osób wie o porażce takiej. Ludzie mają ubaw.

Ha, ubaw, może Wy macie:) ja np. nie. Śmiejcie się z cudzego nie szczęścia:) dobrze to o Was świadczy, jak się topik nie podoba to nie wchodzę i tyle:) może Wy też zacznijcie tak robić:)

Gość a jednak napiszę
spoko, nie stersuj się. Nikogo nie obrażam przecież. Czytam bo lubie i mogę mieć swoje zdanie. A ty jak tak awspółczująca jesteś to zajmij się tym zawodowo, psychologiem zostań i udzielaj terapi małrzeńskich.

Ja również nie obrażam, a powiem Ci, że nad tym myślałam, lubię pomagać ludziom:)