Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość dksaldjkaldjkjkj
tu jak w kurniku jest!!!

Gość kreska1111111111111111
i lepiej ci?

Gość Mystrzynii
Jestem sąsiadką naszej bohaterki i tylko coś słychę zza ściamy. Trochę niewyraźnie, ale słyszę jak się kłócą. Słychać coś jakby "włóż mi do doopy swojego ptaka czy coś w tym sensie . To straszne..

Gość dksaldjkaldjkjkj
beda kurwa kwoki siedzialy do bialego rana!!! zastanawialem sie co tak od kilku godzin czyta moja zona.. teraz kiedy w koncu poszla sie myc to zajrzalem na watek...!!!!!!! A kto rano sniadanie zrobi!!! Na dodatek musialem dzcieom kolacje zrobic bo ona czyta jakies durnoty!!!

Gość Przypomne tylko
że nawet podszywom spac się nie chce :) Ja do pracy nie idę to poczekam :D

Gość wygrzeb ze smietnika
dobra,ja spadam spać,jutro doczytam jak to się skonczyło:-P

Gość Przypomne tylko
że mistrzyni to na prawdę " miszczyni " :D

No nawet pode mnie sie podszywaja co za debile. Leoiej Ci? i tak z tego nika nie korzystam pisz sobie do woli ale i tak zaczernilam dla swietego spokoju:P no dlugie te dwa zdania mam nadzieje ze sie nie pozabijaja

Gość tiararaaaaaaaaaaa
gdyby sie nie urodzil nie skrzywdzilby cie

dziekuje wszystkim ktorzy tu byli dziekuje za to ze mnie powtrzymaliscie , zawsze si euwazalam za rosadna osobe a widze ze w takich chwilach ludzie nie poznaja wlasnej osoby coż moge napisac powiedzial swoje dwa zdania i prosze o cierpliowsc jutro wszystko opisze padam ze zmeczenia powem tylko jeddno nie uwierzylam mu w nic probowal mi nasciemniac ze ta kobieta to kochanka jego kumpla ktory pisal z jego firmowego do niej , ze pytal sie jego ( mojego juz ex) co robi danego dnia i taki kit wciskal zonie zeby sie nie pogubic w klamstwach czyli np gdyby zona jego zapytala gdzie byles wczoraj ten niby kolega dzowni do mojego i pyta co robiles wczoraj on mu na to zmianialem klocki no ten kolega juz mial wymowki wiecie o co chodzi ? czyli ze on wykorzystywal historie mojego ex do opowiadania ich zonie wiecej nie mam sil opisywac jutro na trzezwo to zrobie trzeba przyznac ze cwanie sobie to wymyslil nie wierze mu

Nie no co on stworzył w ogóle buahhaa taa jasne... mogl lepsza bajke wymyslec o jezu co za debil masakra

to powiedz ze w takim razie Ty powiesz żonie kolegi co i jak, i TYLKO wtedy mu uwierzysz jak kolega się przyzna Tobie i żonie na spotkaniu we 4. Będzie chuj wymyślał historie, haha, żaden kolega się do tego nie posunie żeby aż tak kryć i za niego baty od baby zbierać :D

Gość Przypomne tylko
że tez bym mu nie uwierzyła .Połóż sie i do jutra wiem,że nie zasniesz ale na dzis pitol to bo nic to nie zmieni dobrej nocy.

Gość dunajeccckaaa
Co za debil! Bajka dla jakiejś idiotki!

no kolege to mógł kryć owszem spoko czasem takie akcje sie zdarzaja, ale zeby kumpel nie umial na poczekaniu wymyslec co robil? i musial radzic sie Twojego faceta? he? jasne taka ciemnota z niego jest kurde ciemnota, a on mysli chyba, ze ty ciemnota jestes skoro ludzi sie ze w to uwierzysz. Ehh ciesz sie ze z nim nie jestes mowie Ci debil debil debil wysmialabym go

Gość no ale po co ma go
hahaha no jasne i dlatego tez miał pawel praca w swoim tel pryw.

Gość Mystrzyniii
Dawno nie spotkałem takich głupich kuurew jak wy.. Do roboty się brać a nie do komputera!

PUPENCJA ale kolega rownie dobrze moglby powiedziec swojej zonie ze powie jej na spotkaniu ze niby ją zdradzal ale tak naprawde nie jest bo to wlasnie ten ex pannicy naprawde zdradza, a on chce ratowac kumpla.

Gość hrhrhrhrhrhrh
a ja mu wierze ...

Gość vika-poznan
ja bym pogasila swiatla, wylaczyla telefon a on jak chce niech sobie siedzi w samochodzie ile chce ...przy -14stC

martyneczka a wtedy żona kumpla by powiedziała jej, wieści się rozchodzą ;) Zwłaszcza jakby aurtorka najpierw do niej i jej powiedziala, ze jej jej tak powiedzial i nie wie czy chce jej wcisnac scieme czy mowi prawde, wtedy by żonka na pewno doszła swego i przycisnęła mężusia ;)

pannica ale przeciez przeczytałaś smsa że ona wolałaby być przy nim niz przy swoim. to co kolega by to napisał?:/ ja pierdO**le przejade sie do tego poznania chyba i ich wszystkich porozbijam:P