Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość nie chce mi się zalogować.....
zielonej jest źle napisane, jest duże I zamiast l.

Gość dunajeccckaaa
Heh nie starcza juz czarny nick. Trzeba uważac też żeby litery "l" w nim nie było.

Gość dunajeccckaaa
Poza tym to: Użytkownik: pannica spod zieIonej budki (ilość tematów: 0, ilość postów: 1)

Gość dunajeccckaaa
No faktycznie, gdyby nie nasze węszenie, wieżyłabyś podszywowi. ;)

Gość dunajeccckaaa
Weź się nie udzielaj zdziro. Tępa jesteś ty!!!! ...a uciszyłam się jak to nazywasz bo nie przesiaduje tak jak ty na temacie, na którym nic się nie dzieje oprócz marnych podszywów. No cóż beznadziejny nick mówi sam za siebie!

ze sie tak Wam chce dalej podszywac dziewczyny tak jak napisalam wczesniej bede tu teraz zagladac raz na jakis czas nie tak czesto jak na poczatku nic si enie dzieje ciekawego dlatego tez milcze jeszcze ni epodjelam decyzji co do spotkania musze ochlonac minie pewnie kilka dni nim tak sie stanie na pewno jesli podjeme jakas decyzje lub wykonam jakies dzialanie dam znac milego dnia , mam dzisiaj mase do zrobienia sylwester sier zbliza milego dzionka

Gość dropsiki
do beznadziejna persona ty kurwo w dupe jabana wypierdalaj z tego topiku lachociagu przeprzydły!!!

Gość dropsiki
beznadziejna persona to beznadziejny przychlast, hi,hi,hi.

Gość dunajeccckaaa
Zdzira, czy tępa strzała to i to jest wyzwiskiem. Ty zaczęłaś pierwsza, więc zniżyłam się do twojego niskiego poziomu. Kończę z tobą dyskutować. Jak widać inne dziewczyny mnie poparły. To tyle do ciebie. Autorko odezwij się. Czekamy.

Gość dziwne to wszystko.....
Autorko z tego co czytam to chyba nie bardzo Ci zależało na tym związku??? Chyba byłaś z nim ze współczucia.... I wydaje mi się że teraz nie jesteś zraniona tylko po prostu wściekła na to że taki "słaby" człowiek, ciamajda życiowa a tak Cię oszukał.

Gość ludzie czy was porąbało czym
wy się podniecacie.Przecież to ktoś jaja sobie robi.Wystarczy jedno zdanie i głupie baby lecą jak na lep.

dziewczeta po co te wyzwuska potem faceci sie z Nas smieja do rzeczy poinformowalam telefonicznie o zdradzie , odebral facet i wprost zapytalam czy mam do czynienia z partnerem pani x facet zdziwiony odpowiedzial ze tak powiedzialam ze szanowna partnerka "wali" sie na boku z moim facetem ktorego juz pogonilma i jemu radze to samo zapytalam czy chce kontakt gdyby tamta sie wypierala bo mam jasne dowody , facet odlozyl sluchawke.. \ caly dzien biegalam za sprawami wiec jakos sie trzymam pozdrawiam

Odłożył słuchawkę? Co za idiota;/ nie wierzę, że nie chce znać prawdy i dalej podoba mu się taki układ z TAMTĄ...

Gość dropsiki
ale to mógł być jej ojciec albo brat... nie masz pewności z kim ona tam mieszka????

Gość Wszędzie
Raz odebrało dziecko. :O

Gość dfdfsd
trzymaj sie cieplo pannico. sledze od poczatku. ejstem z Toba. buzka.

Gość gosciufajny
No napewno byl w szoku. KAzdy by był!!! wiec nie dziwie sie ze odłozył słuchawke. Ciekawe co zrobi dalej. A jak Twój były??? przychodzi? dzwoni???

Gość gosciufajny
powinien ją wyjebac na zbity pysk!