Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek221

Dziewczyny, czy umówiłyście sie kiedyś na randkę ale po dojciu tam uciekłyście

Polecane posty

Gość Tomek221
"zosia samosia1 Ona wie ,że Tobie na niej zależy ,dlatego się nie stara ." jej chyba w ogóle na nikim nie zalezy, takie mam wrażenie

Gość Tomek221
ale gdyby robiła sobie jaja i zgrywała księżniczkę to przecież by nie pisała o sobie że jest pokręcona i to w dwóch esach żadna ksieżniczka by sie tak nie poniżyła

Gość Tomek221
zosia samosia1 Więc daj sobie z nią spokój.Ona się Toba bawi, a moze to taka gra ." ona sie po prostu BOI

Gość Tomek221
zosia samosia1 Nie chciałabym być z człowiekiem ,który tak mnie traktuje." ja też nie, ale byłem zakochany

Gość Tomek221
zosia samosia1 Może na tym polega właśnie ta gra.A może ona uwaza ,że to jest zabawne." i sprawia jej to sadystyczną radość? a równocześnie jest zagorzałą katoliczką i świętojebliwą córką

Gość Tomek221
zosia samosia1 Nie wiem ,co Ci napisać.Ona musi się przełamac i sama tego chcieć .Sam niczego nie zrobisz." wiem ja to wiedziałem juz jak zakładałem ten temat ale bylem ciekawy czy jest jeszcze jakaś druga taka

Więc nie wiem o co jej chodzi.Katolik tak nie traktuje drugiego człowieka.Też jestem katoliczką i w kościele uczą szacunku dla innych ludzi.

Gość Tomek221
"zosia samosia1 Więc nie wiem o co jej chodzi.Katolik tak nie traktuje drugiego człowieka.Też jestem katoliczką i w kościele uczą szacunku dla innych ludzi." ona się boi, tylko tyle i aż tyle

Gość Tomek221
napisała mi że ona przyszła na te spotkania ale nie podeszła, bo się bała

Co mogłes jej zrobić,przecież byliście w publicznym miejscu.Poza tym była przeciez z Tobą w kinie i w teatrze.Więc.......................?

Gość Tamta dziewczyna.
Tomku, Ona się nie boi, tylko świetnie bawi Twoim kosztem, moim zdaniem tak na prawdę ma narcystyczną naturę, zakłada świetną maskę i jest perfekcjonistką w tym co robi. Jeśli się faktycznie zakochałeś, to właśnie w tym momencie jesteś w lekko przegranej pozycji. Mam nadzieje, ze się mylę.

Gość Tomek221
no ja wiem, ze nie miała czego, zresztą to starówka wiec mnóstwo ludzi ale albo się bała albo jest psychopatką chyba nie ma innych opcji no albo sadystką

Gość Tomek221
"moim zdaniem tak na prawdę ma narcystyczną naturę , zakłada świetną maskę i jest perfekcjonistką w tym co robi." albo jest psychopatką, która chodzi do kościoła, modli sie i przestrzega adwentu oraz dziewictwa

Gość Tomek221
naprawdę ją kochałem

Nie potrzebnie sie tym dręczysz.Poszukaj sobie dojrzałej psychcznie kobiety,takiej która będzie Cię traktować ,jak człowieka,a nie jak zabawkę.

Gość Tomek221
zosia samosia1 Wierzę Ci ,że ja kochałeś ,ale ona chyba nie.Gdyby tak było,to nie robiła by tego." a gdyby panicznie się bała

Gość Tamta dziewczyna.
Rany Boskie, oj przepraszam za wyrażenie, ale powiem Ci, ze jakby to była prawda, to ta opcja wcale nie jest lepsza od mojej. Wyobrażasz sobie być w związku z osoba, której nie mógłbyś ''dotknąć'', a jakby do czegoś doszło, to biegłaby do księdza się wyspowiadać...? Wierz mi, ze znam takie przypadki.

Ale czego? Czego mozna sie panicznie bać? Jestes złym człowiekiem z bagażem doświadczeń? Moze masz zobowiązania wobec innej kobiety? Przeciez to był tylko spacer.

Tamta dziewczyna--to ,że jest dziewica to nie jest żadna ujma dla niej.Może to świadczyc tylko o tym ,że dziewczyna się szanuje.

Gość Tamta dziewczyna.
"zosia samosia1"- ja oczywiście nie twierdze, ze zachowanie dziewictwa jest ujma, w żadnym wypadku, jednakże są osoby, które wierzą, ze każde uczucie podniecenia płcią przeciwna jest grzechem, przez co często boja się zwykłego męskiego dotyku. Tez uważam, ze kobieta powinna się szanować.