Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek221

Dziewczyny, czy umówiłyście sie kiedyś na randkę ale po dojciu tam uciekłyście

Polecane posty

Gość Tomek221
"zosia samosia1 Masz z nią kontakt? Nie poszedleś na wesele ,a ona może odebrala to tak ,że nie chcesz i się tam czymś wykręcasz." a jak się miałem czuć jak nie przyszła na te 3 randki - spacery? [poza tym mieliśmy sie spotkać i ustalic wszystko przed weselem i ona odwołała to spotkanie bo rzekomo pół godziny to za mało i chciała dłuzej a potem się nie odezwała oczywiście miała po wszystkim pretensje że do niej nie zadzwoniłem mimo że to ona odwołała to spotkanie przed weselem

Gość Tomek221
ja już sobie ją podarowałem i nie walczę tylko byłem ciekaw czy to odosobniony przypadek

Gość Tomek221
już rozmawiałem - oczywiście tylko sms-y bo telefon to dla niej za duże przeżycie nie odbiera napisąłem, że gdyby sietylko przełamała to mogłoby by być inaczej i że mam małe szanse spotkać drugą tak wartościową dziwczynę (byłem zakochany) a ona na to, że już sie poddała i że życzy mi żebym znalazł kogos mądrzejszego bo zasługuję i tyle

Gość Tomek221
i że to ona jest pokręcona i żebym nie miał sobie nic do zarzucenia

Gość Tomek221
zwłaszcza, że to wszystko trwało od stycznia do pażdziernika to policz sobie, na pewno nie robiłaby sobie jaj

Gość Tomek221
i wiem że z tym weselem na pewno chciała, nawet mi przesłała fotę jak jest ubrana w sukni

Gość Tomek221
czy mi się podoba

Gość Tomek221
napisąłem wtedy że niewazne co zaloży i tak jest piękna - bo to prawda dokłądnie mój typ z wyglądu

Gość Tomek221
no niestety, zwłaszcza, że przy jej zablokowaniu pewnie będzie sama

Gość Tomek221
nie wiem czego się boi, ale nie można tworzyc relacji na samym tylko pisaniu sms-ów a jeszcze, jak z tymi spotkaniami nie wyszło to mi pisąła że nawet nie wiesz jak doceniam że na mnie czekasz - no i wyszło jak docenia

Gość Tomek221
oby, szkoda że nie dla mnie

Gość Tomek221
nieważne, spotykałem się z innymi dziewczynami i po prostu przychodziły na randki - nie było problemu ale ironia losu jest taka że właśnie w tej się zakochałem

Gość Tomek221
skoro musisz

Gość love.p.ch
może ta dziewczyna się boi nie wie jak sie zachować bo jeżeli nie miala jeszcze CHLOPAKA to myśli w tej swojej glowie że na spacerku pracalujesz ją czy coś w tym stylu

Gość Tomek221
no to kiedy będzie pocalowana - jak skończy 83 lata?

Gość Padrissimo
Tomek221 - wiem, że będzie Ci ciężko ale przyjmij to co teraz przeczytasz. Olej ją, bo dziewczyna ma niepokolei pod głową. Po prostu. Ma kompleksy, chce by ciągle na nią zwracano uwagę. Jest niestabilna psychicznie. Mówię z własnego doświadczenia. Nawet jak zaczniecie być razem będzie wykręcała numery byś o nia "walczył" i byś pokazywał jak bardzo jest dla Ciebie ważna. Daj sobie spokój. Poważnie. I nie czytaj tych debili co piszą "może nie wie czy chcce być z Tobą czy nie?" bo wiem, że to rozbudza w Tobie nadzieję a w tym przypadku nadzieja jest zgubna. Pozdrawiam

Gość love.p.ch
He he no ale wiesz niektóre dziewczyny są wstydliwe nic na to nie poradzisz w do kina poszla tam byli też inni a tam byscie byli sam na sam a mówiłes wogole jej że ją kochasz

Gość Tomek221
Padrissimo - wiem, że masz rację i nie wysłałem jej życzeń na święta ona mi też i na nowy rok też nie wyślę tylko że nie jest łatwo sie zakochać a w niej byłem zakochany i mogło być coś więcej

Gość Tomek221
"a mówiłes wogole jej że ją kochasz" nie mówiłem bo to nie było na takim etapie, skoro nie było nawet spaceru :o

Gość Padrissimo
Tomek221 - otwórz się na inne kobiety a zakochanie Ci minie szybciej niż się spodziewasz:) Zaufaj mi

Gość Tomek221
no będe musioał