Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek221

Dziewczyny, czy umówiłyście sie kiedyś na randkę ale po dojciu tam uciekłyście

Polecane posty

Gość Tamta dziewczyna.
Moja Droga, ja mówię już o kobietach po ślubie.

Gość Tamta dziewczyna.
To My tak uważamy, ale są kobiety, które nawet po ślubie nie potrafią się przełamać i tutaj pojawia się problem, często nawet leczenie u seksuologa nic nie daje. Wszystko jest w psychice.

Gość Tamta dziewczyna.
Otóż to, autor poszedł i to bez pożegnania. Ja czuje się zbulwersowana Jego postawa, mam nadzieje, ze miał ważną sprawę. :D

Gość Tamta dziewczyna.
Wiesz... autor wydaje się być inteligentnym facetem, myślę, ze ta dziewczyna nie jest dla Niego odpowiednia kandydatka, jednak czuje, ze On jeszcze się do Niej odezwie. Ludzie często maja słaba silna wole, gdybym była na Jego miejscu, pewnie tez na jakiś sposób zachowałabym się absurdalnie, czasami się nie myśli.

Gość Tamta dziewczyna.
Ja popieram Twoje zdanie, okazał brak szacunku wobec Nas.

Gość Tomek221
już jestem, wyszedlem na chwilę na dwór :)

Może tak ,a może nie.Zyczę Mu ,aby dokonał mądrego wyboru,bo wyczuwa się ,że jest mądrym człowiekiem.Jeśli popełni błąd będzie cierpiał.

Gość Tomek221
czyli myślicie że sprawiało jej to sadystyczną przyjemność i na przykład jak ja czekalem jak idiota na starówce to ona myślala o tym i pieściła sobie cipkę bo tylko w ten sposób mogła dojść :)

Gość Tamta dziewczyna.
Ooo chyba tez niedługo wyjdę, może na spacer, jest tak cudownie. Rozmarzyłam się.

Gość Tomek221
bo są dwie opcje moim zdaniem albo się bała i to strasznie albo jest sadystką

Gość Tomek221
nie, musialem ochlonąć i aż mnie śmiech bierze jakie to wszystko było absurdalne

Gość Tamta dziewczyna.
"czyli myślicie że sprawiało jej to sadystyczną przyjemność i na przykład jak ja czekalem jak idiota na starówce to ona myślala o tym i pieściła sobie c*pkę bo tylko w ten sposób mogła dojść " Ojj... Tomku, w ten sposób bym tego nie ujęła.

Gość Tomek221
zwłaszcza, że ona na poczatku napisała mi w esie że nie ma szczęścia u facetów - teraz chyba wiem dlaczego

Gość Tamta dziewczyna.
Wierz mi, to nie był strach. Jest wyrachowana.

Gość Tamta dziewczyna.
Chyba każdy z Nas coś ukrywa, ale faktycznie coś dziwnego jest w całej tej historii.

Gość Tomek221
nie napisałem wszystkiego, bo ta randka w kinie była na rok przed tą randką w teatrze i nie utrzymywaliśmy ze soba przez rok kontaktu, z tym, ze w wakacje wyslała mi nowy numer z info że zmienia telefon i jakbym chcial kiedyś napisac to pod ten nowy numer, i to ona po roku od tej pierwszej randki się nagle odezwała i zaprosiła mnie do teatru, napisala że przeprasza za zachowanie w kinie i ze nie spotkała wcześniej kogoś takiego jak ja no i że nie ma szczęcia u facetów

Gość Tamta dziewczyna.
Co ciekawe, Tomasz coraz częściej milczy.

Gość Tomek221
jej zachowanie w kinie było moim zdaniem bez zarzutu z tym, że byla jakby wystraszona i siedziała sztywno cały seans, a byliśmy na komedii i to było dziwne, ale rozumiełem że mogła sie stresować