Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhfhfdhfd

KTO MA RACJE?

Polecane posty

Gość gfhfhfdhfd

Hej mam taki problem .. z niedzieli na poniedzialek bylam u znajomych imprezka itd no i jak to po alkoholu jednej parze zaczelo odwalac klocili sie on odwalal ja za nim chodzilam i takie dziecinaddy :/ w kazdym badz razie wczoraj sobie spie a dzwoni ten chlopak ze mam dac do telefonu te jego dziewczyne :O ja mowie ze jej nie ma ja spie ! i sie okazalo iz ona powiedziala mu ze idzie do mnie na impreze a poszla gdzies indziej .. wszyscy zaczeli jej szukac i znalazla sie ale dzis o 13 i on jak do niej pojechal dzwonil do mnie to mu zaproponowalam spotkanie ale tylko zeby POGADAC [mam swojego chlopaka i nie jestem taka ze wiecie..] ale on dzwonil ciagle ze za 10,15 minut bedzie i nie dojechal az ona zadzwonila z tekstem 'jak moglas wiesz jak to wyglada z boku?'' ja do niej ze nie kazdy jest stworzopny by zdradzac CHCIALAM pomoc a wyszlam na najgorsza:/ i teraz jak mysle oni sie pogodzili ze mna klotnia ale mi jest go tak zal.. on jest slepo zakochany sa ze soba 7 miesiecy a ona go zdradzila 6 razy ale z innymi i nie zawze konczylo sie na jed\nym seksie a on jest w stanie zrobic dla niej wszystko i tak mi go zal ze naprawde:/ czy mi wypada sie wtracac czy olac? musialam sie wyzalic

Gość nic nie rozumiem bvbxcvbcb
nie rozumiem co napisałaś w tym poście:(

jeśli wtrącać to musisz mieć niezbity dowód na to że ona go zdradziła inaczej nie ma sensu się pchać

Gość gfhfhfdhfd
mam dowody to ze przespala sie ze swojego chlopaka siosatry chlopakiem ;/ one sie przyjaziną!!!! najlepsze przyjaciolki a ona mu dupy dawala :/ gdy jej chlopak byl w pracy i pracowal na nia!!!