Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadręczona

czy to oznaki ciąży czy schizy już sama nie wiem ktoś tak miał???????

Polecane posty

Gość oleksandra...
to do zadręczonej było ,ale do dziewczyny kolejnej tez pasuje..

Gość klikotka
mam pewien problem otóż przed świętami Bożego Narodzenia kochałam sie z przyszłym mężem i spuścil się we mnie wtedy brałam tabletki antykoncepcyjne ale po naszym stosunku brałam jeszcze przez 2 dni i po 3 dniach dostałam że tak powiem "brudny" okres a potem juz zdaje się normalny. Okres teraz powinnam dostać pod koniec tego miesiąca nie wiem dokladnie kiedy bo mam nieregularny. Od tewnego czasu mdli mnie, mam wzdęty brzuch (tak mi sie wydaje), podbija mi się powietrzem nie mam apetytu piersi bolą i chyba zaobserwowałam ze mam ciemne sutki a jeszcze ostatnio bolały mnie jajniki. Czy to możliwe zebym byla w ciazy??

Hej dziewczynki Ja to już też w gowę dostanę:( z mężem staramy się o dzidziusia, dni płodne miałam 1 - 5.08. w tych dniach sie kochalismy a dokładniej 02. i 04. wczoraj tzn. 07.08. zrobiłam test wszyedł negatywny:( nie wiem chyba w głowędostanę boli mnie podbrzusze i mdli mnie od rana( pewnie sobie wkrecam :( ale tak bardzo bym chciciała juz być w ciąży... kurczę moja sytuacja jest jeszcze bardziej pokręcona bo 5 lat temu zaszłam w ciążę, ale była to ciąża pozamaciczna od tamtej pory nie staraliśmy się dopiero teraz i juz schizuję że może być coś nie tak:( :( kiedy mogę zrobić test jeszcze raz? dodam że miesiączkę dostać mam dopiero za 2 tygodnie ale nie wiem czy wytrzymam.....

Gość a dlaczego tak wcześnie
zrobiłaś test? Test zaleca się robić po terminie miesiączki. A jeśli chce się wcześniej to najszybciej można ok 2tyg. od przypuszczalnego zapłodnienia a to nie zawsze jest ten sam dzień co był seks. A ty zrobiłaś test po 3 i 5 dniach od stosunku. Jakim cudem miało coś wyjść?