Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljasflsjf.smf

2012?

Polecane posty

Gość szara kredka
tak Was kobietki czytam...macie pozamawiane sale, fotografów. My jeszcze nic :( trochę się tym martwię. W dużych miastach mieszkacie? Ja w nie największym i mam taką cichą nadzieję że nie będzie u mnie takich oblężeń jeśli chodzi o sale czy fotografów.

A My nie jesteśmy przesądni i bierzemy ślub 5 maja 2012. Mamy już zarezerwowaną salę i na razie tylko tyle. pozdrawiam :D

dzięki Bogu ktos bez "R" w nazwie :) my pobieramy sie w lipcu, nie jesteśmy przesądni więc lipiec dla nas super, a druga sprawa nie było juz terminów na miesiące z "R" :P Co do przebierania się na ślubie tez jestem za tym żeby się przebrać, ale mam inną wizję, podobaja mi sie suknie z odpinanym dołem :) są super praktyczne, i ładnie wyglądają, narznie znalazłam mało takich modelu, ale jka dla mne jest to super rozwiązanie: www.elizabethpassion.com kolekcja NEW, strona 56, model: 2224

Gość Panna K.
Nie ma co być przesądnym. My ślub mamy w czerwcu ale wcale nie patrzyłam na to żeby byłon "R" Jak się ktoś kocha i ma być ze sobą na złe i dobre to tak będzie, a jeśli nie to nawet to "R" nie pomoże. A jeśli chodzi o suknie to myśle pojechać pod koniec lata bo napewno będą wyprzedaże i będzie można kupić coś ładnego połowe taniej.

Gość dwa i pół
hej, moge się przyłączyc? 09.06.2012

Gość dwa i pół
mamy już umowę podpisaną z salą i orkiestrą, fotograf jest wybrany ale jescze nic na 100% a kamerzysta to jakaś masakra, nic mi sie nie podoba

My mamy umowę co do sali podpisaną, z zespołem jesteśmy umówieni w przyszłym tygodniu na spotkanie i podpisanie umowy a co do fotografa i kamerzysty to mamy jednego na oku ale musimy się dowiedzieć jak u niego wyglądają ceny :)

Gość dwa i pół
z fotografem postawiłam na swoim ale niestety nie należy do najtańszych bo salę to raczej ON wybrał :)

Gość bimbina
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode. Czytam i aż mi się włos jeży ze strachu.. My nic nie mamy, dziś zaczęliśmy przebąkiwać o naukach przedmałżeńskich. Nasza wymarzona data to 21.07. Jesteśmy z Gdyni. Ślub chcemy brać w kościele w Gdyni-Dąbrowie lub w parafii na Obłurzu. Wesele marzy mi się w Magnacie w Bojanie. Ktoś się dołączy?

Gość kasii
a ja 4 sierpnia 2012 sale mamy szukamy zespolu

Gość dwa i pół
hej nad naukami dużo nie myślałam bo mamy księdza w rodzinie i tak jakby już załatwione :)

Gość nokijaaaaa
a ja biorę ślub 6 października 2012.. wiem że z "r" ale to nie było planowane... w lipcu bierze mój brat a w sierpniu kuzynka :) więc my mamy później :) sala jest właśnie na dniach rezerwowana

Gość dwa i pół
a możecie podac z jakiego rocznika jesteście? :)

ja koniecznie chciałam ślub w lipcu ale niestety nie było wolnych terminów węc padło na czerwiec... słuchajcie mam pytanie: co powiedzieć rodzicom i teściom podczas podziękowania na weselu wręczając upomiek??

Gość kasiaaaag
szara kredka ja mieszkam pod Warszawą, moja cała rodzina w Warszawie. od dawna słyszałam, że wesela planuje się z dużym wyprzedzeniem, właśnie dlatego, że sale weselne (te lepsze) są oblężane - także ja na wszelki wypadek też zaczęłam tak wsześnie planować ślub (który się odbędzie dopiero w czerwcu 2012). chcę mieć jaknajszybciej pozaklepywane terminy, bo nie chcę później stresować się i działać pod presją czasu, albo brać 'co zostało'. chcę mieć czas na porównywanie ofert cenowych, spokojne czytanie forum i różnych opinii. gdy te kluczowe składowe - jak sala, kościół fotograf i zespół będę miałą zaklepane - wtedy na spokojnie zajme się tymi wszystkimi pierdółkami jak kwiaty, suknia itd. myślę, że nie warto czekać na ostatnią chwilę, albo myśleć, że jak się mieszka w mniejszej miejscowości, to będzie łatwiej. po pierwsze spokojniej się śpi, gdy ma się pewność, że wymarzona sala albo fotograf w naszym dniu będą do naszej dyspozycji ;) a po drugie, te całe przygotowania to na prawdę fajna zabawa :)))

Gość kasiaaaag
ewelka_rewelka fajny pomysł z tymi odpisanymi sukniami 2 w 1 ;)) poza tym bierzesz ślub w lipcu - na pewno będzie ciepło, więc to ciekawe i praktyczne rozwiązanie. no i te krótkie wersje są baaardzo sexy. i w ogóle dzięki za stronę. ta firma Elizabeth Passion ma bardzo dużo sukienek, które mi się podobają. piękne są. wiecie, czy można je kupować w Warszawie, czy w grę wchodzi tylko Konin? dwa i pół - ja jestem rocznik 85 a mój Ukochany 82 :) także na nas już najwyższy czas ;p

Gość bez r
07.07.2012r. może siódemki będą szczęśliwe, poza tym nasza siódma rocznica przypada w lipcu 2012:)Mamy juz sale, kamerzyste i właśnie załatwiamy zespół i fotografa:) Przy okazji jak wam się podobają te zdjęcia www.lukaszmarciniak.pl ? Bo mam kłopot czy się zdecydować:)

Gość dwa i pół
ja jestem chyba narazie najmłodsza :) bo 89 a on 85 ale jestesmy razem już 5 lat

Gość bez r
Oboje roczik 86, razem 5 i pół roku :)

Gość katija
hej. my rozmyslamy nad dwoma terminami: grudzien 2011 albo pozna wiosna/wczesne lato 2012. chyba stanie na terminie na 2012. oczywiscie zalatwionego nie mamy jeszcze niczego. wiemy tylko, ze w lato moj przyszly slubny bedzie mial bierzmowanie bo jeszcze nie ma. aha, no i ja juz wiem jaka chce sukienke bo objawila mi sie przy okazji poszukiwan sukni kolezanki ;)