Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Dziewice na Kafeterii - są tu takie?

Polecane posty

różyczka35-Ale o co ci chodzi?Jesteś tu anonimowa.W realu też w życiu bym się nie przyznał że jestem prawiczkiem.Lepsza 35 letnia dziewica niż 26 letni prawiczek.Z tym że ja na szczęście mam ogromny popęd seksualny.

różyczka35 Mystery_ ja juz stad idę,wiec niech sobie pisza co chcą.Nie będę tego czytac.Mam nauczkę na przyszłośc ,aby sie nigdy do tego nie przyznawac. przeczytalam Twoje wpisy .. i albo sobie robisz jaja albo masz powazny problem ( bez urazy ) Bagno stara to stara i jeszcze brzydka :D

maria izabela de la krata-Bzdury piszesz,ja tam się żadnej nie boję.W końcu to facet rządzi w łóżku i czego niby bym się miał bać?Impotentem nie jestem a wręcz przeciwnie,jedynie strach to taki że bym dziewczynę zamęczył

Różyczko co sobie myślisz gdy 99% kobiet w twoim wieku uprawia seks i ma orgazm? a)czujesz się jak zero b)chcesz popełnić samobójstwo c)zdajesz sobie sprawę ze twoje życie nie ma sensu

Enfant Terrible-Starość to pojęcie względne.Jak byłem mały to moja 17 letna kuzynka była stara.A teraz to by była dla mnie dziewczyna w tym wieku to prawie że jeszcze dziecko:D,więc pojęcie względne.Jak masz mniej niż 40 to wyśli,a wygląd to kwestia zawsze gustu.

impotentem nie jestem a wręcz przeciwnie,jedynie strach to taki że bym dziewczynę zamęczył To zależy od dziewczyny, wierz mi, że pewnie nie każdą byłbys w stanie zamęczyc :)

Oczywiście że facet rządzi w łóżku.Która nie wierzy to niech się ze mną na sex umówi:D

Bagno Oczywiście że facet rządzi w łóżku.Która nie wierzy to niech się ze mną na sex umówi no przeciez jestes prawiczkiem...:D!! moje zdjecie nic Ci nieba , bo jestem brzydka ( a wczoraj Ci pisałam ile mam lat:P )

Enfant Terrible-Nie pisałaś ile masz lat.A to że jestem prawiczkiem nie oznacza że bym nie dał rady zajechać kobiety.Ja nie szukam dziewicy jak większość z kafe.A co do wyglądu to kto ci powiedział że jesteś brzydka?Mąż czy twój narzeczony?:-P:-P Jeśli facet ci to powiedział to zmień faceta;) Wyśli mi na maila jakąś fotkę,co ci zależy?:) Kolekcjonuje kobiety z kafe,więc masz moje słowo honoru że je nigdzie nie opuplikuję i będzie ono tylko w moim komputerze,nie daj się prosić tylko wyśli;)

Nigdy nic nie wiadomo - po tylu latach prawictwa, będzie chciał sobie wszystko od razu nadrobić.

Facet lubi myśleć, że rządzi. Ja mojemu panu pozwalam porządzić i dostaję zawsze to co chcę w każdych okolicznościach. Wiadomo, że dobry kierowca zawsze dojedzie tam gdzie chce:)

maria izabela de la krata-To zmień faceta,skoro nie daje ci rady.;)Ale znajdź sobie kochanka;) Zapomniałem że go już masz;)

Bagno Enfant Terrible-Nie pisałaś ile masz lat.A to że jestem prawiczkiem nie oznacza że bym nie dał rady zajechać kobiety.Ja nie szukam dziewicy jak większość z kafe.A co do wyglądu to kto ci powiedział że jesteś brzydka?Mąż czy twój narzeczony? Jeśli facet ci to powiedział to zmień faceta Wyśli mi na maila jakąś fotkę,co ci zależy? Kolekcjonuje kobiety z kafe,więc masz moje słowo honoru że je nigdzie nie opuplikuję i będzie ono tylko w moim komputerze ,nie daj się prosić tylko wyśli oj, Bagienko:D pisalam wczoraj ile mam lat , nawet sobie dłuższa chwile popisalismy:P czy dałbys radę czy nie ? nie wiem :D ale nie mozesz jeszcze wiedziec , ze to Ty dominujesz w łózku ( bo o tym była mowa ), zdjec nie wysyłam nikomu -nie mam takiej potrzeby :classic_cool:

Enfant Terrible-Pisaliśmy wczoraj,i pokaż mi post gdzie pisałaś swój wiek? A co do fotki to co ci zależy mi wysłać na skrzynkę?Być może że ty z tego przyjemności nie masz ale jak lubię dziewczyny z kafe,i chciał bym wiedzieć jak wyglądasz.Zawsze robisz tylko to co sprawia ci przyjemność?Zrób coś dla drugiego człowieka i wyśli mi fotkę,proszę:(

maria izabela de la krata-A czemu nie dokładnie?Sama pisałaś że zdradzasz męża z kochankiem więc co źle napisałem?

Enfant Terrible-Cholera,na śmierć zapomniałem.A więc młoda jesteś,tylko czemu nie chcesz mi fotki wysłać?Nie bądź taka,czemu nie chcesz mi wysłać fotki?:( A jesteś mężatką?

Enfant Terrible->wyślij zdjęcie jakiejś fajnej laski z neta i się chłopak uspokoi:)

Enfant Terrible-A masz maila?Masz faceta?Czemu nie chcesz mi wysłać fotki?