Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

czy mam szansę

Polecane posty

Mam 25 lat i nie mam pracy. Wiem, że to niedobrze, staram się coś znaleźć, ale póki co sytuacja wygląda jak wygląda. Czy taki bezrobotny miałby szansę u Was, dziewczyny? Dodam, że nigdy z nikim nie byłem, mam skończone studia.

Gość KAssiaaa
chyba żartujesz

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
jesteś prawiczkiem ?

Gość KAssiaaa
25-latek, ty chcesz robić dziecko a nie masz kasy, pomyśl !

Gość tylkoJOKING
prawiczek, nigdy nie byl w zwiazku, nie ma pracy :/ facet... sytuacja jest dramatyczna. a masz cokolwiek do zaoferowania? jakies hobby? jakie studia skonczyles? moze znajdziesz jakas inna ofiare losu, ktora bedzie do ciebie pasowac, powodzenia

nie definiuję siebie jako prawiczka, nie jestem jakimś desperatem. Nie chodzi mi od razu o robienie dzieci, chciałbym po prostu z kimś się trochę pospotykać, nie być trochę sam.

Gość tylkoJOKING
No to o co ci chodzi czlowieku. Kolezanke sobie mozesz znalezc chocby pod mostem, ale na uczuciowa znajomosc z wartosciowa dziewczyna nie licz. Wartosciowa dziewczyna jak samo okreslenie wskazuje ma pewna wartosc, i zeby na nia zasluzyc trzeba taka wartosc prezentowac. Z twojego opisu wlasnego przypadku wynika, ze takiej wartosci nie prezentujesz.

Gość tłajaką
to bądź z mamą i nie marnuj czasu dziewczynie

nie chodzi mi od razu o wielkie uczucie, tylko bardziej o możliwość spotkań ( być może też w celu seksualnym). Nie ukrywam, że mi tego brakuje.

nie rozumiem dlaczego mnie tak najeżdżacie. Nie jestem w końcu jedyną bezrobotną osobą w tym kraju. Wśród młodych ludzi to dość częste zjawisko.

Gość tłajaką
od tego są dziwki, ale zapomniałem- NIE MASZ PRACY, a co do spotkań, mama da ci na prezerwatywy?

nie chodzi mi o prostytutki tylko o normalne dziewczyny, które może są samotne i chcą się z kimś pospotykać. Nie chodzi tylko o seks.

Gość 25--latek
skończyłem "Marketing i Zarządzanie", interesuję się uprawą fasoli, mam od mamy kieszonkowe - kupie gumki

Gość tylkoJOKING
Idź do jakiegoś pośredniaka pracy i zaczepiaj laski, może się uda.

25 letni facet bez pracy,nawet jakiejs dorywczej odpycha...no moze jesli dziewczyna bedzie miala 18 lat,to masz szanse,ale na rownolatke nie licz.znajdz byle jaka prace...

skończyłem akurat politologię, interesuję się polityką, literaturą, muzyką. Nie jestem jakimś burakiem, jak niektórzy może myślą.

18-latka by mi nie przeszkadzała. Wolę nawet młodsze, ale one bardziej chyba lecą na kasę.

następny marzyciel , bez celu szukasz koleżanki do sexu i bez zobowiązań

więc nie jesteś "burakiem" to potrzebna Ci księżniczka

nie chodzi tutaj o sam seks. Tak jak napisałem nie spotykałem się wcześniej nigdy z dziewczynami i chciałbym po prostu zobaczyć jak to jest. To chyba nie jest dziwne.

Gość olapaolaolala
masz szanse :P nie słuchaj ich, oni tylko tak aby dokuczyć... szukaj pracy, bo w Twoim wieku to chyba jednak ważna sprawa, ale nie tylko dlatego, ze niby "laski lecą na kasę" :)

Gość 82-latek
ale na pierwszym spotkaniu nie rób bara bara