Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

czy mam szansę

Polecane posty

Gość tylkoJOKING
W taki razie po kiego siedzisz tutaj i użalasz się nad sobą, badasz rynek w necie zamiast wyjść na dwór i przejść do czynu? Otóż boś jest pan pizdą. Jeśli nie był byś burakiem, nie chrzaniłbyś tu na forum tylko zagadywał w ciekawy sposób kobiety na tematy związane z polityką, muzyką, literaturą itd. Ale najwidoczniej brak ci jaj, nagle obudziłeś się i stwierdziłeś, że fajnie byłoby spotkać się po raz pierwszy z kobietą w wieku 25 lat? A gdzie wcześniej był twoj testosteron? Facet porażka na maksa. Skoro w takich sprawach się musisz na jakimś forum radzić :/

dzięki dziewczyny za jakiś pozytywny tekst. Takich ludzi jak ja jest cała masa. Szukam pracy i wierzę że w niedługim czasie znajdę coś odpowiedniego. Jak się nie ma znajomości, to nie jest łatwo.

Gość olapaolaolala
tylkoJOKING widocznie nie wszyscy są tak obrotni jak Ty :P

Gość olapaolaolala
jesteś po studiach to może jakiś staż, praktyki?? musisz zobyć jakieś doświadczenie, w tym samym czasie zrób może jakiś kurs komputerowy, język obcy a może jakiś 2 fakultet?

ludzie nie jesteś jakimś dziwadłem. Nie piję ( w sensie, że nie nadużywam) alkoholu, nie palę, mam normalne kontakty z ludźmi, nie odstraszam wyglądem.

ola: na drugi fakultet teraz mnie nie namówisz. Potrzebuję pracy i pieniędzy, bo na wykładach to już się nasiedziałem

Gość olapaolaolala
masz jakiś znajomych, przyjaciół?? moze na jakiejś zabawie, domówce spotkasz fajną dziewczynę :) głowa do góry, nie masz 40 lat...

Gość tylkoJOKING
Ale tu nie chodzi o to, żeby być nie wiadomo jak obrotnym, tylko nie być użalającą się nad sobą pipą. Ja akurat mogłem mieć znajomości w super branży, ale wybrałem inny kierunek działania i dochodzę do wszystkiego sam. Nie w tym rzecz, że nie wiem jak jest. Jest ciężko z pracą, fajne stanowisko ciężko zająć, ale takie użalanie się "czy ja miałbym szansę żeby jakaś dziewczyna poszła ze mną na herbatę"? No to chyba przegięcie, i jestem przekonany że wy kobiety pocieszycielki też tak uważacie, nie oszukujmy się.

ola: no aktualnie to nie mam przyjaciół ani znajomych, dlatego samotność trochę doskwiera, nie powiem.

Gość olapaolaolala
tylkoJOKING - chodzi o to, że każdy ma inny charakter :) jedni są twardzi, obrotni, nie stoją w miejscu, są kreatywni, pewni siebie innym tej pewności brakuje, czasami facet też ma złe dni, chce się poradzić, tak? czy się myle?? :):) nie ma co naskakiwać na kogoś, skoro się go nie zna... po kilku zdaniach cięzko powiedzieć, czy autor jest "pipą" :D dobrze, że jestem kobietą :D

forum jest od wymieniania poglądów itd. Dlaczego miałbym o tym nie pisać. Chcę się po prostu dowiedzieć Waszych opinii

wiem, że wiele osób jak przeczyta, że nigdy nie spotykałem się z dziewczyną, to traktuje mnie jak.... Ale ja nie uważam tego za jakieś wielkie zło. Nie umiałem się po prostu w tym odnaleźć.

Gość kghop
Masz szanse i nie bierz sobie do glowy chamskich komentarzy, dostaniesz jakis staz albo oferte pracy poznasz kogos , tylko cierpliowsci, wiem latwo sie mowi ale wystarczy myslec pozytywnie

staram się tak myśleć, tylko widzisz co po niektórzy na tym forum robią ze mnie. A gwarantuję, że prawie każdy nie miał kiedyś pracy.

Gość olapaolaolala
za dużo wnikasz co myślą inni ja wracam do nauki :) życzę powodzenia i dużo, dużo cierpliwości :)

Gość kghop
To ze sie z nikim nie spotykales to nic zlego , lepiej byc samemu niz z byle kim, jeszcze znajdziesz swoja druga polowke .

Gość kghop
Z praca nie jest teraz latwo ,mam sporo znajomych ktorzy pokonczyli studia i szukaja i nic , ale trzeba wierzyc ze cos sie znajdzie

Gość tylkoJOKING
No ale co to za pytanie czy ma szansę :) Przecież każdy ma szansę. A niektórzy widzę, że zmieniają stan, w którym znajduje się autor. Nie chodzi o to, czy będzie miał szansę, gdy dostanie się na staż albo znajdzie pracę, tylko czy ma taką szansę teraz, gdy jest bezrobotny ;) "Wystarczy mysleć pozytywnie" - ale on nie myśli pozytywnie, gdy ja mu to w chamski sposób tłumaczę, to pocieszycielki buntują się, że każdy ma inny charakter. No więc skoro on ma charakter pochmurny, to nie będzie mysleć pozytywnie. Ja rozumiem, że chcecie chłopaka pocieszyć, ale moim zdaniem potrzebny by był mocny kop w tyłek, żeby nadać mu pęd ku życiu, a nie takie liryczne balsamiki na uciskaną duszyczkę.

Gość olapaolaolala
20 :)

Gość olapaolaolala
tylkoJOKING niech Ci będzie :P

Gość olapaolaolala
sesja się zbliża więc muszę trochę się pouczyć :) przyjechałam do domu na Święta i postanowiłam spędzić także Sylwestra z rodziną :)

Gość kghop
Jak dzieczyna jest spoko i nie leci tylko i wylacznie na kase to jak najbardziej.

dzięki za pocieszenie. Potrzeba mi było tego. Daję sobie teraz 2-3 m-ce na znalezienie porządnej pracy, jak się nie uda, to biorę co będzie.

Gość nie czytałam wszystkiego ale
na dziewczyny które patrzą na kasę nawet nie zwracaj uwagi... Jesteś wartościowym człowiekiem i to się liczy. Nie pojmuję skąd się biorą tacy ludzie dla których najważniejsza jest fura skóra i komóra... Przecież to jest chore.. Wg takiego myślenia to tak naprawdę nie wiele osób było by w związkach...

Gość tylkoJOKING
Acha, i żeby nie było: właśnie słucham sobie nokturnów Chopina i bardzo się przy nich wzruszam. Nie jestem wcale bydlakiem pozbawionym wrażliwości, wręcz przeciwnie ;) A do autora na koniec głowa do góry i wykrzesaj z siebie trochę energii i pewności siebie. Skoro uważasz, że nie jesteś zwykłym burakiem to pamiętaj o tym, pokaż to i będzie ok. A na takie bardziej pipkowate pogaduszki przyjdzie jeszcze czas w chwilach bliskości z kobietą ;)