Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enia91

Odkupie luteine dopochwowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość enia91

Odkupie luteine dopochwowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze o kontakt klauddynka@o2.pl

Gość moniiiiiii
ja mam 3 opakowania po 60 tabletek luteiny . Lekarz przepisał mi pozniej podjezykową bo nie przyswajałam dopochwowej i teraz nie mam co z tym zrobic...

Gość moniiiiiii
eee sorki po 30 tab w opakowaniu

Gość moniiiiiii
dostałam grzybicy pochwy bo niszczy pałeczki kwasu mlekowego..trzeba przy niej brac laktowaginal

Wiesz bo u mnie jest tak:zaaplikuje luteinke i po jakiś 2,3 godzinach wycieka ze mnie takjakby taki płyn(niewiem jak to opisać)ale jest mokry aogóle nie jest gęsty i zastanawiam sie czy to normalne...a lekarza mam dopiero 05.01 też tak miałaś???że gdyby nie wkładka byłaby powódź:)

Asiula ja tak mam, bo tez biorę. Normalne to jest. Ja się na początku wystraszyłam, że to wody płodowe, idiotka :O Ale przy luteinie tak jest niestety.

Gość pocahontas8k
ja brałam dopochwową i nie musiałam brać lactovaginalu

Gość moniiiiiii
no to miałyscie fajnie..ja dostałam infekcji grzybiczej, do tego infekcja była tak duza ze zaczełam plamic...wystraszyłam sie ze to cos z dzidziusiem ale wszystko było ok..na poczatku tez biała wydzielina a pozniej plamy krwi takie brązowawe troche..lekarz przepisał mi macmiror na grzyba i luteine podjezykową na podtrzymanie.