Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu miranda

Nie chcę mieć dzieci-jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość fejsbooch
Ja nie chcę mieć dzieci, ale niewykluczone, że mi się odmieni. Jeszcze niedawno nie chciałam poważnego związku, a teraz potrzebuję stabilizacji. Jednak o dzieciach jeszcze nie myślę, problem tylko w tym, że mój chlopak chciałby być już ojcem.

''głupia może nie - ale nie nadajesz się na żaden zwiazek - jesteś materiałem na raz'' ty mowisz o zwiazku. dlaczego ma ktos nie traktowac powaznie takiej kobiety? przeciez nie kazdy musi chciec i lubic dzieci.... ZAL- tylko tyle mozna o twoich teoriach powiedziec :D

Dyrektore przecież twierdzisz, że jestem nienormalna,a jako wariatka mam prawo do abstrakcyjnych zachowań, których człowiek tak normalny jak Ty nie zrozumie :D

''nie nadajesz sie na zone'' hahahahahahahhahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D no tak, bo jesli malzensto do od razu gromada bachorow... hahaha :D

hahahahaha :D jestem pod wrazeniem dyrektore :D wiesz o mnie wiecej niz ja sama o sobie, niesamowite ahahahahahaha :D

Gość jestem w Twoim wieku i tez nie
dyrektore - alez mozesz sobie twierdzic, Twoj wybor kogo gdzie kategoryzujesz ;) ja tylko chcialam powiedziec ze calkiem sporo osob sie z Twoja ocena nie zgadza ;) Zreszta, ciekawa jestem jak bardzo chcialbys miec dziecko, gdybys byl przecietna polka, zapieprzajaca do pracy, zapieprzajaca w domu i jeszcze posiadajaca rozwrzeszczane bachory ktorymi trzeba sie zajac bo pan i wladca oglada tv ;) Szczerze, w dzisiejszych czasach posiadanie dziecka to dla kobiety nie tylko ogromne wyrzeczenie ale przede wszystkim ryzyko Dla mnie np czubkami sa ludzie co maja wiecej niz 3 dzieci ;)

Gość 32234
jestes jak najbardziej normalna. Nie przejmuj sie opiniami kretynow.

Dzięki Dyrektore myślę, że jakoś sobie z tą moją ułomnością poradzę. Również powodzenia i więcej empatii życzę.

hahah tak tak... ty i te twoje teorie... nie potrzebuje zadnych kandydatow, wystarczy mi moj narzeczony ;]

"to kobieta jest właśnie od tego, żeby takiego fajansiarza naprowadzać na właściwy tor" Alicja B-C już jednego naprostowała :classic_cool:

Gość 987654321asdfghjiuytr
Nie,nie lubie dzieci.Poprostu.Chociaz jak patrze na narzeczonego to wiem,ze bedzie swietnym ojcem,ma super podejscie do dzieci.Ja niestety nie,nie mam cierpliwosci,czasu,sil.Nie przemawia do mnie fakt"ze na starosc nie bedzie kto mial mi podac szklanke wody"bo moim zdaniem dzieci nie sa darmowa opieka emerytalna.Wiem,jak ciezkie moze byc zycie i nie chce na sile pchac nieswiadoma niczego istote.Moze to kwestia dziecinstwa?Niewiem...

a kto pow ze wracaja do pustego mieszkania ? moze im wystarczy chlopak, narzeczony, maz. nietrzeba miec od razu dzieciarni zeby byc szczesliwym...

Gość jestem w Twoim wieku i tez nie
wiesz, ja od paru ladnych lat nie bylam na "imprezie" a jakos kazdy weekend mam zawalony atrakcjami ;) jest tez inny swiat poza swiatem dyskotek vs swiatem pieluch ;)

Ok czyli podsumowując w opinii Dyrektore i mej rodzicielki jestem nienormalna, a w opinii innych mam prawo do własnego zdania i mogę myśleć co chcę. I tego drugiego stanowiska będę się trzymać . Dziekuję

Gość oleeńńńka
ja mam 32 lata i ostatnia rzecz o której myślę to dziecko... jesteśmy już 5 lat po ślubie i dalej mnie instynkt macierzyński nie dopadł

Dyrektore, co ma zdjęcie i numer gg do jej narzeczonego? :D Rozumiem, że według Ciebie narzeczeństwo/małżeństwo jest równoznaczne z zaszyciem się w domu, lub ewentualnie noszeniem worka na głowie w miejscach publicznych?

Gość oleeńńńka
a tak szczerze to wolałabym adoptować 5 latkę niż własne dziecko

chciałam o niechceniu dzieci, ale widzę, że tu już pyskówka odchodzi....

Gość oleeńńńka
a czemu pusty dom zakładasz,że mamy, rodzice z nami mieszkają w drugiej części domu, 3 psy, 3 koty :-)

No nie wie, bo niby po co mam mu mowic na jakim forum siedze, co na nim robie i co mam w profilu? nic mu do takich pierdol :D pokaz mu ten topik- hahahah:D myslisz, ze on nie wie, ze ja nie lubie i nie chce miec dzieci? wie o tym doskonale od lat i jak widac nic mu to nie przeszkadza, bo nie kazdy potrzebuje maszyny do rodzenia dzieci, typowej matki polki i kury domowej ;)

Gość oleeńńńka
ja uważam, że ledwo jestem w stanie zająć się sama sobą,a nie mówiąc o dziecku :-)

Za tysiaka podziękuję, to mi zalatuje Shatynem, a to nie jest miły zapach :D Poza tym, czego jakakolwiek dziewczyna mogłaby szukać na Kafe? :classic_cool:

Gość ja tak jak ktoś wyżej
Prędzej zgodziłabym się adoptować dziecko niż urodzę własne.

Gość 32234
ja mam 32 lata i ostatnia rzecz o której myślę to dziecko... jesteśmy już 5 lat po ślubie i dalej mnie instynkt macierzyński nie dopadł nic dziwnego, bo naukowcy od dawna juz wysmiali ten instynkt, instynktownie to co najwyzej reagujemy w naglych sytuacjach np. zagrozenia zycia. Kobiety sobie to po prostu wmawiaja. No i wybaczcie, jak dla was jedyne co mozecie robic w weekend to gapienie sie w tv to wspolczuje. Jak ktos ma pasje to nie mysli o niczym innym. Ja jezdze konno i mam czas wolny zajety, jestem zadowolona z zycia.

haha no wlasnie co ma zdjecie i gg do tego? muzulmanka czy czym takim nie jestem zeby nikomu sie nie pokazywac i nie podawac do siebie kontaktu... hahaha

Gość oleeńńńka
a czy dziecko to takie cudowne przeżycie??? nieprawda większość moich znajomych gdyby miało się decydować na dzieci to by się nie zdecydowali drugi raz i nie ukrywają swoich poglądów szczęście ma różne strony :-)

to, ze jakas dziewczyna ma chlopaka czy narzeczonego albo meza oznacza ze juz nie wolno jej sie z nikim kontaktowac i upubliczniac swoich zdjec ? no nie zalamuj mnie :D:D:D