Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu miranda

Nie chcę mieć dzieci-jestem nienormalna?

Polecane posty

"Alicja B-C już jednego naprostowała możesz sprecyzować o co chodzi??? - nie kojarzę" Colin spłodził jej dziecko (nie pierwsze w swojej karierze) a teraz ugania się za innymi lachonikami :classic_cool:

podziwiam ludzi którzy nie chcą miec dzieci bo są na odstrzale reszty społeczeństwa. ale jesli nie chcą to ich sprawa, a nam nic do tego. tylko lepiej żeby się własciwie zwiazali ze sobą bo jak kogos potem dopadnie nagła chęc to co wtedy??

dobrze, zajze tutaj jak bede miec 70 lat o ile dozyje tylu i to forum bedzie i ci powiem czy mnie zostawil czy nie :D

Autorko, oczywiście że jesteś nienormalna. Rodzenie dzieci, to jest jedyna sensowna rzecz w życiu kobiety. Tylko po to zostałyście stworzone.

Gość 32234
ciesz się tylko, że Twoja matka miała inny pogląd inaczej by Cię te "atrakcje weekendowe" ominęły dusza ludzka jest podobno niesmiertelna wiec pewnie mialaby jeszcze lepsze atrakcje niz uwiezienie w ciele. Pisze podobno, bo nikt nie wie na pewno. Ty tez nie wypowiadaj sie co byloby, bo nie wiesz. Ja zgodze sie, ze wiekszosc kobiet i mezczyzn chce dzieci, wiec osoby co ich nie chca- mozna nazwac nietypowymi. Jednak - nienormalnymi- nie, bo to okreslenie pejoratywne, a w tym nie ma nic zlego. Raczej przeciwnie. Na swiecie ludzi jest za duzo.

oczywiscie, bo ty przeciez lepiej znasz mojego narzeczonego niz ja- oczywiscie :D poprawiasz humor swoimi tekstami i tymi wszystkimi teoriami jakie masz na kazdy temat ;)

Gość jestem w Twoim wieku i tez nie
dyrektore - atrakcji mam sporo, bo razem z moim facetem uprawiamy duzo roznych sportow, mamy mase znajomych ktorzy nas odwiedzaja albo my ich, latem duzo podrozujemy, lubimy dobra kuchnie wiec sporo czasu poswiecamy na gotowanie, zreszta nawet jak moja sobota to zwykle wyjscie po zakupy, na silke, ugotowanie fajnego obiadu i obejrzenie filmu, to jest to 1000x razy ciekawsze i bardziej relaksujace od zajmowania sie dziecmi, wiem bo mialam to nieszczescie sie zajmowac kilkoma w roznych przedzialach wiekowych i tego "szczescia" nie mam zamiaru powtarzac ;) to co mnie najbardziej dziwi a zarazem wkurza to ze taka prywatna decyzja jak posiadanie dzieci wywoluje takie zamieszanie i kontrowersje. Dla mnie nieposiadanie dzieci czy tez posiadanie nie lezy w kwestii osob postronnych, i namawianie do jakiejkolwiek wersji zycia to jakies nieporozumienie, no ale widac taka ludzka natura

i jeszcze jedno '' to naturalne w tym wieku'' no popatrz, nawet wiesz po ile lat mamy :D ha! :D

profil randkowy hahahaha:D nie potrzebuje takich glupot- ale oczywiscie, ty wiesz lepiej i wiecej o mnie niz ja sama, tak tak :D a kontaktow na gg mam mniej i z nikim nie rywalizuje- ale to rowniez ty wiesz lepiej, a ja klame i mam bujna wyobraznie tak tak :D:D:D

ja Cie nie krzyzuje ;) to Ty krzyzujesz takie jak ja ;) calkiem niepotrzebnie, bo to rowniez moje podatki zasponsoruja szkole i opieke medyczna Twoim dzieciom i macierzynski Twojej kobiecie, jak wicisz taka calkiem bezuzyteczna nie jestem ;)

-> widzisz

Gość 32234
dyrektore, juz sie wypowiedziales, po co jeszcze zawalasz topik swoimi durnymi wpisami?

Gość dlaczego nie noramlna
"dyrektore - atrakcji mam sporo, bo razem z moim facetem uprawiamy duzo roznych sportow, mamy mase znajomych ktorzy nas odwiedzaja albo my ich, latem duzo podrozujemy, lubimy dobra kuchnie wiec sporo czasu poswiecamy na gotowanie , zreszta nawet jak moja sobota to zwykle wyjscie po zakupy, na silke, ugotowanie fajnego obiadu i obejrzenie filmu, to jest to 1000x razy ciekawsze i bardziej relaksujace od zajmowania sie dziecmi," ciekawe? ja mam 2 dzieci a mój weekend wygląda podobnie :P ....bo co to znaczy zajmować się dziećmi? u nas po prostu dzieci robią to co my, razem z nami.... np. teraz jest sezon narciarski więc co weekend jeździmy na narty, albo na czarna góre albo na czerwonohorskie.... nasz 1,5 roczniak ma cały sprzęt i wygląda w nim uroczo :D oczywiście na razie jeździ tylko na sankach :D ale na stoku jest już obyty z mężem kupujemy jeden karnet i jeździmy na zmianę, zresztą zazwyczaj jeździmy dużą ekipą jest wesoło i dzieci w niczym nie przeszkadzają, a jest mnóstwo radości z ich pierwszych kroków na stoku :D

jasne ciekawe, że moje nie oscylują ani w okolicach imprez, ani ciuchów, ale też żadne bachory mi nie w głowie

watpie zeby Twoj weekend wygladaj podobnie do mojego - bo musisz to wszystko dostosowac do dzieci, absolutnie wszystko, sport, kuchnia, wycieczki, znajomi, wszystko musi byc dostosowane do dzieci, ogolnie jak to sie opisuje na forum to moze i wyglada tak samo ale w praktyce to zupelnie co innego. Nie mowiac o ilosci wolnego czasu na tzw "swoje" przyjemnosci.

no tak tak, a od tego są faceci, żeby ich ewolucja nie tykała, od tysięcy lat na poziomie małpy nadrzewnej....

dyrektore... juz nie mam nawet sily komentowac kazdego twojego durnego zdania na moj temat. napisze tylko jeszcze cos odnosnie mojego zdjecia- to nie ja je przerabialam. ale w to wiadomo nie uwierzysz rowniez bo przeciez ja wszystko zmyslam:D hahah niestety musze juz isc, wiec czepiaj sie teraz innych :D paa :)

jak celem Twojego zycia jest przedluzenie gatunku to szczerze wspolczuje ;)

Gość 32234
Jezu już myślałem, że mi na łeb wejdą same karierowiczki , które mają WYŻSZE CELE w łikendy sadzac po poziomie twoich wypowiedzi musisz byc sam dresiarzem, wiec pewnie obracasz sie w typowym dla ciebie towarzystwie. Dlatego nie wierzysz ze ktokolwiek ma zainteresowania. Masz czlowieku strasznie waski rozum i myslenie...

Gość czepnąłeś sie wolnego czasu
a jeśli powiem, że cały weekend siedzę na kafe i obżeram się, pielęgnując swoją oponę na brzuchu to będzie jakikolwiek dowód, że byłabym szczęśliwsza mając dzieci?

baa21 dyrektore sie tak ciebie czepia bo ci zazdrosci urody-i tyle. proste jak drut.nie ma sie co przejmowac takimi pryszczatymi grubymi pasztetami ktorych nikt nie chce luuuz :D;p;]

nie jestem twoją koleżanką w wolnym czasie głaszczę DWA koty gotuję jem sprzątam piorę zmywam czytam słucham oglądam spaceruję kupuję odwiedzam drzemię sypiam a teraz idę myć włosy

czepnal sie wolnego czasu - a niech sie czepia, to i tak na niekorzysc dzietnych , bo oni go prawie nie maja

Gość dlaczego nie noramlna
tak jak pisałam na początku mnie to kompletnie nie przeszkadza, że muszę pamiętać o pieluchach dla młodszego czy paszporcie starszego.... ja robię to mechanicznie i naturalnie :P Pisałam już mam masę energii oprócz dzieci prowadzę firmę, angażuję się w różne sprawy społeczne.... i myślę o 3 dziecku, bo wciąż mi mało :P rozumie za to że nie każdy jest taki sam ... miałam kiedyś sąsiadke, która żeby zrobić pierogi wstawała o 5 rano :D naturalne jest, dla mnie ze ona nie miała dzieci, bo by nie dała rady po prostu, skoro tak prosta czynność zajmowała jej pół dnia :P

jestem w Twoim wieku i tez nie jak celem Twojego zycia jest przedluzenie gatunku to szczerze wspolczuje to raczej ja wspołczuje Tobie skoro nie potrafisz czytac ze zrozumieniem :O a krzyczec sobie mozesz co nie zmienia faktu , ze jest tak jak napisałam , na poczatek odsyłam do fachowej literatury : moze cos np. z zakresu psychoewolucji, socjobiologii ?;)

Gość 32234
możesz sprecyzować czym się różni słowo "nietypowy" od "nienormalnego"??? wszystkim. Tym samym, czym rozni sie np. pracownik od popychadla. WC od sracza. Albo dyrektor od dyrektore.... :p

napisałam, że sypiam czytanie sprawia problemy? czy słowo niezrozumiałe? musi być bardziej dosadne?

lepiej sie nudzic niz miec wieczny bol glowy od darcia bachorow i ciaglego robienia czegos przy nich...