Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zmianaimieniainazwiska

zmiana imienia i nazwiska

Polecane posty

Gość zmianaimieniainazwiska

kilka dni temu skończyłam 18lat i na nowo zaczęlam myyśleć o zmianie imienia (a właściwie imion)i nazwiska, już kiedyś o tym myślałam ale wtedy byłam niepełnoletnia i niezdecydowana, od kiedy pomyślałam o tym poraz pierwszy ta myśl wracala do mnie co jakiś czas i obecnie jestem zdecydowana na ten krok, no i mam kilka pytań, gdzie powinnam się udać w tej kwesti(na moim pierwszym dowodzie chciałabym miec swoje nowe imiona i nazwisko) i co zrobić żeby mi zmienili imiona i nazwisko???? jako powód mogę podać to że przeszkadza mi popularność moich imion(Anna Maria---chyba najpopularniejszy zestaw imion, a imię Anna było chyba jednym z najpopularniejszych imion dla rocznika 1992) i przeszkadza mi to, otaczają mnie same Anny :(:( a nazwisko, właściwie to do nazwiska nic nie mam, ale nie jest ono jakieś rewelacyjne(długie i trudna pisownia) więc pomyślałam że skoro mam zmienic imiona to mogę też od razu nazwisko, co o tym myślicie??? da rade jakoś to zrobic??? wiem że może troche przesadzam i wymyślam ale ja naprawdę nie lubie moich imion przez to że są takie popularne:(:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować