Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

chohlik

Praca tancerki go-go.

Polecane posty

Go艣膰 kkaaa
a co by艣 chcia艂a wiedzie膰 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fjeifjdi
Praca tancerki to parca jak ka偶da inna , dziewczyny pij膮 drinki, rozmawiaj膮 z klientami i wymiennie ta艅cz膮 przy rurkach..nic strasznego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dawidkowalski
Moja dziewczyna kiedy艣 ta艅czy艂a w Bia艂ymstoku w Exclusive. Zarabia艂a do 10 tys ale m贸wi 偶e niekt贸re tancerki zarabia艂y nawet po 20 tysi臋cy. Pracowa艂a 4 lata, potem pozna艂a mnie i zrezygnowa艂a ju偶 z tej bran偶y na sta艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam cocomo, zarobki 艣wietne ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kluby dzia艂膮j膮 w najwi臋kszych miastach, zawsze w 艣cis艂ym centrum - co powoduje,偶e zawsze s膮 klienci i mo偶na zarobi膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
GENTLEMEN,S CLUB PLAN B KRYNICA-ZDR脫J. dziewczyny dla zaintereswoanych potencjelnych tancerek lub ju偶 ta艅czacych polecam bardzo fajny ekskluzywny klub w krynicy zdr贸j . Naprawde super lokal klienci jak klienci w sezonie trafiaj膮 sie r贸zni. Krynica jest miastem sezonowym wiec naprawde r贸zni ludzie. Gor膮co polecam ten klub fajna mi艂a atmosfera fajni ludzie . A co najwa偶niejsze kasa na czas... bez sciamniania..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tancetra WAG
Polecam gor膮co Gentlemen,s Club Plan B w Krynicy-Zdr贸j naprawde bardzo 艂adny ekskluzywny Club. Pracowa艂am tam ca艂膮 zim臋 bajkowe tereny i fajni ludzie .. Na lato si臋 tez wybieram .. Gor膮co polecam ten CLUB...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spamy wyczu艂y interes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja pracuje w cocomo i te偶 nie narzekam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pracuje dla firmy event. Polecam! Maj膮 kluby w ca艂ej Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LexikaWika
ja w cocomo ta艅cz臋, teraz siedz臋 w domu, bo jestem chora i z ciekawo艣ci podzwoni艂am do innych klub贸w dowiedzie膰 sie co tam proponuj膮 i powiem wam laski ,ze konkretna lipa jest gdzie indziej...jak ci dadz膮 podstaw臋 to g贸wno zarobisz...bo sobie poprzelicza艂am....tak偶e co do kasy to cocomo polecam zdecydowanie jednak, chocia偶 my艣la艂膮m 偶e p艂ac膮 tyle co inni to jednak okazuje sie 偶e lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisz膮 same nieprawdziwe bzdury. Poczytajcie na Googlach wpisujac zdanie ,, czy kto艣 pracowa艂 w Cocomo ? ,,.Troche wiecej dowiecie si臋 o przekretach w Cocomo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przekr臋ty w cocomo? ;p pad艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ostatnio pracowa艂am, dla sieci klub贸w cocomo. By艂am tancerk膮, pozna艂am faceta...wiadomo,mam w膮tpliwo艣ci... mimo tak du偶ych pieniedzy. Zaproponowano mi kelnerk臋...fajnie,ze jets jaka艣 alternatywa, podoba mi si臋 to/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja zrobi艂am odwrotnie :D z kelnerki przesz艂am na tancerk臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja ta艅czy艂am w jednym i w drugim... oba ekskluzywne, oba dobre, ale... jednak cocomo wspominam zdecydowanie lepiej!!! tam byla wyjatkowa atmosfera, fajnie by艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ja w cocomo nie pracowa艂am, by艂am przez troch臋 w planie b i szybko zrezygnowa艂am... mo偶e w cocomo by艂oby mi lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmm ja bylam na rozmowe na hostesse do cocomo? Myslicie ze warto podj膮c z nimi wspolprace?? i czy moge liczyc na jakas dluzsza wspolprace czy miesiac i powiedza mi "papa" tak jak w innych klubach??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem ju偶 trzeci miesi膮c hostess膮 w cocomo. mia艂a to by膰 dla mnie praca tymczasowa, ale ze wzgl臋du na fajne pieni膮dze na razie nie zamierzam szuka膰 nieczego innego :) ja polecam stanowisko hostessy, fajna robota :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Same oszustwa .Uwazajcie na te mi艂e wpisy.Cocomo to oszukanska firma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny jest tyle innych fajnych klub贸w w Polsce.Nie musicie wyrabia膰 si臋 do tego obozu pracy zwanego Cocomo.Tam mo偶ecie tylko dorobi膰 si臋 nie pieni臋dzy a tylko nerwicy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chcia艂abym by膰 promotork膮 cocomo, wiem, 偶e laski na tym stanowisku fajn膮 kas臋 zgarniaj膮, czy tak jest we wszytskich miastach? Bo w sumie mieszkam w du偶ym miescie ale mo偶e na czas wakacji udaloby sie zminic miejsce pracy, najlepiej na g贸ry, jest taka szansa, moge o to zapytac na rozmowie, bo jutro ide?czy to mnie od razu skresli ze wybrzydzam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rogueplanet
*ci臋偶ka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a praca dla Pan贸w w night clubach w niemczech?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mhmmmm
Do Olga rekruterka, a czy mog艂aby艣 poda膰 nazw臋 klubu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta艅czy艂am w klubie Cocomo, ale musia艂am zrezygnowa膰, poniewa偶 obecnie przebywam za granic膮. Co, jak co, ale mo偶na zarobi膰 dobre, bardzo dobre pieni膮dze! Najwa偶niejsze jest to, 偶e w Cocomo dziewczyny tylko ta艅cz膮, opr贸cz ta艅ca na sali s膮 jeszcze ta艅ce prywatne. A... i atmosfera! Mega z偶y艂am si臋 z dziewczynami. Polecam, bo nigdzie tak nie zarobicie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie pracuj臋, ale zna艂am dziewczyn臋, kt贸ra w czasie wakacji je藕dzi nad morze sobie dorobi膰 ta艅cem w klubie cocomo dla bogatychbiznesmen贸w, nie znam szczeg贸艂贸w, ale wiem, 偶e bardzo dobrze na tym zarabia艂a, przy czym zapewnione mia艂a nocleg, drinki etc i by艂a bardzo zadowolona, nie kry艂a si臋 z tym nigdy przed znajomymi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pracuje i nie narzekam :) fajna kasa, odk艂adam na mieszkanie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
praca tancerki jest 艣wietna, fizycznei m臋cz膮ca, ale jak p艂atna... ja ba艂am sie rozpocz膮膰 prac臋 w swoim mie艣cie... logiczne: znajomi itp. Dlatego ciesz臋 si臋, 偶e mog臋 pracowa膰 na innej plac贸wce ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cocomo jest bezkonkurencyjen, nie bez powod贸w maj膮 20 klub贸w w ca艂ej Polsce i tylu pracownik贸w na ka偶dym....

Udost臋pnij ten post