Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silla1

jest mi tak przykro:((chyba dzis skoncze to zycie raz na zawsze:(

Polecane posty

moj byly kiedys obiecal ze spedzimy sylwetra raze.. ze nie pozwoli zebym poszla spac w sylwestra w niedziele sie poklucilismy i do dzis sie nie odzywa.. pewnie robi to celowo bo chce jechac do tej swojej nowej..:( a ja czeklam kazdego dnia w nocy nie spalam liczylam ze napisze chociaz smsa i dupa nic cisza:( tak mi przykro nie mam juz sil

Gość karola1990
to przykre ..tez spedze sylwka sama :( w Lublinie:( a on 400 km ode mnie :(

tak tylko jezce w sobote jak bylam chora dzwonil tak sie martwil gadal ze za 2 lata wezniemy slub ze musisz wyzdrowiec wylecz te nerki bo pamietaj ze musismy miec duzo dzieci tak zartowal ... martwil sie pial powiedzial ze spedzimy razem swieta razem pedzilismy to i sylwestra.. gadal mi ze nie jestem sama ze mam jego i zawsze bede miala.. i co nagle cisza nie odzywa sie wymyslil sobie jakis blachy powod zadzwonil do mnie i powiedzial ze sobie nie zyczy zebym do obcych go obgadywala( wymyslone oczywiscie bo ja z nikim na jego temat nie gadalam) i sie przetal odzywac i po co te nadzieje eh.. caly tydzien czeklam i powiem wam ze ciagle mam nadzieje ze sie ejszce odezwie dzis... mam 3 zaproszenia na sylwestra inne wszystkim odmowilam bo do konca wierze ze on ie odezwie :(

Gość barbados i galapagos
a na co liczyłaś ????? Ze ma nową dziewczynę a w sylwka przyjdzie do ciebie ? Jak byś sie czuła na miejscu tej nowej dziewczyny ? Weź się ogarnij , nie męcz chłopaka bo wpędzisz go w poczucie winy .

hehehe a co mnie jego nowa ja z nim bylam 6 lat roztalismy sie 2 miesiace temu bo jakas gowniara 17 letnia sie wtracila gdy nam sie nie ukladalo i ja mam sie nia przejmowac on i tak do mnie wroci znaczy bedzie chcial bo jak by nie chcial to by mnie na swieta cale do siebie nie zapraszal i nie wydzwanial i nie gadal ze mnie kocha.. a zreszta to ja nie jestem pewna czy on z nia jest z tego co mi wiadomo spotkal sie z nia kilka razy ale nigdy mi nie potwierdzil ze z nia jest.. i ja mam sie nia przejmowac no prosze cie? ona sie przejmowala ze rozwalila zwiazek ludzi co mieli brac slob ludzi co maja po 23 lata?

No chyba żartujesz albo kpisz! Facet ma nową dziewczynę a sylwestra ma spędzać z eks? Ja pierdolę, ludziom to się w dupie poprzewracało :o Ja bym mojego chłopa najpierw wyśmiała, a potem kazała spierdalać w 3 diabły, jakby tylko wspomniał że COKOLWIEK CO OBIECAŁ SWOJEJ EKS PLANUJE SPEŁNIĆ, czy chodziłoby o podwiezienie czy o pomoc czy o kurwa cokolwiek, a co dopiero o spędzenie sylwestra :o Walentynek Ci przypadkiem nie obiecał? :D

Gość ewa,33.
silla 1 jak byliście 6 lat, to na pewno wróci do Ciebie prędzej czy później i to na kolanach. Musisz to przetrzymać.

A bo ja wiem... Mój był ze swoją lochą 5,5 roku, zostawił toto jakieś 3 miesiące zanim mnie poznał, i teraz ani nie splunie w jej stronę :D Sama sobie winna :classic_cool:

Gość nie chce mi się zalogować.....
silla, Ty nie czekaj aż on zmądrzeje albo znudzi się tamtą dziewczyną, bo to może długo trwać a w miedzy czasie będzie Cię mamić pięknymi słówkami. Jesli chcesz żeby wrócił to zajmij się sobą i poszerz swoje życie towarzyskie:P, wyjdź gdzieś i niech on się o tym dowie od kogoś, zacznij się spotykać z facetami, pokaż mu, że podobasz sie innym, pokaż, że potrafisz żyć bez niego. Niech poczuje co to zazdrość. A Ty nie czekaj na niego tylko wręcz przeciwnie, długo nie odpisuj na jego sms-y, sama pierwsza do niego nie pisz, nie odbieraj jego telefonów (bo jesteś zajęta). On musi zrozumieć, że jak nie jest z Tobą to Cię traci. Musi poczuć, że Cię traci, że albo jest tylko z Tobą albo Ty zaczniesz żyć bez niego.

pupencja pewnie nawet nie wiesz jak laduje cie z nia na boku po tylu latach to zawsze sie trzyma kontakt tamta tez pewnie nie wie ze on do mnie piszy ze ze mna nadal sypia i mowi ze mnie kocha .. glupia miala dorwe ja po swietach mysli ze uda jej sie zabrac chlopaka z ktorym bylam 6 lat to sie myli..

Gość gjgkjlt
Może zostawił Cię bo jesteś głupia i analfabetka. Masz 23 lata i jesteś jeszcze taka dziecinna. Weź się do pracy albo znajdź sobie jakieś inne twórcze zajęcie gówniaro! Ludzie mają większe problemy! Tylko ludzie leniwi i beztroscy przejmują się takimi duperelami.

Gość gjgkjlt
Wiesz do czego dąży natura??? -Do zróżnicowania gatunku, a temu absolutnie nie służy (wymyślona przez kler) monogamia! Twój chłopak najwyraźniej o tym wiedział i dlatego wziął sobie nowa samicę! Jak nie potrafisz tego zrozumieć to pierdol się z księdzem pojebana bigotko!!!

Gość dsfsdfsd
pupencja 3 miesiace rzucil tamta i jest z toba? hehehe jeszcze nie wiesz kochana ale on cie zostawi i wroci na kolanach do tamtej. daje wam maks rok. potem sie faceci opamietuja. juz nie bedzie mial motyli w brzuchuz toba i nastanie nuda i zrozumie ze bardziej kocha ja tamta. sory bejbe. zalozymy sie ze tak bedzie? jestem pewna.

Gość nbnjthb
co wy wypisujecie za bzdury? to, że ktoś jest ze sobą 5 lat to znaczy, że jak się rozstaną to do siebie wrócą??? Większych debilizmów dawno nie słyszałam. Chyba jak ludzie po tylu latach się rozchodzą to chyba wiedzą co robią! owszem, niektóre pary się schodzą z powrotem ale to nie reguła!!! A co z rozwodami? Ludzie się rozstają i po 15 latach i do siebie nie wracają! Mój facet po 5 latach związku rozstał się z laską i miesiąc później związał się ze mną. I jesteśmy ze sobą już 6 rok!!!

mam dyslekcje i robie blody sory wiem / a co do tematu to w takim razie po co zapraszal mnie na wigilje wydzwanial jak bylam chora i gada mi ze mnie kocha po co pod choinke kupil m zkloty pierscionek za okolo 600zl po co to wszystko moze mi ktos madrzejszy wytlumaczyc?

Gość teneryffaa
silla , jesteś naiwna . On pewwnie specjalnie szukał pretekstu do kłótni , bo ma cie dosyć . Daj spokój chłopakowi... Jezeli staż zwiazku ma być przesłanką do tego że ludzie są na siebie skazani , to jesteś w głębokim błędzie.

macie racje koniec z tym dupkiem niech spada ide sie zabawic puscic bede taka jak inne dziewczyny suki takie sie szanuje a wierne nie byla wierna i jak mi to wyszlo haha koniec