Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

Czy ktos mial suche piekace oczy gdy byl przeziebiony??

Polecane posty

Gość gość
Bardzo często mam suche oczy przy gorączce, dlatego wtedy używam starazolinu niebieskiego, żeby szybko nawilżyć oczy i złagodzić uczucie suchości

Gość gość
W czasie choroby tak zazwyczaj jest, że oko jest suche, nic nowego. Ja mam z tym problem na co dzień i muszę brać Neoglandynę, żeby było trochę lepiej.

Gość gość
Mi tak się robi jak mam przeziębienie związane z uczuleniem, to wtedy jest masakra na wszystkich polach. W domu inhalacje z Amolem, różne tabletki odczulające, krople do nosa, Starazolin do oczu, żeby się tak nie przesuszały i czekanie aż się to wszystko skończy ;)

Gość awaryjna
Mnie strasznie piekły oczy jak zaczęłam nosić soczewki i wtedy z pomocą przyszły mi hialeye. Używam codziennie do nawilżenia oka bo najgorzej jest jak dopuszczę do nadmiernego przesuszenia.

Gość gość
Nie zawsze oczy pieką w trakcie przeziębienia, często jest to po prostu choroba oczu ktora trzeba skonsultować z lekarzem okulista. Ważne jest aby jak najszybciej zacząć je leczyć. Warto poczytać na stronie Spektrum

Gość gość
krople Starazolin są dobre na tego typu bolączki ;) moge śmiało polecić, sama używam

Gość babbinka
Dla mnie hialeye o niebo lepsze. Wygodny aplikator, łatwiej trafić do oczu i można ich używać nawet pół roku po otwarciu. Dla mnie to ważne, bo nie stosuję kropli codziennie i wszystkie poprzednie których używałam, musiałam wyrzucać, nawet jak nie zużyłam.

Gość gość
na suche i piekące oczy pomagają krople Starazolin ;) jest kilka rodzajów, są mega

Gość gość
od jakiegoś czasu uzywam kropli Starazolin, zakrapiam dwa razy dziennie po dwie krople do oczu i czuje mega ulge

Gość grochoffka__
jak jestem przeziebiona to oczy mnie często bolą, zazwyczaj łzawią szczególnie przy kichaniu, ale jakoś sobi ez tym radzę, zakraplam hialeye free i jest dużo lepiej, w ogóle ostatnio zaczeęłam ich używa cregulrnie

Gość gość
Moja mamcia dostała starazolin od swojej okulistki. Też miała kłopoty z przesuszonymi oczami. Jest alergiczką i na wiosnę zazwyczaj ma katar i czasami podrażnione oczy.

Gość gość
Ja jestem takim niedowiarkiem i nie przepadam za lekami. Staram się używać tylko produktów roślinnych. Ale mój świetlik tym razem zawiódł. Tylko dla tego kupiłam starazolin. Przyznaję jednak, że ulga była niemalże natychmiastowa, a zaczerwienione oczy szybko zrobiły się białe.

Gość gość
Mam pierwszy raz starazolin, tylko ten hydrobalance. Zaczęłam nosić szkła kontaktowe i czasami mam przesuszone oczy. Bez nawilżania ciężko wytrzymać w pracy, tym bardziej że nie mamy uchylnego okna tylko klimatyzację.