Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek92

KAFE SYLWESTER------czas zacząć zabawę :):)

Polecane posty

Gość sowietskoje igristoje
nóra w pióra

ladaco i brzydula30 !! aż mi się łza w oku kręci :( cieszę sie , że mogę być tu z Wami!! moimi idolami . Pozdrawiam też Levviatana i innych któych nie znam, mam nadzieję że sie poznamy:)

Gość taka niedobra sylwestrowa noc
jestem tęskniliście?

levi znaczy, że co? że mnie szlag trafi?? fakt, muszę to przemyśleć, mam tyle marzeń, tyle nadziei bo spotkam levi i...koniec? :( nie zamierzam nikogo unikać :) Ty się bój, że mnie spotkasz :D

Jo , teraz widzisz że i dla ciebie w tą nos zaświeciła jaśniejsza niż zwykle gwiazda na niebie skoro w taki dzień jak dzisiejszy spotkałeś właśnie na tym forum osobę zaszyfrowaną to znak że rok 2011 minie dla ciebie pod znakiem samych sukcesów zawodowych...no prawie co byś jeszcze dziś się w pory nie zesrał z wrażenia:classic_cool::D

po pierwsze to jestem laska nie gach . a dwa. nie chce sukcesów zawodowych. chce milosci albo innego cudu...posrać w gacie też mogę

Gość taka niedobra sylwestrowa noc
pijemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 chluśniem bo uśniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mumi -> bo pewnie byś się mnie albo śmiertelnie wystraszyła albo zakochała przy czym szansa na to 2 jest mniej więcej taka jak na trafienie 6 w lotka :P

levi wybacz, że łamię Ci serce, tudzież zaprzepaszczam nadzieję na związek ze stara babką z dwójką dzieci wieku przerażająco - nastoletnim jam już zakochana ❤️ ale nie łam się młody, jurny człowieku! wypije za Twoje zdrowie i szczęście w miłości! a jeśli będę w Sączu to sie odezwę! pozwolisz?

piję za wasze zdrowie, za powodzenie itp itd, życzę udnych małżeństw, odwazjemnienia niespełnionych miłości i nAjlepszego w Nowym Roku :) i czego co sobe tam zapragneliście moi kochani :8:*:* 1000x buziaków i najlpeszego, ja zmykam, wypijcie za moje marzenia i moje zdrowie :) ladaco ty też łobuziaku :* papa :) do zobaczenia juto, w nowym 2011 roku!! ui niech ten będzi najlepszy z wszystkich!!!!

Gość katasha27
jeszcze nieco ponad 2 h i ten beznadziejny rok sie skonczy :D:D jupiii

Gość golciaa
witaj ladaco frajere 👄 nie ma cie kto walić w pipe?