Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blututh

Powiem wam czemu jestem prawiczkiem ( przystojnym prawiczkiem)

Polecane posty

Gość Blututh

na wyglad nie narzekam , na charakter tez nie , poprostu nie trafilem na ''chetną'' . Z byle jaka dziewczyna nie chce tego robic, az tak napalony nie jestem , reka od czasu do czasu wystarczy . Nie mam sily na skakanie wokol kobiet , udawanie wesolego ,wyluzowanego itp , na codzien powazny ze mnie czlowiek i wolalbym zeby to mnie jakas poderwala - a podchodza same malolaty i niezbyt atrakcyjne . Na uczelni mysla ,ze juz dawno mialem pierwszy raz za soba i kogos mam :D i nie uwazam sie za idiote, nieudacznika . O co Wam chodzi z tym seksem ?

Gość Blututh
Moje zęby są niebieskie od pokrywającej je pleśni próchniczej :classic_cool:

Gość uderz w stół a nożyce.....
widać, że taki jesteś. Jak byś się taki nie czół to byś tego nie napisał hohoho

Gość Blututh
widać po kilka zdaniach ? Nie rozsmieszaj mnie :) Owszem brakuje mi tego i owego dlatego to napisałem ;)

"Nie mam sily na skakanie wokol kobiet" i patrzecie laski, do czego doprowadzilyscie... przez swoje nieszanowanie sie i skakanie wokol facetow oni teraz nawet nie chca sie wysilic na glupi podryw. to wszystko wina kobiet, ktore nie potrafia sie opanowac, dostrzec swojej wartosci i lataja za kolesiami jak napalone idiotki. a potem sie dziwia, ze wszyscy faceci je zostawiaja. :o

Gość Blututh
Nie interesuje mnie seks dla seksu, czekam na tę Jedyną, a jestem naprawdę bardzo przystojny. Spytacie - czemu tak myślę? Rodzice mi często to mówią. Jestem wprawdzie niezbyt wysoki (168 cm) i mam lekką nadwagę (85 kg), ale mam duże jasno niebieskie oczy, duży nos (wiem że kobiety to lubią, bo kojarzy im się z dużym penisem) i jasną, delikatną skórę. Charakter mam bardzo fajny, gram na gitarze piosenki Prodigy, mam swój kanał na YouTube i daję tam swoje domowe filmiki o tym jak sobie żyje mój chomik. Dziewczyny są z reguły nieatrakcyjne, a ja szukam ładnej, poza tym wyjątkowej , muszę coś czuć do niej, a nie tak tylko na raz.

Gość Blututh
to wyzej to oczywiscie podszyw :)

Gość Blututh
22 . Ten post wyzej o wadze 85 kg jest nie moj ;)

Gość A tak w ogóle
Gdybyś był szczęśliwy z taką sytuacją jaką masz to nie pisałbyś o tym na kafe, widocznie ta kwestia bardzo cię gryzie

Gość ja tylko
Kobiety nie lubią sztywniaków, panowie poważni muszą zwykle zaspokajać się ręką, niestety.

Gość BoCin
I bardzo dobrze, że nie ulegasz swym instynktom i nie bierzesz się za pierwszą lepszą. Ci nieopanowani troglodyci powinni brać z Ciebie przykład. :)

Gość Blututh
no i co z tego ,ze jestem sztywniakiem ? mam siebie zmieniac tylko po to zeby miec kogos ? :D bez jaj ... wszystkiego najlepszego w nowym roku pozdro :)