Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwaiczek 25 i pół

Nie lubię Sylwka bo wszyscy się ruchają po północy tylko nie ja

Polecane posty

onzwlkp1984-Akurat ja mam tak beryt zryty że ja całą Polskę przeszedłem na piechotę.Słowację,Węgry i Czechy zwiedziłem na rowerze .Więc dla mnie nie było by problemem dojść na dolny śląsk na nagach.Tylko raczej poczekam do wiosny.Problem by się zaczął jak bym już doszedł....:-D:-D

Gość celestyna żak
jak bys doszedł to bys zawrócił :D

Napad na bank to prosta sprawa, prawdziwy problem się zaczyna jak już człowiek jest w środku....i nie wie co ma zrobić.Oczywiście że lubię dochodzić i dla tego chodzę;)

Gość celestyna żak
Bagno celestyna żak-Ta fotka była od ciebie? jesli jeszcze nie oślepłes ( a wnioskuję, ze nie skoro mogłes napisa ten post) to znaczy jedno - nie i Twoje szczescie :classic_cool:

Po prostu ktoś mi przysłał interesującą fotkę i się nie przedstawił,więc się spytałem.

Gość celestyna żak
Bagno Po prostu ktoś mi przysłał interesującą fotkę i się nie przedstawił,więc się spytałem. no to powtarzam, jesli byla interesujaca to z pewnoscia nie ja 😭 ja nie jestem interesujaca!!! :(

A nie prawda,dla prawika to każda jest interesujaca;)

Gość celestyna żak
Bagno A nie prawda,dla prawika to każda jest interesujaca przy mnie byłbys prawikiem do konca swych dni :classic_cool:

powiem wiecej bagno... nawet mi nie stanie przy jej zdjeciu... chyba nie trafilem tym razem wiec tego sie nie ucz

onzwlkp1984-taaaak,już ci uwierzę że ci wysłała fotkę:D Ale i tak co mi do tego:D

ok to nie wierz tylko po chuj bym Ci to pisal jakby mi nei wyslala... zacznij myslec w nowym roku bo inaczej caly rok bazmozgowia Cie czeka:P

To się ciesz,teraz do grudnia możesz walić kapucyna,chyba że znajdziesz następną blacharę co obciaga każdemu,tylko nie tobie:D:D:D