Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Narzeczony z Bieszczad

Czy Sylwester jest dobrym czasem by się oświadczyć??

Polecane posty

Gość Pan Narzeczony z Bieszczad

Bo dzisiaj chce to zrobić, mam nadzieje że nie powie ''NIE'':P Robimy prywatke u znajomego, no i tam chce się oświadczyć dziewczynie. Ale nic zbieram się, bo droga długa, a musze pojechać najpierw po moją lubą 6km a potem do znajomego, kolejne 13km. Ale warunki na drodze mi nie straszne, bo jade skuterem śnieżnym. Na 22:00 musze już być. Nic szczęśliwego Nowego Roku:)🖐️ P.S. Kilka lat temu też przesiadywałem na tym forum i użulałem się nad prawictwem, ale potem mi się poszczęściło;)

moim zdaniem wiązanie się z jedną osobą jest generalnie błędem ale czas jest dobry

Gość nianiadobraradahej
A ja rok temu oświadczyłam się mojemu facetowi abyśmy już nie mieszkali bez ślubu ale przede wszystkim bo bardzo go kochałam i był ten naj naj.Nie chciał,dziś mówił niedawno że szkoda że się wtedy nie zgodził a ja jestem dziś szczęśliwa że tak się stało.I poszedł sobie na sylwestra do innej a mi to już lata...........Jeszcze tylko muszę się wyprowadzić i nie będę go widzieć .A tak go kochałam :)

Gość nianiadobraradahej
Nie wyjdę już za mąż bo to pułapka dla kobiety.Wolę być singielką i robić co chcę,żaden facet nie nadaje się na dłuższy związek i tyle :(

Hitler jak się ożenił,to zaraz później strzelił sobie w łeb,więc przemyśl to jeszcze raz

Gość głembia oceanu
To bardzo dobruy czas. powodzenia! :) I zdaj relację konbiecznie!

Gość dfgdfgdsfg
No marriage is f.. hell Most women so stupid to marriage.Better find young chick and fuckass. :)

Gość ludzie na kafe mnie załamują
No jak zawaliłeś na święta, to teraz ostatnia szansa.

Gość celestyna żak
pojebało Cie chlopie ? pewnie laska sie nawali to powie tak, a jak wytrzeźwieje to bedziesz miał lipe 😭 :P

Gość swing kasia
nie