Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana lat 29

czuję się przegrana , siedzę w domu

Polecane posty

Gość przegrana lat 29
oo nie , nie ma szans :P nie jestem taka odważna ;) i niefotogeniczna :( nie mam ani jednego ładnego zdjęcia.... może mam dupny aparat? nie podobna do siebie wychodzę, a chciałabym się upamiętnić w latach świetności, może się skuszę na profesjonalną sesyję :P

Gość przegrana lat 29
wiecie jakie to uczucie, wyłam już pół wieczora.. ja mu pewnie teraz na myśl nie przyjdę nawet, a później pójdzie się kochać ze 'znajomą ' :( dałam mu wszytko, kocham go z całego serca, a on ma mnie gdzieś..

Ja mam tak, że tylko pod pewnym kątem moja twarz jest fotogeniczna i tylko takie foty sobie robię, u Ciebie pewnie jest podobnie. Każdy ma jakąś część facjaty, która całkiem przyjemnie prezentuje się w kadrze. Za możliwość umieszczenia Twoich portretów w mojej galerii, zrobię Ci darmową-amatorską sesję :P

Gość przegrana lat 29
heh ok, zgoda ;) a później mnie wykochasz 😭 bo przyjmuję że jesteś facetem ?

zobacz, masz dwóch kawalerów, jeden piękniejszy od drugiego, a Ty ciągle myślisz o tamtym :-(

Gość przegrana lat 29
w tej chwili whisky z wodą i colą... tak i już wymiotowałam nawet z tego powodu.. tak bardzo mnie to boli, wyłam skulona, tłukłam szklanki, mam dość , a nie potrafię przestać... już dłuższy czas..

Gość przegrana lat 29
ja pierniczę whisky z wodą :O z lodem :D :D a Ty ciągle myślisz o tamtym -- i nie mogę przestać... moglibyście mnie wykochać ale to by dla mnie była chwilowa i niepełna satysfakcja :( ...

Gość przegrana lat 29
może być i akt ;) może być erotyka , oprawię sobie i wywieszę w sypialni :D

Gość przegrana lat 29
ale wiecie jak to cholernie boli , że jutro obudzą się pewnie w jednym hotelowym łóżku, że dzisiaj po nią pojechał.... i jeszcze kłamie że z nią to nic... i co gorsza , nie mogę się zdecydować między Wrocławiem a Warszawą i klikam z kanału na kanał :O dno...spędzać sylwestra przed tv...

Z tą sesją to akurat nie żartuję, przydałby mi się taki temat w galerii. To ile już czasu minęło, gdy się rozstaliście? Wy w ogóle się rozstaliście, czy wciąż jesteście razem?

Gość przegrana lat 29
jaką galerią? masz swoją galerię czy na kompie? jak długo.. hmm trochę więcej jak pół roku i on ma znajomą z którą się spotyka do rana ale nie uprawiają seksu , bo mnie kocha i będziemy razem może ;) hahahah facet 33 letni

Gość przegrana lat 29
już się szoruję dla Ciebie , podmywam dokładnie byś mnie wykochał, ogolić bobra?

Gość przegrana lat 29
do wawy zdecydowanie, ale z polsatu na tvp2 ten sam dystans na pilocie ;)

Gość przegrana lat 29
spadaj podszywie :D szczęśliwego noweego :D

Gość przegrana lat 29
ja jestem w domu, oni są w hotelu :(

Gość przegrana lat 29
jest bezczelny.. byli razem na wczasach a on mnie ma za głupią i powie że nie sypiają ze sobą :(

Czyli zostawił Cię samą w Sylwestra i poszedł do innej, a Ty szlochasz za nim???? Ech, wy kobiety... Miej żesz honor i szacunek do siebie... Skreśl gościa, bo nic już z tego nie będzie.

no widzisz, jest galeria na www, tylko musimy Cię zobaczyć, żeby wskakuj mógł przygotować odpowiednią kliszę :-)

Gość przegrana lat 29
bo niby nie jesteśmy razem i bym z nim nie poszła... ale on wie że go kocham...

Byli razem na wczasach, spędzają razem Sylwestra... Czy tamta, to czasem nie jego żona, a Ty jesteś dodatkiem? :D Bo wniosek się nasuwa taki, że on jest z tamtą, nie z Tobą.