Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana lat 29

czuję się przegrana , siedzę w domu

Polecane posty

Gość a ja mam 26 i podobnie
No tak mniej więcej jest, że wzdycham, a on nic o tym nie wie. Wychodzę z założenia, że gdybym mu się podobała to by już dawno zrobił pierwszy krok....

Gość Olej tego kolesia
i poszukaj sobie innego albo daj szansę innemu.

Gość przegrana lat 29
nie padłam , co z seksem? właśnie wyłam cały czas do księżyca myśląc że oni teraz są razem.. :(

Gość przegrana lat 29
wiem,ale co chwila sobie ich wyobrażam, to silniejsze ode mnie... jak on się teraz z nią śmieje, jak się dobrze bawią, później pójdą spać.. a o mnie nawet przez sekundę nie pomyśli natomiast u mnie nie ma sekundy żebym o nim nie myślała..

Gość przegrana lat 29
z zadupniewa dolnego w woj. wielkopolskim :O on myśli że ja nie wiem co robi, a ja wiem... skoro pojechał po nią to są razem i razem mają pokój..

Gość przegrana lat 29
ha? wytłumacz bo jestem już spowolniona

Gość przegrana lat 29
nie wiem, ja jestem... i non stop płaczę a ponoć jaki sylwester taki cały rok :O zajebiście

Gość przegrana lat 29
chyba pójdę gnić..nic mi innego nie zostało, a oni niech się bawią w najlepsze... :(

przecież nie ma o co płakać. Może walnij sobie kielicha i kładź się spać.

Gość przegrana lat 29
nawet alkohol mi dzisiaj nie pomaga.. jestem tylko bardziej agresywna.. ja naprawdę nie mogę sobie poradzić z tymi myślami, wyszłam na spacer i miałam ochotę jebnąć się na trawce i tak leżeć i płakać , ale tego nie zrobiłam bo śnieg i zimno, a trawki nawet nie widać :O

Gość nianiadobraradahej
Przegrana wybacz ale rozwaliłaś mnie z tym jebnięciem się na trawkę :)

jesteś jeszcze młodą dupą, a robisz tragedię o jakiegoś dupka. znajdziesz sobie innego.

Gość przegrana lat 29
heh wybaczam :P dzielwoj, wiem , mam przed sobą lustro i tak patrzę kurwa jaka jestem zajebista, i głupia aż tak też nie jestem, może trochę pierdolnięta ale naprawdę wartościowa... zasługuję na kogoś lepszego, ale chwilowo nie potrafię sobie z tym poradzić..

Gość przegrana lat 29
no właśnie ja tak często mam że potrzebuję się wyciszyć , szczególnie latem patrząc w gwiazdy...

trudno mi powiedzieć. foty nie wrzuciłaś. Może i jesteś zajebista, ale na pewno przesadzasz z tym kolesiem.

Gość przegrana lat 29
kurwa , ja naprawdę powinnam mieć kogoś lepszego, an co mi ten głupi chuj.. mam w sobie tyle miłości... a jednak jak pomyślę że ją teraz rozbiera i nie robi mu różnicy czy kocha się z nią czy ze mną to mnie zbiera na wymioty...

Gość przegrana lat 29
może i przesadzam, taka już moja natura... nie potrafię żyć bez problemów i już mnie to wkurza

Gość nianiadobraradahej
Jasne że jesteś wartościowa a co !!!! I nawet nie myśl inaczej !!!! Ja tam swoją miłość na całe zycie spotkałam w wieku 32 lat ,ale gówno wszystko poszło się wietrzyć !!!!!!!!!!!!!! Cała miłość ,cała walka ciężka od 0 ...... Po huj mi taka miłość a jednak żal:(

Gość przegrana lat 29
ehh niania po chuj to wszytko.. właśnie... chciałabym się wyczyścić z tych uczuć , taki uczuciowy odwyk by mi się przydał

może się sama rozebrała :-) No dobra, nie chce Cie wkurzać. Nie myśl o tym i kładż się spać. Rano może obdarzysz kogoś innego miłością.

Gość przegrana lat 29
jasne rano jedynie będę w stanie łyknąć coś na uspokojenie..