Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana lat 29

czuję się przegrana , siedzę w domu

Polecane posty

cokolwiek łykniesz to się też rozejrzyj. W tym waszym Zadupniewie na pewno jest mnóstwo fajnych kolesi :-)

Gość nianiadobraradahej
Kurde jedyne lekarstwo to obrzydzić sobie jego ,i zobojętnieć wiem nie jest łatwo !!! Faceci głównie myślą fiutem (sorry) ale to prawda i taka ich natura ja to zrozumiałam po czasie,wciąż szukają dobrego sexu ,zapominając o tym co mieli.Jak nie znajdą są wkurwieni próbują wracać ,bo co t\a panna ma innego między nogami niż ty ???? Faceci tacy są ,smutne ale prawdziwe :(

Gość nianiadobraradahej
No nie wszyscy do końca tak generalnie :) ale facet bez seksu głupieje:)

Gość przegrana lat 29
nic nie ma, oprócz tego że jej pasuje bycie tylko na seks... dzielwoj, próbowałam z kimś ,ale nie mogłam, cały czas myślałam o tamtym gnojku , bo mam nadzieję że jeszcze będziemy razem, chociaż wiem to chore skoro wiem jaki on jest...

Gość przegrana lat 29
ale facet bez seksu głupieje-- właśnie, może ktoś mi wytłumaczy dlaczego ? lubię seks, nie powiem że nie,ale nie jestem chora kiedy nie mam z kim

Gość przegrana lat 29
dlaczego :( nic dla was się nie liczy? żadne uczucia ,ważne by była sprawna ? :(

uczucia na pierwszym miejscu. Kładź sie spać, bo jutro musisz pięknie wyglądać. Może sie spotkacie?

Gość nianiadobraradahej
Wartościowy sex to taki z miłości i facet zapewniam cię będzie go pamiętał do końca życia .Sex dla samego sexu to dla nich jak sport ,zapomną.Tak mi tłumaczył kiedyś jeden znajomy jak go troszkę upiłam hehe :)

Gość przegrana lat 29
wątpliwe.. raczej na pewno nie ... dzielwoj, powiedz coś jeszcze więcej, co on ma z tego seksu jeśli założymy że do niej nic nie czuje? powiedz , bo ja tylko głupia i lekko wstawiona kobieta jestem :(

Gość nianiadobraradahej
Najpiękniejszy sex jest tylko wtedy jak się kocha ,reszta się nie liczy :)

Gość przegrana lat 29
o niania, proszę, nie wiedziałam, nigdy nie pytałam żadnego faceta ,ale cały czas się mówi że jak facet nie uprawia seksu to chory, jakiś impotent, więc on musi z nią sypiać... 1000000000000000000000000000%

Gość przegrana lat 29
dzielwoj, że tak powiem, nie pierdol 🖐️ ile masz lat?

ja to mogę, tak ogólnie, generalnie... ale kwestie uczuciowe to pozostawię Wam dziewczyny :-)

Gość przegrana lat 29
to dawaj, ogólnie ,generalnie, jak chcesz... te facety są takie skomplikowane :O

Gość nianiadobraradahej
Nie nie często upijam facetów to był taki jeden raz ,ale co się dowiedziałam to się dowiedziałam.Facet bez że tak powiem umoczenia długo nie pociągnie ,nie ma szans no :)

Gość przegrana lat 29
hmm ale dlaczego ? przez to że muszą się poczuć jak zdobywcy, fizyczna taka potrzeba, czy tak jak kobiety chodzi o bliskość w co śmiem trochę powątpiewać ;)

Gość nianiadobraradahej
Spytałam go "no a ksiądz?????" przecież celibat itp.Myślałam że ze śmiechu spadnie ze stołka barowego :)

Gość mam 32 lat prawiczek
przegrana lat 29

Gość przegrana lat 29
i jak tu wierzyć w miłość ? :( zachoruję i co ? będę z rok w szpitalu , a on będzie zamaczał się w innej , bo zdechnie ? :(

OK. Przestań sobie łamać tym głowę, bo i tak tego nie rozgryziesz. Tak jest i już. Jak oljesz faceta, to może się Tobą zainteresuje, ale obawiam się, że nie będziesz z nim szczęśliwa. Zacznij więcej czasu poświęcać sobie. Ja już wymiękam :-( Ty też się kładź spać i nie kombinuj zbyt wiele. Jeszcze raz pomyślności w NR.

Gość nianiadobraradahej
On zdradził moją znajomą ,z żalu że nie wyszło jak chciał ,znalazł inną wcale jej nie kochał a jednak poszedł z tamtą.Po czasie ożenił się z nią z tą z którą zdradził ale unieszczęśliwił i siebie i ją .To nie jest małżeństwo to farsa.Też mi powiedział że życie jest do dupy,sex wszystko niszczy ,zdrada itp.a jednak to zrobił ,mimo że żałował.Faceci to jakieś skąplikowane twory są :)

Gość przegrana lat 29
nawzajem, ja też niedługo pójdę,ale pieprze , nie rozbieram się , śpię na kanapie :(

Gość przegrana lat 29
a niby tacy prości jak budowa cepa :O

Gość nianiadobraradahej
No właśnie kochana nie zadręczaj się ,idź spać odpocznij i tak to rozmyślanie nic nie da.Mój też w mig znalazł "zastępstwo" ,też nie ogarniam tego jak mógł ???????

Gość mam 32 lat prawiczek
pijana jesteś? na kanapie nie polecam :o

Gość przegrana lat 29
niania, ja też nie ogarniam i nigdy nie ogarnę , ale na pewno nie będę się do nich upodabniać ... prawiczko ( chociaż to pewnie żart ) , nie jestem pijana, a chciałabym być ,ale od płaczu mnie za bardzo boli głowa i nie piję , ja na kanapie śpię ostatnio często, nie myjąc nawet zębów (haha a w pracy za to ludzi gonię :D ) , bo zasypiam na tv, zresztą po co mam iść do pustego,zimnego łóżka?