Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana lat 29

czuję się przegrana , siedzę w domu

Polecane posty

Gość fhfh
jesteś dentystką ?

Przestańcie pieprzyć farmazony. Tak, jak facet tak samo i kobieta bez seksu żyć nie może. Ile to dziewczyn zniszczyło związek i zdradziło faceta, bo nie chciał swojej partnerki zaspokoić. Ja odszedłem od żony, bo dla niej seks mógł w ogóle nie istnieć, ale nigdy jej nie zdradziłem, a teraz jestem prawie 2 lata bez kobiety i jakoś mogę żyć bez seksu, a na dziwki nie chodzę, więc nie pieprzyc mi tu.

Gość przegrana lat 29
fhfh-- jesteś:P Przegrana wskakuj-- ale to co innego być w związku, mieć kogoś o bok i nie uprawiać seksu to fakt nie do wyobrażenia nawet,ale będąc samemu można z tym żyć, a ja tęsknie za seksem ale z nim, a nie za samym seksem z byle kim..

Gość mam 32 lat prawiczek
nie żart :o pije piwo mam jeszcze 3 :o w dodatku che mi się masturbować :o

Toż to mówię, że mi tez nie zależy na seksie z byle pierwszą lepszą laską. Wiem, jak smakuje seks, gdy się kocha i nawet nie mam zamiaru ganiać za dziwkami, więc jeszcze raz powtarzam, że wrzucać wszystkich facetów do jednego wora!

Gość przegrana lat 29
ale napisałeś najpierw że bez seksu nie można żyć fajnie , szkoda że tamten taki nie jest tylko odpowiada mu znajoma na seks..

Gość nianiadobraradahej
PRZEGRANA WSKAKUJ ty jakiś ewenement jesteś ,dwa lata bez sexu ????????????

Gość przegrana lat 29
heh ten mój też mi wmawiał że był 2 , ba prawie 3 lata bez seksu a miał wierną koleżankę i że niby nie korzystał ;) co nie znaczy że tobie nie wierzę

seks jest zły

Gość nianiadobraradahej
Nie wiem czy podziwiać czy dziwić się ??? To moze ty jesteś 1 % tych normalnych facetów albo nienormalnych bo sama juz nie wiem ????? A jak się nigdy nie zakochasz to co do śmierci tak nic ??????????

Można przeżyć bez seksu tak, jak i bez miłości i drugiego człowieka obok nas... ale co to za życie??? Jak człowiek raz spróbuje tej bliskości, to chce więcej, ale to nie znaczy, że od razu z byle kim i byle gdzie.

Gość nianiadobraradahej
Coś sciemniasz :)

Gość a ja mam 26 i podobnie
"Pomyłka. \a ja mam 26 i podobnie\- "prezentuję się przyzwoicie" to obelga." To nie miała być obelga, ale jakbym napisała, że jestem całkiem ładna to by się pewnie posypały gromy, że jakbym była ładna to bym nie była sama. "26-->niby logiczne, ale nie do końca prawda. Nieraz trzeba zanęcić." Nie wiem jak do niego podejść. Nie potrafię go zachęcić;/

Gość nianiadobraradahej
No ale dwa lata to długo ,fakt co to za życie :)

Gość przegrana lat 29
a ja chcę seksu z nim , chociaż już ma początki brzucha piwnego ,a nóżki ma jak patyczki :O jak pająk.. hmm czekam aż mi przejdzie bo tyle mnie omija

Gość nianiadobraradahej
Dam Ci przykład z przed lat ,wielka miłość sex cudowny,on zeni się z inna ale kochać chce się z tobą bo to smakuje inaczej jest piękne ....To po co się żenił ??????????

Ja romantyk jestem i jakbym miał przelecieć pierwszą lepszą, to bałbym się, że jeszcze coś do niej poczuję, więc trzymam się z dala od takich.

Gość przegrana lat 29
właśnie ? czy to znaczy że kocha tamtą czy po prostu tak mu dogadzała?

Gość przegrana lat 29
on też jest romantykiem, chyba że udawał

Gość przegrana lat 29
co ja mówię ,jasne ze udawał albo ma jakiś problem z osobowością..

Gość nianiadobraradahej
Uwielbiałam sex z moim tym co mnie zostawił ,fakt że czasem już zaczełam odmawiać mu bo ciągle był taki sam mimo moich różnych kombinacji ale ile można???? Żyję też bez sexu 1,5 roku ale wcale mi się to nie podoba ....czasem mam ochotę zrobić to z kimś tam ale wstyd mnie powstrzymuje ,tylko jak długo?????

Niania, Ty się mnie nie pytaj, ja nie jestem przedstawicielem samczej rasy :P To tak, jakbym Cię zapytał: dlaczego kobieta na początku znajomości miała ochotę na seks, a po ślubie po 4 latach ma seks w dupie i jedyne co jej się chce, to spać? Jako kobieta, odpowiesz mi na to pytanie?

sex to są tylko chore żądze :o

Gość przegrana lat 29
hmm wstyd? ja bym mogła tak na jedną noc z kimś gdyby naprawdę mnie pociągał ,ale takiego dłuższego układu z przyjacielem sobie nie wyobrażam

przegrana lat 29 TY chcesz bardzo seksu?

Gość przegrana lat 29
prawiczku sama nie wiem już czego chcę ;)

Gość nianiadobraradahej
Obrzydzam sobie już mojego byłego ,jakoś samo mi to przychodzi ot tak.Zaczełam widzieć że łysieje ,też lekki brzuszek i cienkie nogi i wogóle jakiś niegramotny mi się już wydaje ,to przyszło tak samo z siebie . Jednak to dobrze ,bo tak nie cierpię o :)