Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Faith Hope Glory Kim właściwie jestes ? ze niby ja 😭? nie rośnie mi mięsień piwny mam figurę nastolatka to urośnie :P

Gość Naastolatkaa
fajny_on - ty jeszcze taki stary przeciez nie jestes wiec nie masz sie co lamac.

Ogólnie przez te ostatnie lata to chyba wypiłem setki litrow tego piwa 2 albo 3 dziennie ale ostatnio miałem przerwę 2 tygodnie i teraz tylko na świętowanie i chyba ogranicze to bo rano jestem nieprzytomny

Naastolatkaa, ale przeczuwam, że zostanę starym kawalerem, w rzeczywistości to ja nikogo nie szukam, nie mam nawet odwagi gdzieś wyjść, żeby wyrwać laskę 🖐️ która by mnie chciała w ogóle? pytanie retoryczne 🖐️ jak przez 20 lat żadna nie chciała to i przez kolejnych 20 żadna nie zechce 🖐️

Faith Hope Glory nie urośnie urośnie po 30 a to Ci zbiegnie z dziewczyna no i wiesz.... bedzie lipa , pozniej znowu bedziesz czekac 10 lat :D

Gość Naastolatkaa
Jako dziecko na pewno chodziles z jakas dziewczynka za reke. Dzieci tak robia. Mnie ostatni raz chlopak w podobnym wieku przytulal jak mialam 2 lata. Odpowiedz sobie na pytanie czy ty chcesz miec dziewczyne, czy chcesz sobie wmawiac ze cie zadna nie chce. Skad wiesz ze Cie nie chce zadna jak zadnej nie chcesz poznac?

"Odpowiedz sobie na pytanie czy ty chcesz miec dziewczyne, czy chcesz sobie wmawiac ze cie zadna nie chce. Skad wiesz ze Cie nie chce zadna jak zadnej nie chcesz poznac?" A która by chciała przewidywalnego, schematycznego nudziarza, z którym nie ma o czym rozmawiać, który w dodatku niepytany w ogóle się nie odzywa 🖐️

Faith Hope Glory niby dlaczego po 30 to jest jakiś wiek kiedy rosną brzuchy ? mi nigdy nie urośnie nie strugaj głupa, metabolizm przecież zwalnia :(

Gość Naastolatkaa
Faith Hope Glory A moze sie podobales. Nigdy nie wiadomo. Moze w gimnazjum sie jakiejs podobales. A nie, ty za stary na gimnazjum jestes. To moze w liceum, moze na studiach . Uwierz w siebie. Badz facetem. fajny_on Nie kazde chce byc z wygadnym i popularnym krolem dyskotek ktory po kilku miesiacach sie nia znudzi. Teraz swiat biegnie szybko i dziewczyny chca statecznosci i poczucia bezpieczenstwa od faceta

no i widzicie jaki ze mnie zryty cep 🖐️ która mnie chciała jak miałem 2 latka ... porażka 🖐️ pisząc takie głupoty nie mam większych nadziei, że w przyszłości coś się zmieni 🖐️ spaliłbym się ze wstydu przed dziewczyną 🖐️

Teraz swiat biegnie szybko i dziewczyny chca statecznosci i poczucia bezpieczenstwa od faceta Czyli domu, samochodu i kasy?

Gość Naastolatkaa
fajny_on Moim zdaniem to wystarczy z Ciebie zrobic faceta i fajny bedziesz. Tylko sie postaraj. Dziewczyna Cie nie ugryzie jak z nia porozmawiasz

"Nie kazde chce byc z wygadnym i popularnym krolem dyskotek ktory po kilku miesiacach sie nia znudzi. Teraz swiat biegnie szybko i dziewczyny chca statecznosci i poczucia bezpieczenstwa od faceta" nastka, to pokaż mi taką dziewczynę, która chętnie będzie siedziała ze mną w milczeniu🖐️

"Dziewczyna Cie nie ugryzie jak z nia porozmawiasz" Tylko, że ja nie miałbym o czym z nią porozmawiać 🖐️

Gość Naastolatkaa
korjonos Nie, milosci chca ! Faith Hope Glory Wiem ze sa lepsi ale kazdy ma swoje wady ktore jednej beda bardziej przeszladzac a drugim mniej. Ja sama nie rozumiem jak ludzie sie w sobie zakochuja. Ale moze warto sprobowac

nie chodzi o dom bla bla bla tylko o to, że z nią będziesz idioto, że będzie mogła na tobie polegać itp itd 🖐️

fajny_on "Dziewczyna Cie nie ugryzie jak z nia porozmawiasz" Tylko, że ja nie miałbym o czym z nią porozmawiać aaaahhhaaaa, czyli jestes tłukiem , nie masz zainteresowan, nie wiesz co sie dzieje w wkraju, na swiecie, w filmie, muzyce, nie bywasz wsród ludzi :O??

Gość Naastolatkaa
fajny_on Skad wiesz ze nie mialbys z nia o czym rozmawiac jak jej jeszcze nie poznales?

"aaaahhhaaaa, czyli jestes tłukiem , nie masz zainteresowan, nie wiesz co sie dzieje w wkraju, na swiecie, w filmie, muzyce, nie bywasz wsród ludzi ??" wiadomości oglądam, ale niewiele z nich pamiętam, w ogóle mam słabą pamięć i wszystko mi łatwo wyparowuje w atmosferę i już nie wraca 🖐️ tak, jestem tłukiem 🖐️

Gość Naastolatkaa
korjonos Jak sie poznaja to kazdy sam sie utrzymuje a oni sie po prostu ze soba spotykaja. Faith Hope Glory po raz kolejny rusz du*e' fajny_on Wmawiasz to sobie