Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Gość prawiczek 26 ;]
PBW Wnioskuję po tym co piszesz ,że ty w cale nie jesteś nieśmiały tylko po prostu w życiu prywatnym nie masz nic do zaoferowania. Dlatego się zamykasz bo ...co masz niby powiedzieć jak tam jest pustka ? Znam trochę ten ból np jak kumple zaczynają opowiadać o swoim życiu erotycznym to co ja tu mogę dopowiedzieć ? Choć bym chciał to mam 2opcje 1) siedzieć cicho i tak robię 2) stać się mitomanem i zmyślać ...tylko kto mi uwierzy jak mnie nikt nigdy z dziewczyną nie widział i żaden ze mnie podrywacz. Dlatego od jakiegoś czasu ograniczam spotkania z nimi bo jest mi coraz trudniej znosić tą pustkę i fakt ,że nie mam nic do powiedzenia na tematy seksu ,a wiadomo że przy rozmowach ludzi w wieku 25lat + tematy o seksie wchodzą zawsze czy to w podtekstach czy nie. Dlatego tą pustkę trzeba jakoś wypełnić ...więc kolego PBW jeżeli chcesz kiedykolwiek żyć normalnie w społeczeństwie to musisz (nawet na siłę ) znaleźć sobie jakieś zajęcie ,pasję coś co nie będzie związane z pracą i będzie można o tym poopowiadać coś w czym będziesz mógł być ekspertem ,a jednocześnie będziesz mógł tym zaciekawić kogoś.

Gość prawiczek 26 ;]
"Z tą różnicą że Ty masz normalnych kumpli. " Nawet nie wiesz w jakie kompleksy można popaść mając normalnych kumpli oraz świadomość ,że samemu jest się dziwnym ,innym to rodzi mega frustrację i poczucie bycia gorszym. Dlatego się separuję od nich puki co. Piszesz że stan zdrowia nie pozwala. Przynajmniej nie możesz sobie niczego zarzucić. W robiąc rachunek sumienia możesz śmiało stwierdzić "zrobiłem wszystko co w mojej mocy" . Ja dużo rzeczy w życiu spier...na własne życzenie . Dużo miałem podane na tacy ,a tym wzgardziłem w tym z dziewczynami. Nawet nie mam linii obrony że ,a to brzydki ,a to coś tam. Mam większą presje ,że "normalny koleś " ,a nie potrafi sobie nikogo znaleźć... to niestety ora beret ;].

Gość nalewka malinowa:-D
,

Gość myszkuje po wyszukiwarce
Znalazła się?