Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smajl smajl

przeciwieństwa się przyciągają aby potem

Polecane posty

Gość Smajl smajl

zderzyć się ze sobą i polecieć w różne strony... Związek dwóch osób o zupełnie przeciwnych charakterach na dłuższą metę nie ma szans :o A wy co tym myślicie? Wypowiedzcie się

Dokładnie zgadzam sie. Kobieta która jest wesoła, gadatliwa nie wytrzyma z facetem który jest gburem zamykającym sie we własnym światku a juz na 100% bedzie się z takim męczyć. jak i na odwrót. Tylko taki przykładzik:) Ludzie powinni sie dobierac na zasadzie podobieństw.

Gość kdghae
jesteśmy 10 lat razem z czego 7 po ślubie -różnimy się strasznie i jest coraz gorzej co roku mam postanowienie noworoczne -wytrwać w tym związku już nie mam siły chodzić na kompromisy... obawiam się, że za parę lat moje postanowienie będzie zupełnie inne...

Gość Smajl smajl
a czym się różnicie? Ja np nie wyobrażam sobie, żebym miała chłopaka typu imprezowicz, wygadany, mega towarzyski, trochę choleryk :/ Jestem osobą spokojną i chciałabym dzielić życie z osobą o podobnych cechach. Inaczej byłabym narażona na poczucie "inności" i ciągłe kłótnie z partnerem.

Gość Esmeraldaaaa
kdghae- witaj w klubie. 11 lat w tym roku znajomości, prawie 8 lat po ślubie. Macie dzieci? Jak można tak żyć jak miłość przerodziła się w uzależnienie, ale są dzieci to udajemy przykładny związek

Gość kdghae
mamy dzieci rozmawialiśmy z mojej inicjatywy kilka razy o rozwodzie i na rozmowach się kończyło... argumenty przeciw?: szkoda dzieci, wciąż mała akceptowalność społeczna rozwodu, za małe zarobki, by żyć oddzielnie

Gość pierscionek bez diamentu
ja i moj maz jestesmy przeciwienstwami. on jest spokojnym domatorem lubiacym spedzac popoludnia przy gazecie i na spacerze, ja mam w sobie ogrom energii i nie potrafie usiedziec w miejscu:) razem od 12 lat a szczesliwym malzenstwem jestesmy od ponad 8 lat. i chociaz przed slubem mialam watpliwosci czy bede w stanie spedzic cale zycie z kims tak roznym ode mnie, dzis wiem, ze nie zamienilabym go na nikogo innego bo mam cudownego meza, ktory jest cudownym ojcem naszych dzieci:) tak wiec przeciwienstwa moga sie przyciagnac i nie koniecznie musi to byc katastrofa:)