Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxooooxxxxxx

Tu opisujemy co wczoraj odwallilismy po pijaku i teraz wstyd nam.

Polecane posty

Gość xxxxooooxxxxxx

No to moze na poaczatek ja : tak sie opilam ze wyhaczylam sobie z imprezy na ktorej bylam 1 kolesia , jebalam si z nim pol nocy bardzo ostro bylam w jakis 2 mieszkaniach nawet nie wiem czyich, obudzilam sie rano i nie wiedzialam gdzie ejstem straszne na szczescie ten koles okazal sie ok i wiem ze mnie nie obgada ale wstyd bo znalam go z widzenia :O i jak zwykle żałuje..... i jak zwykle do wszytskich skakałam z mordą i wyzywałam. bozeeeeeee pocieszcie mnie i napiszcie swoje :OO:O:O

ja kiedyś "uciekłam po cichu" z domówki kumpla i poszłam do nieznajomego faceta na imprezę któremu zarzygałam łazienkę.... o północy kumpel darł się na mnie, że nie powiedziałam dokąd idę i szukali mnie aż do 24 kiedy to spotkaliśmy się na rynku... było mi strasznie głupio. To było parę lat temu od tamtej pory nie robię głupot :)

Gość satatata
ja uprawialam seks ze znajomym pozniej sie poplakalam a on nie wiedzial o co cho- ja zreszta tez nie malo tego schlalam sie jak durna i czkalam pol wieczoru:/

Gość p[
autorka dala czadu:P wspolczuje kaca..............moralnego...

Gość czekolasammm
ja impreowalam ze swoimi starymi znjaomymi. w tym z 2 bylymi chlopakami. jeden z nich strasznie sie do mnie podwalam ale ja naszczescie dzielnie bakateliwowalam jego zaloty,nie wiem jak dalam rade. mimo tego ze ze swoim facetem jestem poklocona. po zatym imperzabylau mnie i bylo mnostwo sprzatania, powylewana wodka itd ehhhdobrze ze nikt sie nieporzygal

Gość kolaszmola
Bylam tak wsciekla na faceta z ktorym poszlam ze zachowalam sie jak ostatni burak teraz jest mi glupio naturalnie

Gość koniec yopiku
ty wyzej to chyba jeszcze najebana jestes:O

Gość mieczykiem wojuje
przespalam sie z kolesiem nie wiedzac kim jest,po czym przyszedl kumpel i dolaczyl,obrzygalam jednego i zrobilam kupe z tego wszystkiego.wstyd mi

Gość kolaszmola
raczej nie, co najwyzej nadal wsciekla

Gość koniec yopiku
to nie do ciebie tepoto....

Gość czekolasammm
najgorzzej sie najebac iprzespac sie z kims. kac moralny gwarantowany.

Gość molena
wywalilam telewizor i komputer przez okno kumpla a pozniej kazdego z braci obskoczylam seksualnie(a bylo ich 3)

Gość Mistrz poparzył sukę
spuscic suke ze smyczy to tak jest durne suki

Schlałam się robiąc sob ie wstyd przed znajomymi i obrzygałam facetowi samochód:(:(:( nawet mam topik o tym... może się wypowiecie:(?

Gość whq
ze tez takie szmaciska ziemia nosi, a potem to cos meza chce i sukni bialej

Gość dilejna
mam po wczorajszym,przespalam sie z sasiadem lat 36 zonaty po czym obrzygalam mu garaz.

Gość gerwaza
widze ze sporo ma moralnych,przespalam sie z kolega ktorego poznalam na przystanku,kochalismy sie na przystanku.obrzygalam go w autobusie

Gość czekolasammm
mam wrazenie ze wiekszosc tych histori jest zmyslona

Gość satatata
moja jest prawdziwa....niestety dzis ta swinia nawet do mnie nie zadzwonila! masakra

Gość Demoniczkaficzka
rozwalilam samochod po pijaku caly poszedl do kasacji,nie mowiac ze bylam zagrozeniem na drodze.glupia bylam

Gość notokolejnamnie
schlałam się jak głupia i spałam do południa, a po północy chodziłam pijana po pokoju, śmaialm się i gadałam sama do siebie, a potem w piżamie i klapkach na dwór poszłam oglądać fajerwerki, normalnie dziś mnie wsztytsko boli i łeb boli i się tym dworem przezibiła i mam teraz straszny katar

Gość xxxxooooxxxxxx
wstyd mi niesamowicie.... gdybym mogla cofnac czas... chce mi sie ryczec no ale coz pozostalo mi zapomniec o tym bo czasu nie da sie cofnac... trzeba zyc jakos dalej... ale obicuje sobie na ten nowy rok ze NIGDY nie powtorze takiej sytuacji, nie bede pic na umór.

Gość tratratra
Ale mi poprawiłyście humor, myślałam, że to wstyd co zrobiłam, a mianowicie upiłam się, zgubiłam telefon i aparat, nie wiem jak wróciłam do domu, mam tylko przebłyski, że co chwile leżałam z koleżanką w śniegu ;p

Gość xxxxooooxxxxxx
nigdy juz nie przespie sie z kims tak o :O teraz chocbym miala sie zesrac to nie dam..... kurwa mać :O czy wy tez macie takigo moralniaka czy tylko ja to tak przezywam???? napiszcie mi jak sobie z tym poradzic.............:(:(:(:(

Gość satatata
ja tez mam moralniaka- szczerze to wolalabym sie bzykac z nieznajomym niz z chlopakiem z mojego towarzystwa....