Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxooooxxxxxx

Tu opisujemy co wczoraj odwallilismy po pijaku i teraz wstyd nam.

Polecane posty

wdze,ze ostro bylo u co poniektórych... ja sie spilam,spiewalam i tanczylam na stole,ale nie tylko ja,wiec sie nie wstydze,tak tanczylam,ze mam dzis zakwasy,i jeszcze o polnocy wyszlam z moimi 3 siostrami na balkon,i darlysmy sie do goscia,ktory stal na balkonie w bloku na przeciwko,a ze to jakis naturysta - cale lato lazi po tym balkonie na golasa,to darlysmy sie do niego,zeby zdjal spodnie...i zdjal.

Gość zielona wedka
pelna kultura krzyczec z balkonu no no

Tańczyłam makarynę z kolegami. Wstyd mi tylko z tego powodu, że ucięłam sobie drzemkę w łazience, siedzialam tak rowną godzinę, a akurat wtedy wszystkim nagle zachciało się lać. Byli na mnie nieźle wkur gdy w koncu otworzyłam :/.

Gość taki jeden 21lata
byłem w koleżanki 55 lat troszkę gruba ale z twarzy ładna, rozwódka piliśmy alkohol koło 23 uprawialiśmy seks!!!!

Gość taki jeden 21lata
Pauuulla24 no tak,przeciez to straszny wstyd krzyczec cos z balkonu... to hołota się tak zachowuje

w sylwestra?? Jak masa ludzi z balkonu puszczala fajerwerki,spiewali,krzyczeli,kazdy sobie zyczenia skladal,nie wydaje mi sie. Nie wiem,jak u was spedza sie sylwestra,ale tam gdzie ja mieszkam ludzie tak robia akurat w ta noc,i nikt ich za hołotę nie uwaza. Wy macie tu taki problem,ze jak ktos zrobi cos szalonego (nie mowie tu o seksie z nieznajomym czy cos w tym stylu) ,to od razu jest beeeee,bo przeciez to straszne.

Gość taki jeden 21lata
głupia :o liczy się dobra atmosfera i miło spędzony czas :)

Gość mam czarny nick też
a mni spadl kieliszek jak stalismy o polnocy na balkonie jakiejs kobicie na leb... na szczescie kolega mieszka tylko na pierwszym pietrze... ale i tak oberwala ;P

no wiec nie oceniaj mnie,ja normalnie nigdy bym nie stala o 12 w nocy na balkonie i nie darla japska,gdyby nie to,ze na co 3 balkonie byla masa ludzi,i to,ze byl SYLWESTER!!!!! a przeciez liczy się dobra atmosfera i miło spędzony czas,nie?

Gość taki jeden 21lata
tak :) i po co te kłótnie :)

Gość HannaMontanna
Moj stary poszedl spac o 22,mial juz dosyc.Chcial zebym go obudzila na fajerwerki,nie zrobilam tego.O 4 rano zrobil taka awanture(biala goraczka)ze gdyby nie to ze nie mam dokad odejsc uciekla bym.

Gość fkurfiona
A ja najebałam sie w 3 dupy, potem spedziłam kilka uroczych chwil sam na sam z sedesem i moimi rzygami (ktore po chwili otaczały cala toalete) w miedzy czasie osunełam sie na podłogę i tam zasnęłam blokujac przy tym łazienke innym. I tak kilka razy. Potem koledzy musieli sie mna opiekowac i ze mna lezec na zmiane bo miałam jakieś jazdy dziwne :O ryczałam i rzygałam równoczesnie. Miałam zajebistcie długa i uporczywa czkawke Poza tym gadalam bzdety, nawet nie wiem co :O kłociłam sie i wyzywałam ze znajomym a jak wrcaałam do domu to sie wyjebałam na lodzie :O

Gość przejsciowy
autorko ! dlatego tak lubimy sylwestry ! nie ma to jak zeszmacic doszczetnie jakas laske ! im bardziej pozniej ona to przezywa, tym wieksza satysfakcja ! :) ten Twoj na pewno teraz to czyta i czuje sie jak mlody wiking po zbojeckiej wyprawie ! :D szczesliwego !!!!!!

Gość fkurfiona
opowiadajcie swoje przeboje:D

Gość fkurfiona
podnosze

Gość a ja kulturalnie
jak wracałam i byłam trzeźwa to się wyjebałam na lodzie :D

Gość gkarnakaa
maaatko a co ja wczoraj narobiłam ! bzykałam sie z kumpelą tzn ja jej zrobiłam minetę ,a ona mi tez ,a a na wszytko patrzyli nasi znajomi rzygałam przez balkon na chodnik karmiliśmy rybki czipsami aa potem przez cała nac krzyczeliśmy JESTEŚMY W MEDIOLANIE ! zapomniałabym wrzucałam pod samochody petardy ! jak mi to w ogóle przyszło do głowy !

Gość znajomy wsadzil mi w cipke
fajerwerka i odpalil jak wystartowal to iskry mi wlosy na pizdzie spalily ale przynajmniej nie musze juz golic mojej cipencji musze go jeszcze poprosic zeby mi wsadzil fajerwerka w dupe

Gość wiem tylko tyle że
tu nie chodzi o kulturę picia - jak ktoś ma koorewskie ciągotki to będzie dawać doopy po pijaku, normalna, nawet urżnięta dziewczyna tego nie zrobi. Ludzie różne mają fazy po pijaku, ja np niestety często łapię agresora :o

Gość adcadsvsadvasdvasdc
jak się umie pić to się faz nie łapie kolego powyżej :) siedzi się, pije się, rozmawia się, ale pić trzeba umieć :)

Gość Alkocholików
Bym wyjebal w kosmos

Gość rycki
same szmaty delikatnie mówiąc

Gość tralala wstydze sie
ja sie wczoraj tak schlalam, ze urwal mi sie film...:O rzygalam na imprezie i obmacywalam po dupie jakiegos chlopaka... :O potem zaliczylam zgona w kiblu (jak rzygalam) i prawie mnie wyprowadzali z klubu. ale wstyd :(

jak będzie chciał zdradzić, to zdradzi, w klubie, w pracy, nawet w waszym wspólnym łóżku. brak zaufania to straszna rzecz.