Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator stojący z boku

Nie nadaję się do związku - nie chcę zmarnować życia jakiejść dziewczynie...

Polecane posty

Do autora i innych jego typowi podobnych popleczników nie jesteście bogami i nie posiedliście całej mądrości tego świata dlatego też nigdy nie będziesz wiedział jęśli nie sprubujesz. Każdy sam musi dokonać wybóru jeśli ma taką okazję. Też wątpię że mogędać szczęście kobiecie ale tak naprawdę tego nie wiem i nie wiem czy taka kobieta nie zwiąże się potem z kimś przez kogo będzie cierpieć. Trzeba spróbować.

Gość obserwator stojący z boku
Witam Ktoś może pomyśleć, że to odkopywanie starego tematu. Od czasu, gdy założyłem ten temat w moim życiu nic się nie zmieniło, bo wiem że nic nie mogło się zmienić. Może poza tym, że w rubryce wiek wskoczyła już trójka z przodu. Przyszła kolejna wiosna, więc jak co roku zaczynam kolejny samotny rowerowy sezon. Poza tym pozdrawiam wszystkich, którzy są skazani na samotność. Trzymajcie się. Może w następnym życiu będzie lepiej. Pozdrawiam Tomek

Gość see you in the next life
Obserwator, Ty żyjesz ???

Tomek Ty nie sadzisz ze moglbys kogos pokochac ja nie sadzilam ze moge sie kims zainteresowac. w wieku 25 lat przypadkiem poznalam kogos kto zawrocil mi w glowie. nic z tego nie wyszlo ale jak widzisz cuda sie zdarzaja. Tobie tez sie uda

Gość zoo sex w odmanie
up