Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie stało się nic

Nie połknęłam. Gdyby było o spermie to by nie wykasowali, co?!

Polecane posty

Gość nie stało się nic
grgr jesteś jeszcze?

Gość nie stało się nic
pytam bo ni wim dzięki, dobrej nocy

Gość nie stało się nic
grgr ok, nawet jak cie nie ma, to może bedziesz, bo coś mi chodzi po głowie czy masz jakąś alergię na coś? bo coś mi się przypomniało, że doszukiwali się jakichś związków rzs z między innymi alergią pokarmową. Głównie chodziło zdaje się o gluten i białko (gł. mleka krowiego)

Gość grgr
Tez ide dobranoc

Gość grgr
Slyszalam ta teorie o glutenie ale sama nie wiem czy moglabym miec na to uczulenie,bylam w 7 szpitalach i slowa na ten temaT

Gość nie stało się nic
i jeśli ta teoria jest choć trochę trafna, to dieta ma ogromny sens. Podobno w większści chorób, nawet bardzo poważnych, dieta jest najważniejsza że można za jej pomocą załagodzić wiele; a niektóre rzeczy wręcz wyleczyć. Niestety nie znam nikogo kto mając bardzo poważną chorobę, np. raka, stosował np. terapię gersona, więc dowodów naocznych nie mam. Ale wierzę w te metody. Mają sens i są logiczne dosyć. takie luźne przemyślenia. gazowana melisa jest ok; ale nie na każdego działa.

Gość nie stało się nic
a testy. Testy ci robili? na alergie. Skórne, wziewne, z krwi, poziom IgE, IgG? kurde, sama w imunologi się trochę babram z racji swoich problemów. I wiem że np. twoja choroba to jedno wielkie domniemanie, bo nie ma dowodów co ją powoduje itp, dużo znaków zapytania

Gość nie stało się nic
aaa, nie zauważyłam postu - dobranoc. Dzięki że wpadłaś.