Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leoncio almeida

Dobry wieczór! Jestem tu nowy!

Polecane posty

Gość kamillllllllooooooo
witam:) nie tak późno jeszcze nie wszyscy śpią ja nie moge bo dopadł mnie niepokój nie wiem czemu co i jak ale czuje niepokój i nie moge zasnąć

Ja też chodzę późno spać :) Ale będę musiał zmienić tryb swojego życia :) W tym roku mam maturę i na niej powinnem się głównie skupić! :)

Gość kamillllllllooooooo
ja też muszę zmienić tryb życia... również zbyt późno chodzę spać....może to tryb życia włącznie z stresem daje taki niepokój...hmmmmm zreszta co tu mówić mam 25 lat nadcisnienie arytmie serca cholesterol....a jestem raczej osoba wysportowana....przez to wszytsko czuje sie jak bym mial jutro umrzec

Dla mnie to nie jest najlepszy okres w życiu! Jeszcze nie przygotowałem prezentacji maturalnej a zostało mało czasu. Ja czasami zastanawiam się... Czy nie byłoby lepiej jakbym teraz umarł i narodził się na nowo... (o ile reinkarnacja istnieje).

Przepraszam że tak długo mnie nie było :) To nie tak że wierzę w reinkarnację, miałem na myśli że byś może istnieje i fajnie by było jakbym się na nowo urodził. znawca wszystkiego i Ana17 - WITAM WAS serdecznie :)

Gość wkurzona złotowłosa
Joł. Co tam u was?

Witam coraz większe grono! :) Nawet nie myślalem że o tej porze może być tyle osób na forum, zresztą o takiej godzinie pewnie już wszyscy śpią :)

leoncio almeida --- To powiadzasz że mature w tym roku masz :) A co zamierzasz zdawac jesli mozna wiedziec??

Polski, matematyka i angielski na poziomie podstawowym. Uznałem że nie byłoby sensu zdawać dodatkowych przedmiotów. No właśnie widzę, dlatego czekam na więcej ludzików :classic_cool: