Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leoncio almeida

Dobry wieczór! Jestem tu nowy!

Polecane posty

Mintaja, nie :) technikum. Z tym że powtarzałem pierwszą klasę. No właśnie ja spędziłem sylwestra w domu z kasetami video, a wy?

Deadman- sylwester .. no.. bo ja pamiętam :D nie narzekam :) a jak u Ciebie?

leoncio almeida - achh ja będę mieć tak samo w lo, będę powtarzać i powtarzać...

leoncio almeida i Mintaja --- powiem wam tak szczerze że było bardzo fajnie...nogi mnie troche bola od tych tancow :) Kaca na szczescie mialem lekkiego wiec oki. Zabawa byla przednia i ogolnie jestem zadowolony :D

Wenus- o maturze mówisz? sory ja jeszcze nie kontaktuje a wstałam o 16. Dla mnie matura to kompletna abstrakcja teraz :( :D

Ja to najbardziej sie balem ustnego ze cos poplatam albo zapomne o czyms powiedziec...ehh wogole matura to dla mnie bylo coś okropnego i strasznie sie jej balem. Ale Nie taki diabeł straszny jak go malują i jakos zdalem :D

Ja nie boję się matury, wychodzę z założenia że co ma być to będzie :) Jak nie zdam w tym roku to podejdę w następnym roku do matury, no właśnie, teraz mam ustną mature. Deadman - A na jaki temat pisałeś prezentację maturalną?

leoncio almeida --- "Wizje apokaliptyczne w literaturze i sztuce" Jesli temat Ciebie interesuje to moge Ci dać jednego linka do pewnej strony z ktorej troszku korzystalem przy robieniu prezentacji :)?

leoncio almeida --- No niestety nie mam nic takiego konkretnego. Ale obiecuje ze jak bede cos mial to przesle Tobie linka :)

leoncio almeida --- Twoj nick jest ciekawy a almeida odrazu mi sie skojarzylo z pilkarzem portugalskim Hugo Almeidą. Może to Twoja rodzina ? :D

Nick jest naciągany z pewnego, popularnego bardzo dawno w Polsce z serialu :)!!! Ale nie, niestety to nie moja rodzina :(:( Bóg chciał że urodziłem się Polakiem :(

leoncio almeida - a nie jesteś zadowolony z bycia Polakiem? wiesz co..

To znaczy raz jestem zadowolony a raz nie :( Wystarczy wpisać mój nick w google to od razu ci wyskoczy z jakiego serialu? To taka moja niewinna zabawa w zgaduj zgadula ;)

upps przepraszam że powiedzialem z jakiego serialu :o mam nadzieje ze nie masz do mnie pretensji ?