Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leoncio almeida

Dobry wieczór! Jestem tu nowy!

Polecane posty

czesc leonicio. ja juz sie troche poznalam na tym miejscu i uwazaj na taka jedna ma nick Cudowna_Wenus111 czy jakos tak. wredna baba. najpierw wyzywa a potem kradnie tożsamosc, robi podszywy. podemnie zrobila az 4 i ogolnie nie bedzie ci dawala normalnie zyc. pozdrawiam.

Tracz a odwrotnie Czart. Ehh ja wogole Plebanii nie ogladam. Tzn kiedyś ogladalem ale mi sie znudzila :(

Jeśli ktoś oglądał Isaure to Leoncio almeida też będzię się źle kojarzył:) Zresztą zawsze jak oglądam serial czy to polski, czy amerykański a nawet głupią telenowele to interesują mnie przeważnie czarne charaktery Amanda, trudno. Może nie będę miał jakiś podszywów, a zawsze mogę zgłosic podszyw do zablokowania ;)

Taa najlepsza to Moda na sukces. Ja to mówie ten serial to bedzie trwać do końca Świata i o jeden dzień dłużej ;)

Moda na sukces... no to raczej film komediowy, najlepsze jest to że mają tam dorosłe dzieci, dorosłe wnuki a sami jeszcze rodzicami zostają :)

Moja Babcia oglada i najgorsze to jest jak mi opowiada o tym wszystkim co tam sie dzieje...Ja to mowie tam to już każdy z każdym był lub spał

moja babcia tez to ogląda ale na szczęście nie opowiada co tam sie dzieło jak ją odwiedzam :)

Renegata ? No pewnie że tak kurde szkoda że tego serialu już nie dają. Kiedys chyba na TVN lecial. Oj tak mściciel na harley'u :D Najlepsza to jest muzyka tytulowa :):)

Na TVN-ie był jeszcze taki serial jak Supermen, który również oglądałem. Moja jeszcze dwa fajne seriale to komisarz Rex, Don Matteo a także Power Rengers. Ale jeśli chodzi o brzydule to wersja kolumbijska była lepsza od polskiej:)

Brzydule też ogladalem. Masz racje ta kolumbijska wersja jest o wiele lepsza od polskiej :) Mam nawet kilka odcinkow na kasecie VHS :)

Power Rangers też swojego czasu ogladalem ale nie namietnie. Ale serial byl oki ale ta pierwsza wersja bo te pozniej to juz nie byly takie ciekawe. Najlepszy to Diabelski młyn a w szczegolnosci Kojot i Struś :) A pamietasz taka bajke "Niesamowite opowiastki" też leciala kiedys na TVN ?

Polskiej obejrzałem tylko kilka odcinków, jakoś polska przytamtej wersji wydała mi się głupia. Zresztą TVN ostatnio pokazuje polsko-latynoskie seriale. Teraz będzie prost w serce - co jest polskim remake jesteś moim życiem.

Na TVNie widziałem różne bajki Łebski harry, księżniczka sisi, kuba guzik, scooby doo, inspekto gadżet. Były jeszcze takie dwie bajki(spokrewnione) W jednej bajce walczyła siostra i chyba miała na imię Amatora, a w drugiej bajce walczył jej brat znacie tytuły tych bajek? Leciało w bajkowym kinie! Teraz również oglądam bajki na pulsie :P

Gość czy lubisz nowy jak ciii
palec do dupy wsadzamy? llllll lelleee lllyylyyyll

Ja pamietam jeszcze Kapitana Tsubase, Przygody Animkow, Animaniacy, Pokemony , Beyblade

No dobra Leoncio Ja spadam spać :) Fajnie sie rozmawiało :D Być może jutro jeszcze pogadamy ;) Narazie 🖐️ Dobranoc Wszystkim :D

Pokemony również lubiłem, teraz na pulsie oglądam pszczółkę maje, toma i jerrego, oraz jettsonów a wcześniej oglądałem filnstonów.