Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k71116

eh:( rycze od 2 w nocy :( pomocy :(!

Polecane posty

Gość gfukiyt
mi nie:)

Gość gfukiyt
Więc uważam że doświadczony podrywacz to bez problemu jest w stanie zawrócić lasce w głowie i zaciągnąć ją do łóżka w sensie, że mi nie zawróci, dobra poczytam co tam jest w tym linku i uciekam:)

spragniona jola-A chcesz mi powiedzieć że tak nie jest?Mało która się dzisiaj nie puszcza.Więc cieszę się że was poznałem,przynajmniej przez internet.Więc uwierz mi że jesteś wyjątkowa w tym kraju gfukiyt-Do zaobaczenia,mogła byś też przynajmniej powiedzeć pod jakim czarnym nicikiem piszesz

Gość gfukiyt
przeczytałam, pamiętam tę sprawę. czarnego nika nie mam, zawsze na pomarańczowo:) a na pomarańczowo różnie, najczęściej naciskam byle co na klawiaturze;) Trzymaj się Bagno:) Jak gdzieś Cię spotkam, na jakimś temacie to dam znać, że to ja:D

Gość DziekujeWamWszystkim
Chej może odwiedzsz swoje tematy jeszcz przed snem?

Bagno to nie jest osoba za którą ją bierzesz:D Ale Tobie bez różnicy

Czyim pomysłem czy też projektem jesteś bagno? Przyznaj sie

Bo jak nie to sie dobiore DO Twojego życia i zrobie CI taką pope że zapragniesz śmierci....Oto metoda tej pani także o ile nie jesteś jednym z jej aktorów czego nie chce mi sie sprawdzać, to lepiej z nią nie rozmawiaj dobrze radze

Gość spragniona jola
a o co chodzi?

Też nie wiem o co chodzi.Chyba jeszcze kogoś trzyma od sylwestra:-D

Własnie nie wiem o co? I może to nie dotyczy was ale ktoś usilnie mąci na forum w celu zniszczenia mnie(dosłownie) Działa przy tym w konspiracji, prowadzi dyskłusje i kłótnie sama ze sobą lecz z udziałem kilku nicków. Wymyśla i prowokjuje topiki w których aranżuje sytuacje przeważnie fikcyjne mające rzekomo być odzwierciedleniem rzeczywistych i ogólnie kombinuje na wszystkie strony żeby mi pokazać jak podłą, złą, beznadziejną i Biedną osobą jestem. Robi to dodatkowo posługując sie językiem symboli wymyslonym na użytek ich znajomości. Kłamie choć wie, że jej opinia wiele o mnie znaczy. Nie wiem co jej zrobiłem. Nawet już przestałem ją zaczepiać i niepokoić na gg. A ta jakby ją stado szerszeni pokąsało, Wściekła sie i chce mi udowodnić, że gówno to przy mnie nazwa kosmetyku...Czy to jest kurwa normalne?

Gość spragniona jola
no nie bardzo, ale dalej mało z tego rozumiem, jak to ktoś cię poniża na kafe, z imienia i z nazwiska, czy jak?

DziekujeWamWszystkim-Nadal nie rozumiem o co ci chodzi,chodzisz może do psychiatry?To by wiele tłumaczyło....a jak nie to polecam się tam wybrać.

No właśnie takiej reakcji sie spodziewałem w przypadku moich zarzutów:D Sęk w tym, że ona dobrze wiedziała że tak pomyśle i zaczne sie na was rzucać z oskarżeniami. Tylko że ta rekcja jest raczej normalna. ALe pewnie liczy na to, że w końcu sie zdenerwuje i zrobie z siebie głupka bo przecież jestem chory psychicznie.:P

Gość spragniona jola
ja też zdrowa nie jestem, ale głupka z siebie nie robię

DziekujeWamWszystkim-A ta ona to jest kto?Potwór z szafy?

Bagno. Potwór z szafy to może i jest twój dobry wyimaginowany kumpel ale to nie znaczy, że jest uniwersalną halucynacją dla wszystkich:P Ale dzięki że chciałeś pomóc tą sugestią🖐️

spragniona jola. Głupka można z siebie robić i zdać sobie z tego sprawę, żałować i sie zmienić. Gorzej jak ktoś z Ciebie robi głupka

Gość spragniona jola
co tam autorko, jak sie czujesz po wyspaniu?

Gość prosztsze niz myslisz
" mam 160 i waze 50 kg. on mowi mi ze jestem gruba i brzydka , a chlopak tak mowil mojej kolezance zeby nie odeszla a traktowal ja jak ciebie, jak gowno zerwij i zmien numer

jakos ,ale zle nic nie jadlam caly dzien :( kanapke wyjebalam przez okno ... nie mam nawet ochoty isc do szkoly . dzoiekuje ze pytasz Widze ze jednak normale osoby moga sie tu trafic :)