Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualna jestem

czy gruba dziewczyna moze nosić seksowną bieliznę ?

Polecane posty

Gość aseksualna jestem
Akronim - czyli lepiej nic nie próbować ? No właśnie boję się, że mój chłopak zareaguje jak pan powyżej

a może spróbuj jakoś wybadać czy on w ogóle lubi takie coś? bo ja słyszałam od facetów kilka opinii na temat tych "strojów" że wyglądają jak siatka na ryby albo na zakupy, i raczej śmiesznie niż ladnie, bez względu czy ma je na sobie kobieta szczupła czy pulchna .. a jak już koniecznie chcesz, to raczej ten gorset albo koszulkę ..

Gość Pawlos1
Też uważam ze te ubranko z siatki to nie najlepszy wybór, albo po prostu taki "strój" mi sie nie podoba. Moim zdaniem bardziej seksowne są normalne ubranka w tym stylu http://www.hipsandcurves.com/plus-size-lingerie/p-11330-x3217.aspx aseksualna jestem chyba nie jesteś z facetem od wczoraj to wiesz czy pociąga go twoje ciało, znając życie to pewnie tak a ty po prostu przesadzasz...

przeczytaj moje posty - wstrzymaj się na razie z dużo-oczkową siatką albo tradycyjne pełne (jak rajstopy) albo małe oczka albo satyna albo... ale spróbuj

Gość aseksualna jestem
A jeśli mnie wyśmieje ? Ja nie mam pojęcia czy podoba mu się moje ciało, jego poprzednie były bardzo ładne, chude :(

Gość nocną porą
A czy Ty masz pojęcie dlaczego on z Tobą jest?

Gość aseksualna jestem
a skąd mam wiedzie dlaczego ze mna jest ?

Gość nocną porą
:o

Gość aseksualna jestem
Czemu się krzywisz ? No skąd mam niby wiedzie dlaczego on się spotyka ze mną, skoro wcześniej miał ładne i chude ?

Gość nocną porą
to może inaczej, jak się poznaliście, z czyjej inicjatywy itd.

Gość aseksualna jestem
a jakie to ma znaczenie w sumie ?

Gość nocną porą
no coś jakby zasadnicze ...

Gość aseksualna jestem
tzn jakie ? Przepraszam, ale teraz jesteśmy parą, mówi, że mu zależy, więc jakie ma znaczenie jak się poznaliśmy. Bardziej istotne jest to, że te dwie ładne dziewczyny, to one niestety go zostawiły, a nie on je :(

Gość nocną porą
Znaczenie ma takie, że niewielu facetów zaczyna związek z kobietą, która ich nie pociąga seksualnie. Chyba, że przytyłaś dużo już po tym jak zostaliście parą. Pogadałabym jeszcze, ale muszę już iść spać. Dobranoc! 🖐️ P.S. Więcej wiary w siebie. Polecam coś w tym stylu: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1381505645

Gość beemka czarna
każda kobieta powinna bo to dodaje zmysłowości, a każdy powinien mieć wagę prawidłową bo to dodaje zdrowia. takie jest moje zdanie. nie narzucam niczego, zrobisz jak zechcesz, ale 85 kg to już górna granica otyłości pierwszego stopnia, jeszcze parę kilo i już otyłość drugiego stopnia.

Gość aseksualna jestem
ktoś jeszcze cos doradzi ?

Gość Ikkel
A po czy wnioskujesz ze tamte dziewczyny były ładne, po tym ze są chude?

Siatka - ja jestem przekonana w stu procentach, że mój by mnie wyśmiał mimo tego, że jestem szczupła. Zapytaj swojego faceta, jaka bielizna go kręci, żeby nie mieć przykrej niespodzianki. Dobrze to wiedzieć i według mnie nie zależy tylko od wagi kobiety, a od jego upodobań.

Gość mamachichi
najgorzej jak gruba bez cycków, bo jak cycki są to nie przeszkadza

Jestem na tak- dla niego jesteś śliczna ... w przeciwnym razie nigdy by nawet na Ciebie nie spojrzał. ;]

Gość aseksualna jestem
ikkel - ja nie mam takiej ładnej twarzy i wlosów :( poza tym ona ma takie gładkie ciało nie bede wygladac tak jak ona, na pewno a co do Twojego wczesniejszego pytania, one byly chude i do tego ładne wysokie, długie nogi, ładne buzie, naprawde atrakcyjne kobiety, nie wiem jak on moze na mnie patrzec po tym jak był z tamtymi miss lipstick - jak ja mogę wygląda w czymkolwiek szczuplo... ?