Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam czysto w domu

Prawiczki NIGDY nie zmienią swojego zycia - czeka was straszne życie

Polecane posty

Gość Dolly89
prawiczek 26 - Niektóre dziewczyny lubią twardych maczo, a inne wrażliwych, niewinnych chłopaków.

Gość prawiczek 26 ;]
w to że wrażliwych to jeszcze jestem w stanie uwierzyć ,ale niewinny 26cio latek brzmi trochę ekm ...aseksualnie ?

Gość Dolly89
Jestescie prawiczkami, a nie potraficie mnie zrozumieć?? Może to ja jestem jakimś odmieńcem. Chyba moje kumpele tez wolałaby bardziej doswiadczonych chłopaków. Dla mnie po prostu piękne kiedy chłopak i dziewczyna kochają się ze sobą i dla każdego z nich jest to pierwszy raz.

Dolly89-A skąd u ciebie wyobrażenie że prawiczki są wrażliwi?Ja się na pewno do takich nie zaliczam.Nigdy do grzecznych chłopców nie należałem i tak jest do dzisiaj.Jedynie grzeszków nie mam w stosunku do kobiet bo takich nie posiadałem

Gość prawiczek 26 ;]
bo prawiczek=//= dziewica ;] dziewictwo u kobiety to synonim tego że ..ona nie spotkała jeszcze tego właściwego ,a byle komu sie nie odda " ,a u faceta prawictwo to synonim ...żadna mu nie dała bo frajer .. No taka prawda.

Gość Dolly89
Bagno - No nie wiem sama, tak jakoś jedno z drugim idzie mi w parze. A nie ma w Tobie w ogóle wrażliwosci? Nie wierzę. Chociaz ja tez nie jestem taka grzeczna jak na dziewicę przystało. Ale wrażliwossci na pewno mi nei brakuje.

prawiczek 26 ;]-masz rację,u kobiet dziewictwo inaczej działa.No bo co to za chłop co sobie nie poruchał,przecież chłop ma potrzeby a kobieta ma się szanować i złapać szybko męża.Tak to działa i dlatego z prawików kazdy się śmieje a dziewice każdy szanuje i podziwia.Chociaż od kiedy lewacy i feministki przyszły do władzy to nawet z nastoletnich dziewic się wyśmiewa

Dolly89-Mnie to najlepiej porównać do Hitlera.Z jednej strony był wrażliwy na piękno i na sztukę,umiał podziwiać krajobrazy,kochał zwierzęta i przyrodę,miał duszę artysty i romantyka a z drugiej strony był pozbawiony uczuć.Ja mam podobnie

Gość Dolly89
Cięzko bedzie spotkac prawiczka, dlatego pewnie będe z jakims doświadczonym. Jesli będzie fajny to pewnie będę szczęśliwa, ale gdyby mój chłopak był prawiczkiem to czułabym się z nim naprawdę wyjątkowo.

Dolly89-A czemu to taka wyjątkowość?Prawiczka nie da się poznać a dziewicę już tak.Ogólnie wytrysk to wytrysk,nie ma znaczenia czy jest wytwarzany ręką czy w pochwie.Jedynie to zostaje ciekawość jakie to jest uczucie jak członek jest w pochwie

Gość prawiczek 26 ;]
Tak samo ciężko znaleźć dziewicę dlatego pewnie prędzej czy później zgwałci mnie jakaś napalona dziewoja ,która będzie wiedziała jak zaciągnąć chłopa do wyra.

Gość Dolly89
Mnie chodzi bardziej o taką duchową, emocjonalna wyjatkowość.

Gość Dolly89
Szkoda że ja już nie jestem dziewicą.

Dolly89-Jak jesteś atrakcyjna i przyszło by lato,był bym twoim chłopakiem a ty byś się skąpo ubrała,to obawiam się że wszelki mój duch artystyczny i romantyzm by umarł a narodziło by się porządanie twojego ciała i uprawianie z tobą seksu.Więc pewne sprawy nie da się w sobie powstrzymać.Natura i tak zwycięży

Gość Bogusi1280
A Bagno jak zwykle o dziewicach, Ty chłopie masz coś jednak z psychiką :D

Gość Bogusi1280
Gdzie nie wejdę wszę wszędzie "Bagno" i jego zniewieściałe posty o dziewicach, seksie i tych sprawach. Chłopie czy Ty na prawdę jesteś jakiś bezrobotny psychol i nie masz nic pożyteczniejszego do roboty niz robienie tutaj z siebie błazna? Jesteś po prostu żałosny!

Bogusi1280-Pokaż mi gdzie zacząłem mówić o dziewicach?

Gość Bogusi1280
Nie chce mi się szukać tego, bo gdzie nie wejdę tam Ty, no paranoja jakaś :) Nie będę cytować ani tu wklejać linków, gdzie owa rozmowa była - Ty to najlepiej wiesz!

Gość Bogusi1280
Idź wyrzuć śmieci, do szkoły zrobić maturę albo do jakiejkolwiek pracy a bzdury Ci wyjdą z głowy. Czy Ty na prawdę czytasz to wszystko co tutaj wypisujesz? Zastanawiałeś się kiedyś nad tym? Masz jakiś chyba nałów z tą Kafaterią :D Żal!!!

Bogusi1280-Niestety nie wiem.Jest bym mógł ciebie posądzić o np. pedofilę i niczego ci nie udowadniać tylko napisać to samo co ty mi.

Bogusi1280-Nie bój się,jeszcze pracuję,więc się o moją osobę nie martw.Po za tym z oszczędności mógł bym spokojnie żyć z rok bez pracy,wiec martw się o siebie a nie o mnie,ale dziękuję ci za troskę o moją skromną osobe.

Gość Tankowiec
Ciekawe co Ty takiego robisz, że pracujesz a siedzisz tu dniami i nocami, haha! A może jesteś moderatorem Kafaterii i z tego masz pensję? Człowieku opamiętaj się. Zdrowy, normalny facet, nie siedzi tyle na forum, nara!

Gość Dolly89
A tak w ogóle to Ty Bagno jesteś prawiczkiem??

Tankowiec-W okresie świątecznym miałem wolne.A zresztą,co cię to interesuje.

Gość Tankowiec
Ciebie też wiele rzeczy nie powinno obchodzić a się wtryniasz tam gdzie nie trzeba. Siebie to wielmożny pan nie widzi?

Gość Tankowiec
Kolekcjonujesz biedaczku zdjęcia kobiet? Hmm... Zawsze to jakaś laska przynajmniej na zdjęcia a nie w realu :D Ale Ty to musisz być nieszczęśliwy!

Gość Tankowiec
Oo ktos się tu zdenerwował :D To Twoje konto powinno być dawno zlikwidowane i sam powinieneś spadać a nie oczerniać i obrażać inne osoby i ich poglądy. Cieńki bolek jesteś i tyle.

Gość Tankowiec
Pamiętaj gościu - mam Cię na oku i na ulicy i tutaj :D