Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaewaewa37

Moja 18letnia córka jest mamą? Proszę o wsparcie i ratunek!

Polecane posty

Gość dodatkowo omdlenie sie
lepiej zeby nie miał praw do dziecka-udupi sie nA CAŁE ZYCIE

Teraz to już nic jej nie zrobię, stało się i musimy jej pomóc, innego wyjścia nie mamy. Oczywiście na początek gdy ona będzie w szkole zatrudnimy niańke, czasem sami zajmiemy się dzieckiem ale to głównie ona będzie miała obowiązek zajmowac się nim.

DO WSZYSTKIEGO BEDZIE POTRZEBNA DECYZJA PSEUDO OJCA

a kase jako samotna matka dostanie taka jakby miałą płacone alimenty

@ dodatkowo omdlenie sie nie rozumiem za bardzo tego co piszesz, ograniczyć można władzę rodzicielską, nie wpływa to na obowiązek alimentacyjny, i to zarówno ojca biologicznego wobec dziecka, jak i w przyszłości w drugą stronę wyjątek to przysposobienie pełne (1 z form adopcji) przez przyszłego partnera córki autorki - ustana wtedy i władza rodzicielska i obowiązki ojciec biologiczny-dziecko

Gość jakbyś była normalną matką
to byś ją z domu wywaliła!

Gość chodzi mi o to
czy jest sens podawanie danych ojca w tym przypadku- czy nie łatwiej bedzie gdy ojciec bedzie nn

Gość chodzi mi o to
decyzja np pozwolenia wyjazdu za granice- przy nn nie bedzie potrzebna

"tatuś" może się upomnieć o "ojcostwo" nie wiadomo co mu odwali - skoro zrobił dziecko dziewczynie ponad 22 lata młodszej nie powinienem tak pisać, ale dobrze jakby mu mały więcej nie wstał

Gość niedaleko jabłko pada od jablo
no widac, córcia ma to po mamusi, a co do tego, że głównie córka będzie zajmowała się dzieckiem to już "widze". Ona jest po to aby bałamucić facetów, obydwoje są sobie warci tak jak ona tak i ojciec tego dziecka. Jakby"suka nie dała to by pies nie wziął", znasz to. I wcale sie nie dziwię, ze córka tak postąpiła, bo jakby mnie matka coś mówiła na ten temat to zaraz otrzymała by odpowiedź , a jaka ty byłaś w tym wieku i to tyle lat temu, także córka jako kolejne pokolenie w stosunku do ciebie to już w wieku 15 lat powinna rodzić, także i tak długo bo aż 2 lata później niż ty.Teraz ty sę martwisz o córką, pomyśl co twoja matka przezywała, chyba, że też mając 17 lat rodziła. Także dobrze ci. Szkoda mi tych matek co swoim postępowaniem nie dają powodu do takiego postępowania swoim dzieciom.

Czyli twierdzicie że lepiej będzie jak córka nia zażąda alimentów od tego człowieka! Byś może rzeczywiście będzie tak lepiej, stac nas na to byśmy utrzymali córkę z dzieckiem. Będę musiała to przemyślec i przedyskutowac to z mężem i córką. Ze mną była inna sytuacja, moi rodzice i teściowie pomogli nam przy dziecku, by też pomożemy swojemu dziecku.

niewiele to zmieni, on zawsze w przyszłości będzie mógł zażądać alimentów od dziecka i będzie miał wpływ na jego wychowanie i takie tam inne (np. wyżej wskazany paszport)

@ niedaleko pada... Matur z matematyki nie napiszesz na więcej jak ndst.

Gość bandziorka
ewaewaewa37 Jak ma na imię kolega męża?

Gość kjloi
To jest zwykła prowokacja łazi po różnych tematach i wypisuje to samo na ogólnej też była. Nie dajcie siw wciągnąć.

a co za różnica, przynajmniej jest o czym pisać nie można w kółko "zobaczcie moje piersi", "spałem z ciotką", "a może z psem"

Gość ale patologiaaa
"....Ze mną była inna sytuacja, moi rodzice i teściowie pomogli nam przy dziecku, by też pomożemy swojemu dziecku..." łaski nie robisz, ze pomożesz, po huj pokazałaś swoim przykładem i to 18 lat temu, że nalezy się pieprzyc w tak młodym wieku zamiast uczyć. Byś się wstydziła przyznawać do tego, że ci rodzice pomagali. Co pieprzyć się umiałaś a już po pomoc to do rodziców. Bezwstydnica.

qrcze, ale tu pełno dziewic i prawiczków sami co cnotę stracili w wieku 26 lat zaraz po ślubie kościelnym, ROTFL

Gość ale katoliczkiiiii
oczywiście, że po ślubie kościelnym, bo przecież przed ślubem kościelnym to grzech. Po co wy bierzecie ślub kościelny jak żeście "ruszane". Co chcecie tym udowodnić, że jesteście takie katoliczki, gdzie po mszy zaraz za rogiem kościoła się pieprzycie

seks przedmałżeńskokościelny jest dopuszczalny, ale tylko z księdzem, a na wsi też z tatą (takie podkarpackokatolickie zwyczaje) niechciane dzieci trzyma sie w beczkach, ale nigdy nie wolno stosować antykoncepcji

Gość poiu-
Akronim żal mi ciebie

no co sie dziwic jaka matka taka corka... i chyba chodzi o to ze wlasnie urodzila a nie kto jest ojcem....wynika to z tytulu topiku

Gość kjloi
No właśnie mi też jej żal

Gość poszukaj innej, tez dajaaaa
co, żal ci, że tobie nie dała tylko innemu

Gość kjloi
Nawet nie wiadomo czy to prawda autorka tematu już uciekła pewnie na następnym forum zakłada temat i śmieje sie z wszystkich:D

Gość chaaaachaaaaachaaaa
pośmiać to my mozemy się z niej, że już drugie pokolenie w wieku7 7-18 lat już rodzi i wie po co nosi cipe

Gość jeeeeeeejku...
ludzie, co wy wypisujecie.... co wam ta kobieta zlego zrobila, ze urodzila w wieku 17 lat? no i co z tego? no co, pytam? te wszystkie komentarze jaka matka taka corka, normalnie rzygac sie chce. szok.